Witajcie mamusie
Przed chwilką wróciłam z chłopakami z basenu, oni sobie plywali a ja z Madzią piłam kawkę w kawiarni:-), teraz grzeję pierogi, babcia nam dała wiec obiad juz mam z głowy,
Mała lezy wietrzy sie na tarasie, a ja szukam na allegro co można by było kupić dla Małej na prezent na chrzciny, bo moja rodzina mnie molestuje, co kupić. wiem już, że dostanie mate edukacyjną, słonika na biegunach, rowerek, zloty łańcuszek z wisiorkiem, dla rodziny meża nie podpowiadam, bo nie pytali, ale jeszcze 2 osoby czekają na jakąś podpowiedź i sama nie wiem, moze podpowiecie albo wkleicie jakiegoś linka na zakupach, co można by było kupić, myślałąm o jakis zabaweczkach edukacyjnych, może macie cos fajnego co mozecie polecić.
Dagulla, współczuje szpitala i trzymam kciuki zeby wszystko juz było ok, bo szkoda takiego maluszka w szpitalu meczyć.
Marzycielko, jak ja miałam tylko chłopców, to też sie domkiem nie przejmowałąm, bo nie miał kto brudzić, wieć też byłam z nimi całe dnie na dworzu albo byczyliśmy sie w domku. A teraz dom mam 4 razy wiekszy niz tamto mieszkanko, które mieliśmy wtedy, 2 brojnisiów, którzy ciągle bałaganią, no i męża ciągle nie ma, wiec nie ma co liczyc na pomoc, wtedy był na miejscu. więc korzystaj i wyleguj sie dowoli, bo przy nastepnym dziecku bedzie już troszke wiecej robotki
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)