reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

matko z corka:szok: ale zabobony i ludzie jeszcze w to wierza :confused::confused:
ja widzialam w telewizji jak jedna para mama biala kobieta a maz czarnoskory i urodzily sie 2 blizniaki jeden koloru bialego a 2 koloru tatusia ale to smiesznie wygladalo i to 2 razy im sie tak udalo... nie wierzylam wlasnym oczom...

a slyszelisci to tej kobiecie co urodzila 8 dzieci :szok::szok: taka to ma pelne rece roboty... a my mamy po jednym szkrabie i rece zalamujemy to co ona ma powiedziec i w dodatku nie jest mezatka:-):-)

a tak pytanie z innej beczki to od kiedy noworodki moga bezpiczenie latac samolotem:confused::confused::confused: i jakie linie lotnicze sa najlepsze:confused:

reklama
Cześć kochane:-):-):-)

Ale mam dzisiaj dobry humor!!! Wróciłam do wagi sprzed ciąży!!!!!:-):-):-)
I to jedyne, co zdążyłam napisać, bo mój głodomorek domaga się jedzonka....

Gratulacje kochana :)

A ja dzisiaj w trochę gorszym nastroju. Byliśmy w Poradnii Wczesnej Interwencji w sprawie dźwigania główki - szczegóły na wątku o opiece. Zaraz lecę na zakupy, bo w niedzielę te chrzciny. W dodatku niespecjalnie dobrze się ostatnio czuję, jakaś taka dziwnie słaba jestem i ciągle boli mnie głowa. Zrobiłam sobie morfologię i jest ok, więc nie wiem, z czego to :baffled: A tu tyle roboty... A mąż w pracy, a jutro ma studia. Dobrze, że jest moja mama, bo bym chyba ześwirowała...

Cześć dziewczynki :-)

Niestety nie mamy zdjęć z wczorajszej wizyty Borysia bo moja Panna niegościnna była i poszła spać hahahahah:-D

Jeśli chodzi o te dzieci albinoskie to jestem w szoku jak rodzice mogą być tak po....ni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jutro rano jedziemy do Starachowic:-)

xpatrysiax to gratuluje powrotu do wagi , mi jescze troszke zostało:-):-):-)
landryneczka super że dzieciaczek już przesypia noce oby tak dalej :-):-):-)
marzycielko życzę udanego wyjazdu:tak::tak::tak:
pytia głowa do góry pewnie jesteś przemeczona, tym wszystkim, ale głowa do góry jutro bedzie lepiej:-):-):-)
a ja już uciekam zaraz czeka nas podróz 400km do tesciow na 2 dni papapap:-D:-D:-D

Dzien Dobry Wszystkim:))

Ja tylko na chwilke, mojemu dzidziowi chyba wrastaja paznokietki u stop!!!:hmm:
Ma tak gleboko osadzone te paznokietki, ze nie wiem co to bedzie:-( Pojdziemy do lekarza w poniedzialek...

Wstyd sie przyznac, ale mnie tez chłopcy wczoraj i przedwczoraj podtrzymywali na duchu, tylko u mnie nie było ze mam smutna minke, tylko "mamusiu, nie płacz już", a ja miałam po prostu potok łeż i tak co chwile, zo juz mi przeszło i pocieszałam samą siebie, to za chwile znów ryk:zawstydzona/y:
Moja z butli czasami herbatke dostaje, wieć umie już pić.

Blizniaki a widzisz pisalam, nie rycz i powiedz jak to poszukamy razem...bo to przez siec tak?? Co dwie glowy to nie jedna a pewnie jeszcze kilka mam by sie znalazlo...:)

reklama
Do góry