reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

matko z corka:szok: ale zabobony i ludzie jeszcze w to wierza :confused::confused:
ja widzialam w telewizji jak jedna para mama biala kobieta a maz czarnoskory i urodzily sie 2 blizniaki jeden koloru bialego a 2 koloru tatusia ale to smiesznie wygladalo i to 2 razy im sie tak udalo... nie wierzylam wlasnym oczom...

a slyszelisci to tej kobiecie co urodzila 8 dzieci :szok::szok: taka to ma pelne rece roboty... a my mamy po jednym szkrabie i rece zalamujemy to co ona ma powiedziec i w dodatku nie jest mezatka:-):-)

a tak pytanie z innej beczki to od kiedy noworodki moga bezpiczenie latac samolotem:confused::confused::confused: i jakie linie lotnicze sa najlepsze:confused:

reklama
Cześć kochane:-):-):-)

Ale mam dzisiaj dobry humor!!! Wróciłam do wagi sprzed ciąży!!!!!:-):-):-)
I to jedyne, co zdążyłam napisać, bo mój głodomorek domaga się jedzonka....

Gratulacje kochana :)

A ja dzisiaj w trochę gorszym nastroju. Byliśmy w Poradnii Wczesnej Interwencji w sprawie dźwigania główki - szczegóły na wątku o opiece. Zaraz lecę na zakupy, bo w niedzielę te chrzciny. W dodatku niespecjalnie dobrze się ostatnio czuję, jakaś taka dziwnie słaba jestem i ciągle boli mnie głowa. Zrobiłam sobie morfologię i jest ok, więc nie wiem, z czego to :baffled: A tu tyle roboty... A mąż w pracy, a jutro ma studia. Dobrze, że jest moja mama, bo bym chyba ześwirowała...

Cześć dziewczynki :-)

Niestety nie mamy zdjęć z wczorajszej wizyty Borysia bo moja Panna niegościnna była i poszła spać hahahahah:-D

Jeśli chodzi o te dzieci albinoskie to jestem w szoku jak rodzice mogą być tak po....ni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jutro rano jedziemy do Starachowic:-)

xpatrysiax to gratuluje powrotu do wagi , mi jescze troszke zostało:-):-):-)
landryneczka super że dzieciaczek już przesypia noce oby tak dalej :-):-):-)
marzycielko życzę udanego wyjazdu:tak::tak::tak:
pytia głowa do góry pewnie jesteś przemeczona, tym wszystkim, ale głowa do góry jutro bedzie lepiej:-):-):-)
a ja już uciekam zaraz czeka nas podróz 400km do tesciow na 2 dni papapap:-D:-D:-D

Dzien Dobry Wszystkim:))

Ja tylko na chwilke, mojemu dzidziowi chyba wrastaja paznokietki u stop!!!:hmm:
Ma tak gleboko osadzone te paznokietki, ze nie wiem co to bedzie:-( Pojdziemy do lekarza w poniedzialek...

Wstyd sie przyznac, ale mnie tez chłopcy wczoraj i przedwczoraj podtrzymywali na duchu, tylko u mnie nie było ze mam smutna minke, tylko "mamusiu, nie płacz już", a ja miałam po prostu potok łeż i tak co chwile, zo juz mi przeszło i pocieszałam samą siebie, to za chwile znów ryk:zawstydzona/y:
Moja z butli czasami herbatke dostaje, wieć umie już pić.

Blizniaki a widzisz pisalam, nie rycz i powiedz jak to poszukamy razem...bo to przez siec tak?? Co dwie glowy to nie jedna a pewnie jeszcze kilka mam by sie znalazlo...:)

reklama
Do góry