reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć laseczki ;-)

A my dzisiaj wstałyśmy o 13 potem poszłyśmy na spacer a teraz czekamy na Gabi z 4 miesięcznym Boryskiem:-)
Porobimy fotki :-)

W Sobotę jedziemy do Starachowic bo M w Środę w Kielcach broni magistra :tak:

A mój M dorabia trochę więc tak wogóle bez kasy nie jesteśmy ale na razie nie ma stałej pracy:-(

Jeśli chodzi o Sabat to ja jestem za Wawa i jej okolicami :-)

reklama
Ciał laski!!!
Dawno tu nie zagladałam... :-( Przepraszam... Jednak cały czas o Was myślę. Dzionek szybko ucieka, to spacerek,to obiadek i inne obowiązki w domku... Czasem też w neciku siedzę i czytam troszkę.... Nie dam rady nadrobić info. Niedawno tu weszłam i był temat dot. spotkania w realu... Ja jestem za:tak::tak::tak:
U nas ok. Mała przybywa po malutku. Jednak od ilku dni już dokarmiam, bo brakuje pokrmu w cycuszkach :no::no::no: Przyłamuje mnie to....
Postaram się częściej tu zaglądać:tak:
Miłego wieczorku!!!

Cześć laseczki ;-)

A my dzisiaj wstałyśmy o 13 potem poszłyśmy na spacer a teraz czekamy na Gabi z 4 miesięcznym Boryskiem:-)
Porobimy fotki :-)

W Sobotę jedziemy do Starachowic bo M w Środę w Kielcach broni magistra :tak:

A mój M dorabia trochę więc tak wogóle bez kasy nie jesteśmy ale na razie nie ma stałej pracy:-(

Jeśli chodzi o Sabat to ja jestem za Wawa i jej okolicami :-)
marzycielko no to w środe trzymamy wszystkie kciuki za twojego M :-):-):-)życzę powodzenia:tak::tak::tak:

witajcie mamuśki
widzę że piszecie coś o spotkaniu w realu, napiszcie coś bliżej bo nie mogę sie doczytać co gdzie i jak :tak:

olcia mam pytanie tam z tyłu na opakowaniu sa dni pon, wt, itd czy ty zaczełaś od początku rzędu, czy od danego dnia czy też czekałaś na pon zeby zacząć ?

Mopku, ja zaczęłam je brać dokładnie tydzień temu w środę, więc wzięłam pigułkę w górnym rzędzie z dnia środa, a poniedziałek i wtorek z górnego rzędu zostanie mi po prostu na koniec :tak: Co do kilogramów, to mi spadają, ale baaardzo powoli. Do zrzucenia zostało mi jeszcze 11 :baffled:

hej !!!

a ja dzis nerwa łąpłam bo sił juz nie mam ! gdzie nie zajrze w chacie trzeba by posprzątać a tu jedna i druga chce mnie tylko dla siebie ! włosy paznokcie masakra nic koło siebie nie umiem zrobić ! teraz zamiast isć do wanny i zrobić sie na ludzi to siedze i obrabiam zdj dla szwagierki bo juz mi wstyd jak dzowni ze jeszcze ich nie tknełam :baffled: za krótki ten wieczór :sorry2:

Mopek a jakie tabletki dostałaś? Bo ja mam receptę na Azalię, ale jakoś nie spieszę się z jej wykupieniem.

Cerazette można przy nich karmić piersią ja co prawda w większości butelkowa mama ale po kąpieli mała chce ssać i jeden posiłek mamy łaczony

to ponoc to samo !
ja mam tez Azalie zaczełam brać ! kurde tylko musze sie pilnować zeby nie zapomniec bo ostatnio to tabletki zażywałam chyba 5 lat temu !
a po jakim czasie bezpiecznie juz jest ? po 7 dniach zażywania ? czy dłużej ?

Hej mamusie
W końcu i ja sie odzywam po krótkiej nieobecności spowodowanej dołem:crazy:, od wtorku do dziś tylko siedziałam w piżamie, szukałąm meżowi ładunku powrotnego i ryczałam całe dnie, przez dwie noce prawie nie spałam z nerwów i nie mogłam jeść. Mam nadzieje ze dół odejdzie w zapomnienie, bo dzis troche mi sie polepszyło, bo musiałam isc rano z mała do lekarza, wydawało mi sie ze cos jej chrypi (na szczescie wszystko ok), i isc na nauki przed chrztem, wiec troche sie ogarnełam i wzielam w garsc.

Widze, ze plany spotkania na całego, tez chciałabym sie spotkac i mam nadzieje ze sie uda, zobaczymy, 24 maja mam komunie, wiec dla mnie odpada.

Ewelw, napisz ile Zuzia ci przybrała i skad wiesz ze masz mało mleka?
mnie dzisiaj pediatra pytała czy mam duzo pokarmu, a skad ja mam to wiedziec cycki mam cały czas miekkie, nic mi nie wycieka, ale jak mała zje i nacisne to jeszcze cos tam leci, wiec raczej nie dokarmiam. Ale Magdusia mało przybiera, wiec moze powinnam?
Od swojej najnizszej wagi przybrała dopiero 1100 g w 2 miesiace

Justyna, ja juz o swoich paznokciach nie wspominam, tragedia, zawsze miałam śliczne żelowe odmalowane, a teraz lipa. Moze nawet poszłabym i zrobiła, ale wtedy co 3 tygodnie musiałabym chodzic, a to trwa ze 2,5 godziny i bedzie ciezko, bo nie ma z kim zostawic.

ja mam tez Azalie zaczełam brać ! kurde tylko musze sie pilnować zeby nie zapomniec bo ostatnio to tabletki zażywałam chyba 5 lat temu !
a po jakim czasie bezpiecznie juz jest ? po 7 dniach zażywania ? czy dłużej ?

Mi gin powiedział, że po 7 dniach jest już bezpiecznie, ale ja i tak mam stresa, więc narazie dodatkowo prezerwatyw używamy :zawstydzona/y: W ogóle jakoś się boję, że pomimo brania tabletek, mogę zajść w ciążę :zawstydzona/y::sorry2:

reklama
Mi gin powiedział, że po 7 dniach jest już bezpiecznie, ale ja i tak mam stresa, więc narazie dodatkowo prezerwatyw używamy :zawstydzona/y: W ogóle jakoś się boję, że pomimo brania tabletek, mogę zajść w ciążę :zawstydzona/y::sorry2:

no ja tez sie boje ! a w ogóle to nie mam chęci chyba z tego strachu i my jeszcze nic :baffled:

Hej mamusie
W końcu i ja sie odzywam po krótkiej nieobecności spowodowanej dołem:crazy:, od wtorku do dziś tylko siedziałam w piżamie, szukałąm meżowi ładunku powrotnego i ryczałam całe dnie, przez dwie noce prawie nie spałam z nerwów i nie mogłam jeść. Mam nadzieje ze dół odejdzie w zapomnienie, bo dzis troche mi sie polepszyło, bo musiałam isc rano z mała do lekarza, wydawało mi sie ze cos jej chrypi (na szczescie wszystko ok), i isc na nauki przed chrztem, wiec troche sie ogarnełam i wzielam w garsc.

.

oj ja to samo mam dosc ! a dzis Liwia patrzy na mnie i mówi " czemu masz taką smutną minke ? " :sorry2:
co do mleka to ja tez ma miekkie ale mała przybiera wiec ok ! raz dziennie dostaje mleko z butli ale tylko dlatego zeby w razie jak bede musiała wyjśc umiała z butli pić bo przy Liwii to byłam uwiązana bo nie umiała przez smoczek i tylko cycuś i nic wiecej !!

Do góry