reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jeśli chodzi o spotkanie, to ja jestem chętna, o ile koszty nie będą kosmiczne.

Jest takie biuro Natura Tour oni dysponują ośrodkami w całej polsce które dawniej podlegały PKP mają bardzo fajne promocje i przystępne ceny tylko niestety z jeziorem w centralnej polsce nic nie ma, za to jest las- w Spale (wiecie tam gdzie Kwaśniewski się wczasował ze szpiegami :-D) i taki weekend z wyżywieniem to koszt 130 zł a dzieci do 2 lat gratis przynajmniej tak jest u nich na stronie
Kolonie i obozy wczasy w górach ośrodki konferencyjne również wypoczynek nad morzem, zielone szkoły.
ja kiedyś byłam z nimi w Zakopcu i było całkiem nieżle i niedrogo
mają swoje agencje w wielu miastach a i przez internet też można rezerwować i pewnie dałoby sie tak zrobić żeby każda wpłacała kaskę bezpośrednio na konto biura co Wy na to?
Mają też fajne wyjazdy dla matki z dzieckiem ale to w ciągu roku szkolnego więc ja nie byłam nigdy ale cena niezła:tak:

reklama
Agacia ja to Cie podziwiam:)) 16 osob - ja bym uciekla:)))))))))), ale za knajpe tez chyba wolalabym nie placic:)

A jak Mati reaguje jak go odkladasz??Placze? Jak ja na to wpadlam:)))

Moze sprobuj go odlozyc do lozeczka, tylko nie jak spi i nie super delikatnie. U mnie dziala. No i Nikodem bardzo lubi hustawke, moze ona odciazylaby ci raczki? Myslalas o tym? Ja akurat mm taka.
Fisher Price Rainforest cradle swing : mothercare

Ale sa rozne i napewno dzialaja. Ja swoja kupilam na ebay:)) Wyszlo o polowe taniej. Ach i mojemu sporo pomaga smoczek. Spokojniejszy jest:)

Cholibka cały dzień światła nie miałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzwoneczka z Kaną wszystko oki tylko teraz mieszka u teściowej a tam nie ma kompa.
Paola my to możemy się razem wybrac na ten zlot. Szkoda tylko że żadna z nas nie ma prawka...

Ja też jestem za spotkaniem!!!! Najlepiej w okolicach Łodzi ;-) Warszawka też może być-mam sentyment do tego miasta, bo mieszkałam tam przez 5 lat :-) Ale je na pewno przyjechałabym z moim G, bo daaawno już nie prowadziłam samochodu i z Małym bałabym się ryzykować.
U mnie już lepiej-gorączki nie mam, więc antybiotyk działa :-)

Jest takie biuro Natura Tour oni dysponują ośrodkami w całej polsce które dawniej podlegały PKP mają bardzo fajne promocje i przystępne ceny tylko niestety z jeziorem w centralnej polsce nic nie ma, za to jest las- w Spale (wiecie tam gdzie Kwaśniewski się wczasował ze szpiegami :-D) i taki weekend z wyżywieniem to koszt 130 zł a dzieci do 2 lat gratis przynajmniej tak jest u nich na stronie
Kolonie i obozy wczasy w górach ośrodki konferencyjne również wypoczynek nad morzem, zielone szkoły.
ja kiedyś byłam z nimi w Zakopcu i było całkiem nieżle i niedrogo
mają swoje agencje w wielu miastach a i przez internet też można rezerwować i pewnie dałoby sie tak zrobić żeby każda wpłacała kaskę bezpośrednio na konto biura co Wy na to?
Mają też fajne wyjazdy dla matki z dzieckiem ale to w ciągu roku szkolnego więc ja nie byłam nigdy ale cena niezła:tak:

całkiem rozsądnie :tak:

- hobby: dzielimy się naszymi zainteresowaniami - ktoś umie strzelać fajne fotki, opowiada o tym, ktoś gra na instrumencie, ktoś inny robi piękne kompozycje kwiatowe - na bank mamy tu przedstawicielki róznych pasji...
Tak w sprawie pasji to ja jestem maniaczka haftu krzyżykowego, ale tego właściwie uczyć się nie trzeba, bo proste, ale wymaga cierpliwości i duuuużo czasu więc na sabacie się nie sprawdzi, bo musiałybyśmy tam ładne parę dni posiedzieć, coby nam się udało jaskiś hafcik skończyć:-D
a w kwesti zdjątek, to prawie całe ostatnie 10 lat spedziłam w branży foto, ale sprawy czysto techniczne wywoływanie odbitek, zdjęcia do dowodu, retusz starych fotografii, artystą się niestety nie czuję i to nie jest moja pasja a jedynie praca:sorry2:do której zresztą na razie nie wracam, chciałabym się Patką nacieszyć przynajmniej 2 lata bo przy Tomku szybko musiałam do pracy wrócić i bardzo mi było brak tych chwil gdy dorastał a ja nie miałam dla niego czasu:-:)-(
No niestety czas pokaże czy nasz budżet to wytrzyma, ja nie zrobię przecież na dzieciakach takich cięć jak minister Klich w MON :-D:-D
Pozdrawiam cieplutko
Ps. Klepię w te klawisze bo na nic innego już nie mam siły po dniu dzisiejszym ledwie wyrobiłam: wizyta u mojej ginki, usg stawów Patki no i jeszcze dobijałam się do pediatry bo nie można się było zarejestrować na zdrowe dziecko a ja miałam milion pytań o kupki i inne i wkońcu się wkurzyłam i przepisałam mała do innej przychodni gdzie jest trzech pediatrów - trochę dalej ale zupełnie inna atmosfera miłe rejestratorki, pomieszczenia pomalowane w wesołe kolory, więc mam nadzieję, że lekarze też przyjaźniejsi :-)

Agacia ja to Cie podziwiam:)) 16 osob - ja bym uciekla:)))))))))), ale za knajpe tez chyba wolalabym nie placic:)

A jak Mati reaguje jak go odkladasz??Placze? Jak ja na to wpadlam:)))

Moze sprobuj go odlozyc do lozeczka, tylko nie jak spi i nie super delikatnie. U mnie dziala. No i Nikodem bardzo lubi hustawke, moze ona odciazylaby ci raczki? Myslalas o tym? Ja akurat mm taka.
Fisher Price Rainforest cradle swing : mothercare

Ale sa rozne i napewno dzialaja. Ja swoja kupilam na ebay:)) Wyszlo o polowe taniej. Ach i mojemu sporo pomaga smoczek. Spokojniejszy jest:)
No płacze płacze, a właściwie to woła mnie :tak:, a lezaczek ma :tak:, polezy w nim jak ma dzien i ochote, ale to juz cos :zawstydzona/y:.

czesc laseczki!!!ja dzisiaj z desperacji wlozylam Mary do hamaka i bujam bo juz mi rece mdleja:tak:
MOPKU,kochana,ja za nic nie moge tej stronki otworzyc cio wkleilas linke,blad i blad mi wyskakuje...

reklama
Do góry