Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Widzę, że plany na całego. Ja jestem oczywiście za. Jeśli miałabym wybierać to wolę okolice Łodzi, niż Wawy.
Wracam do mojego szefa;-)
Wracam do mojego szefa;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anoli i UKowskie mamy a Wy sie piszecie????
Anoli wiec bylam dzis na tym post natal check. Dla nas mamus jest 6weeks a dla dzieciaczkow 8 weeks. Ja zrobilam dwa w jednym i szczepienie.
Jesli chodzi o mnie to nic. Facio nawet mnie nie dotknal siedzilam na stolku)))))))) England, choc moze to i dobrze, bo glupio mi sciagac majtki przed tym samym lekarzem, ktora zaglada mi w gardlo. Ale mniejsza z tym. Ja prosta kobita jestem. Pytal czy karmie, pytal czy pale, czy palilam, o jakiej antykoncepcji mysle i czego uzywam i tyle. A i czy rodzilam naturalnie, w jego jezyku pochwa.
Potem mlody. Rozebralam go do rosolu i lekarz osluchal, sprawdzil oczka, ciamiaczko, klatke piersiowa, plecki, jajeczka i bioderka i tyle. Pozniej szczepionka i bye bye.
Jesli chodzi o Ciebie to mysle, ze sprawdza Ci blizne i jesli jeszcze jakiekolwiek masz to sciagnal szwy. I na nic iecej niestety bym nie liczyla. Dostalam skierowanie do innego GP na zalozenie Mirenki, bo tu wkladki wenatrzmaciczne tez wkladaja GP zastanawiam sie kiedy przestane sie dziwic))) Any questions?;-)
No faktycznie o dojeździe nie pomyślałam ale mamy trochę czasu może się znajdzie jakieś inne sprawdzone miejscehej, Spała piekne miejsce mekka sportowcow ;-)ale dla osob,ktore nie maja auta pozostaje tam tylko dojazd PKS-em...
Jakos od wczoraj nie mam czasu by poczytac co u Was.
Dzwoneczka dzieki za info. Z tym konsulatem to się zakreciłamale juz kumam
W mojej przychodni na check nie zapisuja po 6 tyg tylko po 8 razem ze szczepieniem. W sumie mi to na rękę, nie muszę jej tam dwa razy ciągnąc Raczej nie jestem zaskoczona ze tak to tu wyglądaAle na badanie ginekologiczne musze sie przyznac ze liczyłam No trudno odwiedze ginekologa w londynie
A wyjazd po paszport odwołany przez warunki meteo
A jak malutki zniósł szczepienie? Bo ja juz kupiłam Calpol w razie gorączki:-(
A i jeszcze jedno myslisz ze bedą krzywo patrzec jak powiem ze nie chce zadnej antykoncepcji
Fajnie ze planujecie spotkanie w realu. Niestety ja nie dam rady. Lecimy do polandii 31 marca i wracamy 21 kwietnia. A nastepna wizyta pewnie dopiero we wrześniu:-( Ale zazdroszcze Wam. Uwielbiam takie babskie sabaty;-)
A jeszcze sie chciałam pochwalic ze Haneczka przytyła przez ostatnie dwa tygodnie 540gram i wazy juz 4.840:-)
Cerazette można przy nich karmić piersią ja co prawda w większości butelkowa mama ale po kąpieli mała chce ssać i jeden posiłek mamy łaczony
No właściwie to mnie też bardzo martwi ta waga, ale moja od porodu wcale nie spada bo ja niestety byłam do ostatnich dni ciąży w ciągłym biegu a teraz domek kanapa obiadki dla męża i mój metabolizm dosłownie stanął bo jakoś strasznie się nie objadam a do zrzucenia 15kg no i ze skutków ubocznych to też mnie martwią te sprawy zakrzepowe bo ja nieraz nawet jak miałam normalny okres to nieraz krwawienie się kończyło na jeden dzień a potem pojawiał się taki wielki zakrzep i nogi też mam takie ciężkie nieraz jakby coś nie tak było z krążeniem na dodatek w mama i oboje dziadkowie mieli cukrzycę więc jestem obciążona rodzinnie a ginka jak pytałam czy to bezpieczne powiedziała zebym sobie ulotkę poczytała bo tam jest wszystkoJa zaczęłam je brać ponad tydzień temu. Ze skutków ubocznych najbardziej przeraziły mnie wzrost masy ciała i łysienie,