reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
Wszystko sie da)) Trzeba znalezc jakis zameczek w centralnej polsce - powiedziala co wiedziala
))
A teraz dla motyacji)
YouTube - Cwiczenia na wyrzezbienie brzucha - polecam!!!!
woooooowwwwww

Witajcie Dziewczynki.
Ja sie dzisiaj cały dzień obijam-zrobiłam sobie dzień leniucha. A co każdemu sie należy. A co z tego że bałagan w domu-żadnych gości sie nie spodziewam.
Byłam wczoraj u fryzjera i jestem mega zadowolona z nowych włosków. Tylko mąż troche kręcił nosem bo nigdy (a jesteśmy ze sobą już 10 lat) mnie nie widział z krótkimi. A w piatem ma przyjechac moja siora i mi pomóc ufarbowac.
Aaaaa i pierwszy raz w życiu obcinał mnie facet
Justine mam nadzieje że mąż zmądrzeje i przeprosi.
Kaja są bardzo ładne łyżeczki albo smoczki(oczywiście złote albo srebrne) i do tego grawerka a ostatnio spotkałam się na allegro nawet ze złotymi bucikami. Albo jakis ładny album...
Spotkanie fajna rzecz. Najsprawiedliwiej byłoby gdzies w centrum bo nas jest najmniej
Marzycielko szacuneczek. Ja jestem z gatunku leniwców pospolitych i nawet na zajęciach w-fu zawsze miałam zwolnienia. a żeby tak z własnej nieprzymuszonej woli cwiczyc? No i potem widac efekty-dupsko jak szafa trzydrzwiowa![]()
Ja tez przyznam sie unikalam zajec W-F jak ognia!!!

dzwoneczka bo pisałaś o diecie i sama nie wiem czy moge jakąś stosować przy karmieniu???

ja dziś też leniu***e zrobiłam tylko lasagne na obiad i siedze przy kompie a młody sobie leży w łużeczkuno i starszy syneczek bawi sie sam więc ja mam luzik

mój syn na chrzciny dostał biblię taką z obrazkami też fajny prezent

mam pytanie do marzycielki czy jak ty robisz brzuszki? pełne do kolan czy takie do półleżąca???

ja dziś też leniu***e zrobiłam tylko lasagne na obiad i siedze przy kompie a młody sobie leży w łużeczkuno i starszy syneczek bawi sie sam więc ja mam luzik

mój syn na chrzciny dostał biblię taką z obrazkami też fajny prezent

mam pytanie do marzycielki czy jak ty robisz brzuszki? pełne do kolan czy takie do półleżąca???

L
landryneczka_1982
Gość
DZWONECZKA,kochana,Ty mi z tym allegro z nieba spadlas...napewno cos znajde:-)i jak juz bedziesz niedaleko to wyslij esola,zebym kawencje wstawila;-)chyba ze pijesz szybka rozpuszczalska to nie musisz esowac
Mi sie tez wydaje ze jak naprawde bedziemy chcialy to daloby rade sie spotkac..a ktora jest narciarka to zapraszam na biegun![]()
ja zapraszam do Wlochhhhh na fantastyczne wakacje nad morzem, slonce, plaza czego chciec wiecej...
Dziewczyny mojemu dziecku sie poprzestawialo w glowce i w dzien spi a w nocy buszuje zamienil dzien z noca czy jest jakis sposob zeby to odwrocic:-
pozmozcie bo moje baterie juz sie wyczerpaly ja w dzien nie umiem spac... a w nocy jak zoombi chodze...
- 6 Sierpień 2008
landryneczko musisz ja budzic w dzien zeby nie spala dlugo , wiem ze szkoda takiego dzieciaczka budzicic ale pare dni takiego budzenia i szybko są efektyja zapraszam do Wlochhhhh na fantastyczne wakacje nad morzem, slonce, plaza czego chciec wiecej...
Dziewczyny mojemu dziecku sie poprzestawialo w glowce i w dzien spi a w nocy buszuje zamienil dzien z noca czy jest jakis sposob zeby to odwrocic:--
-( od 2 tygodni maly sie budzi kolo 23.30 i do 4-5 nie zasnie a pozniej spi nawet po 4 godziny w dzien...
pozmozcie bo moje baterie juz sie wyczerpaly ja w dzien nie umiem spac... a w nocy jak zoombi chodze...

pgrala5
Początkująca w BB
witam
jestem mamusia Julki- ur. 22.12.08
pozdrawiam wszystkie grudniowe mamy
witam
witamy!!!
pisz kiedy tylko chcesz im więcej tym lepiej