reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Wszystko sie da:))) Trzeba znalezc jakis zameczek w centralnej polsce - powiedziala co wiedziala:)))

A teraz dla motyacji:))
YouTube - Cwiczenia na wyrzezbienie brzucha - polecam!!!!

woooooowwwwww:-D:-D:-D to ja wole poogladac jak INNI cwicza:-D:-D

Witajcie Dziewczynki.
Ja sie dzisiaj cały dzień obijam-zrobiłam sobie dzień leniucha. A co każdemu sie należy. A co z tego że bałagan w domu-żadnych gości sie nie spodziewam.
Byłam wczoraj u fryzjera i jestem mega zadowolona z nowych włosków. Tylko mąż troche kręcił nosem bo nigdy (a jesteśmy ze sobą już 10 lat) mnie nie widział z krótkimi. A w piatem ma przyjechac moja siora i mi pomóc ufarbowac.
Aaaaa i pierwszy raz w życiu obcinał mnie facet:szok:

Justine mam nadzieje że mąż zmądrzeje i przeprosi.
Kaja są bardzo ładne łyżeczki albo smoczki(oczywiście złote albo srebrne) i do tego grawerka a ostatnio spotkałam się na allegro nawet ze złotymi bucikami. Albo jakis ładny album...

Spotkanie fajna rzecz. Najsprawiedliwiej byłoby gdzies w centrum bo nas jest najmniej:-D

Marzycielko szacuneczek. Ja jestem z gatunku leniwców pospolitych i nawet na zajęciach w-fu zawsze miałam zwolnienia. a żeby tak z własnej nieprzymuszonej woli cwiczyc? No i potem widac efekty-dupsko jak szafa trzydrzwiowa:-D

Ja tez przyznam sie unikalam zajec W-F jak ognia!!!:szok::szok::szok::szok: zawsze bylam obloznie chora:-D:-D:-D

dzwoneczka bo pisałaś o diecie i sama nie wiem czy moge jakąś stosować przy karmieniu???:no::no::no:

ja dziś też leniu***e zrobiłam tylko lasagne na obiad i siedze przy kompie a młody sobie leży w łużeczkuno i starszy syneczek bawi sie sam więc ja mam luzik:-D:-D:-D

mój syn na chrzciny dostał biblię taką z obrazkami też fajny prezent:tak::tak::tak:

mam pytanie do marzycielki czy jak ty robisz brzuszki? pełne do kolan czy takie do półleżąca???:confused::confused::confused:

DZWONECZKA,kochana,Ty mi z tym allegro z nieba spadlas...napewno cos znajde:-)i jak juz bedziesz niedaleko to wyslij esola,zebym kawencje wstawila;-)chyba ze pijesz szybka rozpuszczalska to nie musisz esowac:-D
Mi sie tez wydaje ze jak naprawde bedziemy chcialy to daloby rade sie spotkac..a ktora jest narciarka to zapraszam na biegun:-D

ja zapraszam do Wlochhhhh na fantastyczne wakacje nad morzem, slonce, plaza czego chciec wiecej...

Dziewczyny mojemu dziecku sie poprzestawialo w glowce i w dzien spi a w nocy buszuje zamienil dzien z noca czy jest jakis sposob zeby to odwrocic:-:)-:)-( od 2 tygodni maly sie budzi kolo 23.30 i do 4-5 nie zasnie a pozniej spi nawet po 4 godziny w dzien...

pozmozcie bo moje baterie juz sie wyczerpaly ja w dzien nie umiem spac... a w nocy jak zoombi chodze...

ja zapraszam do Wlochhhhh na fantastyczne wakacje nad morzem, slonce, plaza czego chciec wiecej...

Dziewczyny mojemu dziecku sie poprzestawialo w glowce i w dzien spi a w nocy buszuje zamienil dzien z noca czy jest jakis sposob zeby to odwrocic:-:)-:)-( od 2 tygodni maly sie budzi kolo 23.30 i do 4-5 nie zasnie a pozniej spi nawet po 4 godziny w dzien...

pozmozcie bo moje baterie juz sie wyczerpaly ja w dzien nie umiem spac... a w nocy jak zoombi chodze...

reklama
Do góry