reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ewelw i Olcia jak tam waga?? Ja sie ograniczylam, nie slodze, jem tylko pelnoziarniste pieczywo albo wasa, ograniczam tluszcze, garnki na parze w ruch, jem glownie warzywa i odstawiam czerwone mieso jak tylko zuzyje zapasy zamrazalnikowe:))) I jem o polowe mniejsze porcje za to czesciej i wiecej owocow i warzyw. Mieso zastepuje bialym choc bardziej mi podchodza ryby. Powiem Wam czy dziala. A wy jaki macie sposob na kilogramy??

Ja też staram się ograniczyć porcje o tyle, o ile to możliwe przy karmieniu piersią. Całkowicie wykluczyłam ziemniaki itp. To tylko puste kalorie, a nic dobrego nie wnoszą. Co do pieczywa to też powinnam przerzucić się na pełnoziarniste, ale póki co, jeszcze tego nie zrobiłam. No i za tydzień zacznę stosować pas vibroaction :-D a w tej chwili zostało mi do zrzucenia 12 kg :baffled: powoli, ale narazie spada.

Witajcie wieczorowo :-D

Widze ze nie tylko ja mam problemy z kregosłupem :-D, mały tylko rączki. O dziwo siedzi teraz w lezaczku i ne płacze ... ciekawe jak długo :dry:.
Ja wykorzystuje sytuacje i was podczytuje i popijam karmi, mam nadzieje ze małego nie bedzie bolał brzuszek po tym :baffled:.

JUSTINE,fajnie ze jestes!!A mezus niech sobie pochodzi struty,nalezy mu sie;-)I jeszcze pewnie nieraz bedzie musial "zrozumiywac...:-D"zeby naprawde zrozumiec...Oni bywaja tak niereformowalni ze madra babka by zrozumiala tysiac razy,a oni nic...Chociaz ja na swojego nie moge narzekac...ale chyba teraz spotyka mnie nagroda za wieloletnia udreke z damskim bokserem..."pierwsza miloscia"..:crazy:do bani z taka miloscia,zebym jeszcze wiedziala wtedy,ze czeka na mnie w zyciu taki ktos jak moj maz to juz calkiem byloby inaczej..
A jak czytam spotkaniu w realu z perspektywie to zaluje ze nie mieszkam w Polsce..Ale tak sobie mysle,ze moze uda mi sie utrafic i akurat byc:-)bo ja uwazam ze to jest super pomysl!!
Milego dnia dziewczynki!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam mamusie
Widzę ż tu wczoraj jakas wspólna popijawka była :-D:szok::-D:szok:

Kaja, dobrze ze w koncu trafiłas na odpowiedniego faceta, a bokser poszedł w kąt.

Jutine, wszystko na dobrej drodze.
Ciesze sie ze córcia tak sie dobrze uczy, ja na swoich tez nie narzekam, tylko z ortografia problemy, nauczycielka podejrzewa ze to moze byc dysleksja, ale jeszce za wczesnie zeby to badac, poczekamy.
No i chłopcy tez w tym roku do komunii:-)
Co do spotkania, to na pewno super by było sie spotkac, tylko obawiam sie czy to wypali:confused:, gdzie to ewentualnie mialoby być

Do góry