reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ewelw i Olcia jak tam waga?? Ja sie ograniczylam, nie slodze, jem tylko pelnoziarniste pieczywo albo wasa, ograniczam tluszcze, garnki na parze w ruch, jem glownie warzywa i odstawiam czerwone mieso jak tylko zuzyje zapasy zamrazalnikowe:))) I jem o polowe mniejsze porcje za to czesciej i wiecej owocow i warzyw. Mieso zastepuje bialym choc bardziej mi podchodza ryby. Powiem Wam czy dziala. A wy jaki macie sposob na kilogramy??

Ja też staram się ograniczyć porcje o tyle, o ile to możliwe przy karmieniu piersią. Całkowicie wykluczyłam ziemniaki itp. To tylko puste kalorie, a nic dobrego nie wnoszą. Co do pieczywa to też powinnam przerzucić się na pełnoziarniste, ale póki co, jeszcze tego nie zrobiłam. No i za tydzień zacznę stosować pas vibroaction :-D a w tej chwili zostało mi do zrzucenia 12 kg :baffled: powoli, ale narazie spada.

Witajcie wieczorowo :-D

Widze ze nie tylko ja mam problemy z kregosłupem :-D, mały tylko rączki. O dziwo siedzi teraz w lezaczku i ne płacze ... ciekawe jak długo :dry:.
Ja wykorzystuje sytuacje i was podczytuje i popijam karmi, mam nadzieje ze małego nie bedzie bolał brzuszek po tym :baffled:.

JUSTINE,fajnie ze jestes!!A mezus niech sobie pochodzi struty,nalezy mu sie;-)I jeszcze pewnie nieraz bedzie musial "zrozumiywac...:-D"zeby naprawde zrozumiec...Oni bywaja tak niereformowalni ze madra babka by zrozumiala tysiac razy,a oni nic...Chociaz ja na swojego nie moge narzekac...ale chyba teraz spotyka mnie nagroda za wieloletnia udreke z damskim bokserem..."pierwsza miloscia"..:crazy:do bani z taka miloscia,zebym jeszcze wiedziala wtedy,ze czeka na mnie w zyciu taki ktos jak moj maz to juz calkiem byloby inaczej..
A jak czytam spotkaniu w realu z perspektywie to zaluje ze nie mieszkam w Polsce..Ale tak sobie mysle,ze moze uda mi sie utrafic i akurat byc:-)bo ja uwazam ze to jest super pomysl!!
Milego dnia dziewczynki!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam mamusie
Widzę ż tu wczoraj jakas wspólna popijawka była :-D:szok::-D:szok:

Kaja, dobrze ze w koncu trafiłas na odpowiedniego faceta, a bokser poszedł w kąt.

Jutine, wszystko na dobrej drodze.
Ciesze sie ze córcia tak sie dobrze uczy, ja na swoich tez nie narzekam, tylko z ortografia problemy, nauczycielka podejrzewa ze to moze byc dysleksja, ale jeszce za wczesnie zeby to badac, poczekamy.
No i chłopcy tez w tym roku do komunii:-)
Co do spotkania, to na pewno super by było sie spotkac, tylko obawiam sie czy to wypali:confused:, gdzie to ewentualnie mialoby być

Do góry