moniawycint
Fanka BB :)
o matko święta 500 brzuszkówja zrobię 10 i mam dość
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewelw i Olcia jak tam waga?? Ja sie ograniczylam, nie slodze, jem tylko pelnoziarniste pieczywo albo wasa, ograniczam tluszcze, garnki na parze w ruch, jem glownie warzywa i odstawiam czerwone mieso jak tylko zuzyje zapasy zamrazalnikowe)) I jem o polowe mniejsze porcje za to czesciej i wiecej owocow i warzyw. Mieso zastepuje bialym choc bardziej mi podchodza ryby. Powiem Wam czy dziala. A wy jaki macie sposob na kilogramy??
Ja wykorzystuje sytuacje i was podczytuje i popijam karmi, mam nadzieje ze małego nie bedzie bolał brzuszek po tym .
Ollcia to super ze nie zaszkodzi, bo mi bardzo smakuje , no to zdrówkoAgaciu, to zdrówko, bo ja robię to samo Na pewno nie będzie bolał go brzuszek, mój nigdy po karmi nie narzeka ;-)