reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kobieta ma tyle sily ze zadziwia mezczyzn dzwiga ciezary zycia, rozwiazuje problemy jest pelna milosci radosci i madrosci usmiecha sie gdy sie chce krzyczec spiewa gdy chce jej sie plakac placze gdy sie cieszy i smieje gdy sie boi . Jej milosc jest niekontrolowana jedyna niesluszna w niej rzecz to to ze czesto zapomina ile jest warta...:-):-):-):-):-)

reklama
Ewelw i Olcia jak tam waga?? Ja sie ograniczylam, nie slodze, jem tylko pelnoziarniste pieczywo albo wasa, ograniczam tluszcze, garnki na parze w ruch, jem glownie warzywa i odstawiam czerwone mieso jak tylko zuzyje zapasy zamrazalnikowe:))) I jem o polowe mniejsze porcje za to czesciej i wiecej owocow i warzyw. Mieso zastepuje bialym choc bardziej mi podchodza ryby. Powiem Wam czy dziala. A wy jaki macie sposob na kilogramy??

Marzycielka Ty chyba mowilas ze kolezanka Ci opracowala diete i cwiczenia - zdradzisz rabka tajemnicy??

no moja dieta jest podobna do twojej ;-) musiałabym Wam rozpisać kiedyś ale chodzi o to aby jeść często co 3-4 h a mało i dużo ćiwczyć.

Wczoraj pierwszy raz od porodu sprawdziłam swoją kondycję bo kiedyś uprawiałam lekkoatletykę zawodowo i wiecie co?? Spokojnie zrobiłam 150 brzuszków w 3 pozycjach i zrobiłaym więcej ale się bałam aby nic się nie stało:-)

Dzisiaj zrobię 180 i tak codziennie coraz więcej aż dojdę do 500 brzuszków 3 x dziennie tak jak to kiedyś robiłam :-)
Wtedy mogę brzydko mówiąc żreć wszystko bo takie spalanie kalorii jest najlepsze a ja kurna kocham jeść...:-D:-D:-D

jeju podziwiam Was ja jestem leniem patentowym ktory kooooooooooocccchhhhhhhaaaaaaaaaa jesc miesko sosiki kluseczki slaskie:-p:-p:-p:-p i za nic sie tego nie wyrzekne:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ograniczam tylko slodycze w tygodniu ale w wekend podjadam troche w slodkosci a ak to jem normalnie te moje mieska i sosiki tylko poprostu w normalnych ilosciach a nie no torebka ryzu na talerz tylko 1/2 i do tego np duuzo miesa smarzonego z warzywkami:-p:-pschabiki itp:-p:-p juz mi slinka cieknie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: i powiem wam ze na tej "mojej diecie "schudlam juz 10kg w ciagu 1,5 miesiaca czyli zostalo mi jeszcze 4 kg do konca;-)
a dzis robie gulasz z kasza gryczana i sorowka z kiszonej kapustki juz mi slinianki pracuja:sorry2::sorry2:

U nas dzisiaj śliczne słonko, ale zdradliwe niestety, wyszłam z mała na spacer, ale doszłam tylko do bramki i zrezygnowałam, bo taki wiatr i mała jest na spacerku sama, w osłonietym od wiatru tarasie na słonku.
a ja w tym czasie smażę frytki, taką już miałam ochotę ze nie mogę sie powstrzymać, a te kolki i tak nie zawsze zależą od tego co jemy, wiec nie będę się ograniczać, zobaczymy co to będzie:confused:

Dziewczyny na Wyspach, u was śnieg to chyba żadko spotykany, maż jedzie dzisiaj do Northampton i juz zdążył sie dowiedzieć, ze niektóre drogi, autostrady pozamykane, bo wypadki, wiec zima troche was zaskoczyła. Mam nadzieję, ze zanim tam dojedzie to juz będzie ok.

Tygrysku, ja też kocham jeść i nienawidzę diet

witakcie dziewczyny ale u mnie teraz akcja dzieje się po blokiem ktos z mojego budynku chce skoczyc z 10 czy 9 pietra z okna pełno policji i gapiow a wszystko dzieje sie pod moim balkonem porozkladali pontony i czekaja

U nas dzisiaj śliczne słonko, ale zdradliwe niestety, wyszłam z mała na spacer, ale doszłam tylko do bramki i zrezygnowałam, bo taki wiatr i mała jest na spacerku sama, w osłonietym od wiatru tarasie na słonku.
a ja w tym czasie smażę frytki, taką już miałam ochotę ze nie mogę sie powstrzymać, a te kolki i tak nie zawsze zależą od tego co jemy, wiec nie będę się ograniczać, zobaczymy co to będzie:confused:

Dziewczyny na Wyspach, u was śnieg to chyba żadko spotykany, maż jedzie dzisiaj do Northampton i juz zdążył sie dowiedzieć, ze niektóre drogi, autostrady pozamykane, bo wypadki, wiec zima troche was zaskoczyła. Mam nadzieję, ze zanim tam dojedzie to juz będzie ok.

Tygrysku, ja też kocham jeść i nienawidzę diet

Blizniaki do Northampton mam jakies 40 min i powiem Ci u mnie jest nie ciekawie. Lezy juz duzo sniegu i ciągle pada. Najgorsze ze te ćmoki nie umieją w taką pogode jeździc:no: i straczh autem z domu sie ruszać:no:. Ale nie ma się co dziwic na letnich oponach się nie da. Niech twoj męzulek uwarza na siebie:tak:

Witaski popołudniowe :-)

Weszłam tylko, żeby się pochwalić (i Was troszkę poczytać przy okazji ;-)), że obchodzimy dziś z Alankiem już DRUGI MIESIĄC :tak::tak:.
Ok. zmykam nadrobić te skromne ;-) tym razem zaległości ;-).

witakcie dziewczyny ale u mnie teraz akcja dzieje się po blokiem ktos z mojego budynku chce skoczyc z 10 czy 9 pietra z okna pełno policji i gapiow a wszystko dzieje sie pod moim balkonem porozkladali pontony i czekaja

:szok::szok: to czekamy na relacje jak zakończyła się ta akcja ratunkowa, oby pomyślnie ...

Witaski popołudniowe :-)

Weszłam tylko, żeby się pochwalić (i Was troszkę poczytać przy okazji ;-)), że obchodzimy dziś z Alankiem już DRUGI MIESIĄC :tak::tak:.
Ok. zmykam nadrobić te skromne ;-) tym razem zaległości ;-).
Sto lat dla Alanka i duuuuuuuuuzzzzzzzzzooooooooooooo zdrowka!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)

reklama
Do góry