reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

edee24 duzo zdrówka dla alanka. Był negocjator i chyba wszystko dobrze sie skonczyło bo juz skladają pontony.

to fajnie ze wszystko dobrze sie skonczylo gdyz nie mialabys fajnego widoku z balkonu:baffled: kurcze jakie to jest niewyobrażalne i bardzo smutne ,iż moze sie wydarzyc w zyciu czlowieka cos co sklania go do targniecia sie na wlasne zycie:-:)-:)-(

reklama
no moja dieta jest podobna do twojej ;-) musiałabym Wam rozpisać kiedyś ale chodzi o to aby jeść często co 3-4 h a mało i dużo ćiwczyć.

Wczoraj pierwszy raz od porodu sprawdziłam swoją kondycję bo kiedyś uprawiałam lekkoatletykę zawodowo i wiecie co?? Spokojnie zrobiłam 150 brzuszków w 3 pozycjach i zrobiłaym więcej ale się bałam aby nic się nie stało:-)

Dzisiaj zrobię 180 i tak codziennie coraz więcej aż dojdę do 500 brzuszków 3 x dziennie tak jak to kiedyś robiłam :-)
Wtedy mogę brzydko mówiąc żreć wszystko bo takie spalanie kalorii jest najlepsze a ja kurna kocham jeść...:-D:-D:-D
marzycielko,ja Ci gratuluje,500 brzuszkow 3 razu dziennie????to ja jednak jestem len...PATENTOWANY,na dodatek:-D

No,przeczytalam caly weekend...Tygrysku,gdzies tam pisalas o kapuscie kiszonej,mam pytanie-karmiacjesz kapuche i nic sie potomkowi nie dzieje?bo ja mam taka ochote..ale nie bede ryzykowac:confused:Justine,kochana,co u Ciebie??

Anoli,Haniutek jest po prostu przesliczna:-)

ALANKU,WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
EDEE,DLA CIEBIE POCIECHY Z MALUSZKA,DUZO USMIECHU,PELNI SPELNIENIA W MACIERZYNSTWIE!!

Alan dziękuje Wszystkim wirtualnym ciociom za stu letnie życzonka :tak::-D:-D

Marzycielko a czy tobie się zera nie pomyliły :confused::confused: zamiast 500 nie miałaś na myśli 50 :confused::confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Alan dziękuje Wszystkim wirtualnym ciociom za stu letnie życzonka :tak::-D:-D

Marzycielko a czy tobie się zera nie pomyliły :confused::confused: zamiast 500 nie miałaś na myśli 50 :confused::confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hahhaa, no właśnie! Chyba faktycznie Ci się Marzycielko zera pomyliły :-D A tak poważnie to - szacuneczek. Liczba robi wrażenie.

Ja dzisiaj Jasia zostawiłam u rodziców na noc, licząc na spokojny wieczór i trochę czasu dla siebie, ale coś czuję, że mój mały cycusiowy maniak będzie mnie molestował ;-)

Anoli,Haniutek jest po prostu przesliczna:-)

ALANKU,WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
EDEE,DLA CIEBIE POCIECHY Z MALUSZKA,DUZO USMIECHU,PELNI SPELNIENIA W MACIERZYNSTWIE!!

KAJA dziękuje:-)
A co do kapusty to ja jem suróweczke z kiszonej a nawet bigosu troche zjadłam. I wtedy karmilam tylko piersią, bo teraz to pół na pół. Spróbuj troche zjeść. Hani nic nie było:tak:

Hahhaa, no właśnie! Chyba faktycznie Ci się Marzycielko zera pomyliły :-D A tak poważnie to - szacuneczek. Liczba robi wrażenie.

Ja dzisiaj Jasia zostawiłam u rodziców na noc, licząc na spokojny wieczór i trochę czasu dla siebie, ale coś czuję, że mój mały cycusiowy maniak będzie mnie molestował ;-)

Pytia spokojnego wieczoru zyczę. Moze uda ci sie odpocząc:tak:

A moja Hania dzis przegina ze snem. Tak jak pisalam w nocy spała od 23 do 6. Zjadla i spała do 9. Znowu zjadła pobujała sie w lezaczku i po jedzonku o 12 jak zasnela to budzi sie tylko zeby zjesc i dalej w kimonko:-D Mam nadzieje ze nic jej nie jest bo ostatnio to wiecej czuwala w dzien:-( Najwyzej nie bedzie spac w nocy ale tym powinien sie martwic moj m bo dzis jego dyżur:-D A ja z tego wszystkiego sie nudze:tak:

reklama
Dzwoneczka kochana pisałas cos ze musze jechac po ten paszport na portland palace a ja bylam przekonana ze do kosulatu na cavendish street. Gdyby nie ty błądzilibysmy po londku. Wdzieczna Ci jestem ze nabąknęłas o tym:tak:

Do góry