reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

edee24 duzo zdrówka dla alanka. Był negocjator i chyba wszystko dobrze sie skonczyło bo juz skladają pontony.

to fajnie ze wszystko dobrze sie skonczylo gdyz nie mialabys fajnego widoku z balkonu:baffled: kurcze jakie to jest niewyobrażalne i bardzo smutne ,iż moze sie wydarzyc w zyciu czlowieka cos co sklania go do targniecia sie na wlasne zycie:-:)-:)-(

reklama
no moja dieta jest podobna do twojej ;-) musiałabym Wam rozpisać kiedyś ale chodzi o to aby jeść często co 3-4 h a mało i dużo ćiwczyć.

Wczoraj pierwszy raz od porodu sprawdziłam swoją kondycję bo kiedyś uprawiałam lekkoatletykę zawodowo i wiecie co?? Spokojnie zrobiłam 150 brzuszków w 3 pozycjach i zrobiłaym więcej ale się bałam aby nic się nie stało:-)

Dzisiaj zrobię 180 i tak codziennie coraz więcej aż dojdę do 500 brzuszków 3 x dziennie tak jak to kiedyś robiłam :-)
Wtedy mogę brzydko mówiąc żreć wszystko bo takie spalanie kalorii jest najlepsze a ja kurna kocham jeść...:-D:-D:-D
marzycielko,ja Ci gratuluje,500 brzuszkow 3 razu dziennie????to ja jednak jestem len...PATENTOWANY,na dodatek:-D

No,przeczytalam caly weekend...Tygrysku,gdzies tam pisalas o kapuscie kiszonej,mam pytanie-karmiacjesz kapuche i nic sie potomkowi nie dzieje?bo ja mam taka ochote..ale nie bede ryzykowac:confused:Justine,kochana,co u Ciebie??

Anoli,Haniutek jest po prostu przesliczna:-)

ALANKU,WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
EDEE,DLA CIEBIE POCIECHY Z MALUSZKA,DUZO USMIECHU,PELNI SPELNIENIA W MACIERZYNSTWIE!!

Alan dziękuje Wszystkim wirtualnym ciociom za stu letnie życzonka :tak::-D:-D

Marzycielko a czy tobie się zera nie pomyliły :confused::confused: zamiast 500 nie miałaś na myśli 50 :confused::confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Alan dziękuje Wszystkim wirtualnym ciociom za stu letnie życzonka :tak::-D:-D

Marzycielko a czy tobie się zera nie pomyliły :confused::confused: zamiast 500 nie miałaś na myśli 50 :confused::confused::confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hahhaa, no właśnie! Chyba faktycznie Ci się Marzycielko zera pomyliły :-D A tak poważnie to - szacuneczek. Liczba robi wrażenie.

Ja dzisiaj Jasia zostawiłam u rodziców na noc, licząc na spokojny wieczór i trochę czasu dla siebie, ale coś czuję, że mój mały cycusiowy maniak będzie mnie molestował ;-)

Anoli,Haniutek jest po prostu przesliczna:-)

ALANKU,WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
EDEE,DLA CIEBIE POCIECHY Z MALUSZKA,DUZO USMIECHU,PELNI SPELNIENIA W MACIERZYNSTWIE!!

KAJA dziękuje:-)
A co do kapusty to ja jem suróweczke z kiszonej a nawet bigosu troche zjadłam. I wtedy karmilam tylko piersią, bo teraz to pół na pół. Spróbuj troche zjeść. Hani nic nie było:tak:

Hahhaa, no właśnie! Chyba faktycznie Ci się Marzycielko zera pomyliły :-D A tak poważnie to - szacuneczek. Liczba robi wrażenie.

Ja dzisiaj Jasia zostawiłam u rodziców na noc, licząc na spokojny wieczór i trochę czasu dla siebie, ale coś czuję, że mój mały cycusiowy maniak będzie mnie molestował ;-)

Pytia spokojnego wieczoru zyczę. Moze uda ci sie odpocząc:tak:

A moja Hania dzis przegina ze snem. Tak jak pisalam w nocy spała od 23 do 6. Zjadla i spała do 9. Znowu zjadła pobujała sie w lezaczku i po jedzonku o 12 jak zasnela to budzi sie tylko zeby zjesc i dalej w kimonko:-D Mam nadzieje ze nic jej nie jest bo ostatnio to wiecej czuwala w dzien:-( Najwyzej nie bedzie spac w nocy ale tym powinien sie martwic moj m bo dzis jego dyżur:-D A ja z tego wszystkiego sie nudze:tak:

reklama
Dzwoneczka kochana pisałas cos ze musze jechac po ten paszport na portland palace a ja bylam przekonana ze do kosulatu na cavendish street. Gdyby nie ty błądzilibysmy po londku. Wdzieczna Ci jestem ze nabąknęłas o tym:tak:

Do góry