reklama
mia_
Fanka BB :)
szczęściara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1witam mamuski
to ja sie pochwale ze jedyny pozytek z tego ze jestem w usa to taki ze moja tesciowa jest 8.000 km odemnie:-d:-d:-d:-d:-d.
blizniaki2000
Ja właśnie takie zamówiłam, nawet już przyszły, ale na adres mojej mamy i jeszcze nie widziałamMoja mała maruda troche przysną a mama buszuje na allegro i znalazła cos fajnego
podziękowania na chrzest komunie ślub - aniołki (539021064) - Aukcje internetowe Allegro
A tak w ogole to witajcie
Czesc dziewczyny
Moja tesciowa przez skypa krzyczy na mnie zebym nie dawała smoka i nie nosiła na rękach, a mama ze jak przylecimy to wycwiczy malutką łokiec do kolanka i lażenie na brzuszku
A ja smieje się z tego i mowie do Hanize ma BABCIE TERRORYSTKI
A jak polecimy i bedą mnie wkurzac to zamieszkamy u siebie a do nich tylko bedziemy wpadac w odwiedziny
A wrócił tatusmiał warte dzis w nocy, zeby nie zapomniał ze jest tatą a ja słodko spałam
Moja tesciowa przez skypa krzyczy na mnie zebym nie dawała smoka i nie nosiła na rękach, a mama ze jak przylecimy to wycwiczy malutką łokiec do kolanka i lażenie na brzuszku
A ja smieje się z tego i mowie do Hanize ma BABCIE TERRORYSTKI
A jak polecimy i bedą mnie wkurzac to zamieszkamy u siebie a do nich tylko bedziemy wpadac w odwiedziny
A wrócił tatusmiał warte dzis w nocy, zeby nie zapomniał ze jest tatą a ja słodko spałam
blizniaki2000
Bliżniaki ja tez zamówiłam, fajna pamiatka. A teks sama wymyslałaś czy taki jak na aukcji jest wzięłaś ?
Wzięlam gotowca, chyba ten pierwszy tekst. Aniołki wziełam biało-różowe i chyba w tych kolorach zrobimy stół, no i jak przyszło na małą królewnę ubranko będzie białe w różowe serduszka.
zamówiłąm też fajne zaproszenia ze zdjeciem, już przyszły i jestem zadowolona (wkleję wam linki)
Ostatnia edycja:
M
marzycielka
Gość
a ja mam pierwszy dzień diety i nawet jest ok ;-)
Młoda dała Nam dzisiaj trochę popalić ale teraz przysnęła i mam nadzieję, że pośpi żebym ja mogła trochę do Was pozaglądąć:-)
Młoda dała Nam dzisiaj trochę popalić ale teraz przysnęła i mam nadzieję, że pośpi żebym ja mogła trochę do Was pozaglądąć:-)
pytia
Cześć dziewczynki
Ja ostatni mam ciężko na BB wieczorkami zaglądać, bo wieczorami to mam Hanię na cycusiu non stop A w dzień też tylko drzemki i cycuś albo rączki Chyba ją rozpieściłam. Dobrze, że noce przesypia dobrze...
Tygrysku - spóźnione życzonka urodzinowe!!! Sto lat!!!
Ja ostatni mam ciężko na BB wieczorkami zaglądać, bo wieczorami to mam Hanię na cycusiu non stop A w dzień też tylko drzemki i cycuś albo rączki Chyba ją rozpieściłam. Dobrze, że noce przesypia dobrze...
Agacia82
Mami :)
To ładnie , ja wzięłam biało niebieskieWzięlam gotowca, chyba ten pierwszy tekst. Aniołki wziełam biało-różowe i chyba w tych kolorach zrobimy stół, no i jak przyszło na małą królewnę ubranko będzie białe w różowe serduszka.
zamówiłąm też fajne zaproszenia ze zdjeciem, już przyszły i jestem zadowolona (wkleję wam linki)
Pytia ja mam to samo, non stop na rękach, juz mi kregosłup wysiada :-(Cześć dziewczynki
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dobry wieczór dziewczyny
Sawka nie daj się!!!! Bądź silna i nie przejmuj się głupią babą. Współczuję ci mieszkania z teściową, ja bym chyba nerwowo nie wytrzymała!!!
Sawka nie daj się!!!! Bądź silna i nie przejmuj się głupią babą. Współczuję ci mieszkania z teściową, ja bym chyba nerwowo nie wytrzymała!!!