reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Czesc dziewczyny

Moja tesciowa przez skypa krzyczy na mnie zebym nie dawała smoka i nie nosiła na rękach, a mama ze jak przylecimy to wycwiczy malutką łokiec do kolanka:baffled: i lażenie na brzuszku:baffled:
A ja smieje się z tego i mowie do Hanize ma BABCIE TERRORYSTKI:-D
A jak polecimy i bedą mnie wkurzac to zamieszkamy u siebie a do nich tylko bedziemy wpadac w odwiedziny:tak:

A wrócił tatus:tak:miał warte dzis w nocy, zeby nie zapomniał ze jest tatą:-D a ja słodko spałam:tak:

Bliżniaki ja tez zamówiłam, fajna pamiatka. :tak: A teks sama wymyslałaś czy taki jak na aukcji jest wzięłaś ?

Wzięlam gotowca, chyba ten pierwszy tekst. Aniołki wziełam biało-różowe i chyba w tych kolorach zrobimy stół, no i jak przyszło na małą królewnę ubranko będzie białe w różowe serduszka.
zamówiłąm też fajne zaproszenia ze zdjeciem, już przyszły i jestem zadowolona (wkleję wam linki)

Ostatnia edycja:
a ja mam pierwszy dzień diety i nawet jest ok ;-)
Młoda dała Nam dzisiaj trochę popalić ale teraz przysnęła i mam nadzieję, że pośpi żebym ja mogła trochę do Was pozaglądąć:-)

Cześć dziewczynki :)
Ja ostatni mam ciężko na BB wieczorkami zaglądać, bo wieczorami to mam Hanię na cycusiu non stop :baffled: A w dzień też tylko drzemki i cycuś albo rączki :baffled: Chyba ją rozpieściłam. Dobrze, że noce przesypia dobrze...

Tygrysku - spóźnione życzonka urodzinowe!!! Sto lat!!!

Wzięlam gotowca, chyba ten pierwszy tekst. Aniołki wziełam biało-różowe i chyba w tych kolorach zrobimy stół, no i jak przyszło na małą królewnę ubranko będzie białe w różowe serduszka.
zamówiłąm też fajne zaproszenia ze zdjeciem, już przyszły i jestem zadowolona (wkleję wam linki)
To ładnie :tak:, ja wzięłam biało niebieskie :tak:
Cześć dziewczynki :)
Ja ostatni mam ciężko na BB wieczorkami zaglądać, bo wieczorami to mam Hanię na cycusiu non stop :baffled: A w dzień też tylko drzemki i cycuś albo rączki :baffled: Chyba ją rozpieściłam. Dobrze, że noce przesypia dobrze...

Tygrysku - spóźnione życzonka urodzinowe!!! Sto lat!!!
Pytia ja mam to samo, non stop na rękach, juz mi kregosłup wysiada :-(

reklama
Dobry wieczór dziewczyny

Sawka nie daj się!!!! Bądź silna i nie przejmuj się głupią babą. Współczuję ci mieszkania z teściową, ja bym chyba nerwowo nie wytrzymała!!!

Do góry