reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wstyd to pisać, ale może sprubuj troche mniej delikatnie, a może wtedy zrozumie :zawstydzona/y:
jak mówię jej to mniej delikatnie to się obraża :baffled: ale to już jej problem :crazy: nie mogę sobie teraz pozwolić żeby mi weszła na głowę bo później nie dam sobie rady... tylko to wszystko bardzo mnie wkurza :wściekła/y:

reklama
jak mówię jej to mniej delikatnie to się obraża :baffled: ale to już jej problem :crazy: nie mogę sobie teraz pozwolić żeby mi weszła na głowę bo później nie dam sobie rady... tylko to wszystko bardzo mnie wkurza :wściekła/y:

Współczuję Ci bardzo! Chyba bym zwariowała! Ja na szczęście mam w miarę normalnych i zdystansowanych teściów i rodziców:)

Ja też raczej nie narzekam na rodziców i teściów, chociaż raz myślałam, że zastrzelę ich wszystkich:baffled: Byliśmy na imieninach u mojego taty i posiedzieliśmy trochę za długo. Mały dostał bólu brzuszka - takiego jak atak kolki - no wiecie niewele można zrobić, żeby mu pomóc. To wyszłam z nim do drugiego pokoju, żeby go wyciszyć (mojego dawnego). Myślałam, że to logiczne, że potrzebuje chwili spokoju. Tymczasem "cała impreza" poszła za nami i zaczły się głupie rady. Kobiety załamywały ręce i płakały nad nami, faceci się mądrzyli no SAJGON. Niewytrzymałam i powiedziałam, że jak chcą pomóc to niech wszyscy wyjdą!!!

Witam mamuski

to ja sie pochwale ze jedyny pozytek z tego ze jestem w USA to taki ze moja tesciowa jest 8.000 km odemnie:-D:-D:-D:-D:-D.

renia sa dobre i zle strony medalu dobre ze nikt ci sie nie wtraca a zle ze jak potrzebujesz zostawic nagle z kims dziecko to mamusia daleko...
mam to samo i tesciowka i mamuska daleko... no i cala rodzina ... czasami czuje sie jak na wygnaniu... :sorry:

k.a.j.a sliczne masz zdjecia mala rosnie jak na drozdzach... co ty jej dajesz do jedzenia co dzien piekniejsza...

Czesc kochane!!!Alez my tu ladne kolorowe literki mamy,mozna sobie zycie ukolorowac:-)Moje dziecko dzis krzyczy jak najete,zmusza mnie do niekonsekwencji i noszenia...

renia sa dobre i zle strony medalu dobre ze nikt ci sie nie wtraca a zle ze jak potrzebujesz zostawic nagle z kims dziecko to mamusia daleko...
mam to samo i tesciowka i mamuska daleko... no i cala rodzina ... czasami czuje sie jak na wygnaniu... :sorry:

k.a.j.a sliczne masz zdjecia mala rosnie jak na drozdzach... co ty jej dajesz do jedzenia co dzien piekniejsza...
[/quote
kochana,renifera jej upolowalam i karmie na przemian z łosina:-D

reklama
Do góry