reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wstyd to pisać, ale może sprubuj troche mniej delikatnie, a może wtedy zrozumie :zawstydzona/y:
jak mówię jej to mniej delikatnie to się obraża :baffled: ale to już jej problem :crazy: nie mogę sobie teraz pozwolić żeby mi weszła na głowę bo później nie dam sobie rady... tylko to wszystko bardzo mnie wkurza :wściekła/y:

reklama
jak mówię jej to mniej delikatnie to się obraża :baffled: ale to już jej problem :crazy: nie mogę sobie teraz pozwolić żeby mi weszła na głowę bo później nie dam sobie rady... tylko to wszystko bardzo mnie wkurza :wściekła/y:

Współczuję Ci bardzo! Chyba bym zwariowała! Ja na szczęście mam w miarę normalnych i zdystansowanych teściów i rodziców:)

Ja też raczej nie narzekam na rodziców i teściów, chociaż raz myślałam, że zastrzelę ich wszystkich:baffled: Byliśmy na imieninach u mojego taty i posiedzieliśmy trochę za długo. Mały dostał bólu brzuszka - takiego jak atak kolki - no wiecie niewele można zrobić, żeby mu pomóc. To wyszłam z nim do drugiego pokoju, żeby go wyciszyć (mojego dawnego). Myślałam, że to logiczne, że potrzebuje chwili spokoju. Tymczasem "cała impreza" poszła za nami i zaczły się głupie rady. Kobiety załamywały ręce i płakały nad nami, faceci się mądrzyli no SAJGON. Niewytrzymałam i powiedziałam, że jak chcą pomóc to niech wszyscy wyjdą!!!

Witam mamuski

to ja sie pochwale ze jedyny pozytek z tego ze jestem w USA to taki ze moja tesciowa jest 8.000 km odemnie:-D:-D:-D:-D:-D.

renia sa dobre i zle strony medalu dobre ze nikt ci sie nie wtraca a zle ze jak potrzebujesz zostawic nagle z kims dziecko to mamusia daleko...
mam to samo i tesciowka i mamuska daleko... no i cala rodzina ... czasami czuje sie jak na wygnaniu... :sorry:

k.a.j.a sliczne masz zdjecia mala rosnie jak na drozdzach... co ty jej dajesz do jedzenia co dzien piekniejsza...

Czesc kochane!!!Alez my tu ladne kolorowe literki mamy,mozna sobie zycie ukolorowac:-)Moje dziecko dzis krzyczy jak najete,zmusza mnie do niekonsekwencji i noszenia...

renia sa dobre i zle strony medalu dobre ze nikt ci sie nie wtraca a zle ze jak potrzebujesz zostawic nagle z kims dziecko to mamusia daleko...
mam to samo i tesciowka i mamuska daleko... no i cala rodzina ... czasami czuje sie jak na wygnaniu... :sorry:

k.a.j.a sliczne masz zdjecia mala rosnie jak na drozdzach... co ty jej dajesz do jedzenia co dzien piekniejsza...
[/quote
kochana,renifera jej upolowalam i karmie na przemian z łosina:-D

reklama
Do góry