reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzien Dobry Mamusie:))

Alanku sto lat:))

A ja jakos nie mam werwy do pisania ostatnio. Do misiowki moze pykne smska to sie dowiemy co sie tam z nia dzieje...poza tym to zazdroszcze Justince tego kina i chyba sama takiego tutaj poszukam. Poza tym to jutro wybieram sie po paszport z mlodym i mloda:))

I rosnie mi taka wkurzajaca oponka, pod ktora juz czuje zbiera mi sie TLUSZCZ!!!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

No dobra laski jakie macie diety i czy cwiczycie a jesli to jak ile dziennie i jak planujecie sie pozbyc sladow po ciazowych?????

Ja sie biore za porzadne opracowywanie diety!! Nie bede tlusciochem i tak jestem wielgachna bleee...

reklama
Dziendobry wszystkim :))

Alanku sto lat !!!

Ja mialam dzis strasznie ciezka nocke maly caly czas plakal, nie mogl zrobic kupki, prezyl i nad ranem zrobil taka malutka, ale o bardzo intesywnym zielonnym koleorze, a podobno kupki maluszkow maj byc zolte :szok::szok: W dodatku takie kawaleczki w niej byly a nie taka zadka jak zwykle, nie wiem czy mam isc z tym do lekarza, czy to moglo byc przez to, ze wczoraj przyszalalam z ptasim mleczkiem troche ?????????? A ja zaczelam znow dzis krwawic dosc mocno, czy to moze byc juz okres 5 tyg po porodziejakkarmie piersia???

Dzwoneczka napisz jutro jak bylo, czy faktycznie sa takie kolejki, co jest potrzebne itp ;)) :blink:

Eager bardzo polubilam ta Twoja tesciowa wiesz...?:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
No ja ją też dość lubie, choć czasem mnie wkurza(ale mnie to czasem, kazdy wkurza...)...ale bez niej byłoby mi dość ciężko, np. zajmuje sie nieodpłatnie moimi córkami(tylko jedna z nich jest jej wnuczką), odrabia ze starszą lekcje(jest nauczycielką z 40letnim doswiadczeniem)odbiera ją ze szkoły i całe dnie czyta książki mojej średniej córce(chwilowo uzależnionej od czytania;-)), przyjeżdża do nas codziennie z Warszawy(45 minut kolejką)
Dzięki temu, nie mam mega depresji i mogę wiecej czasu poswięcić mojej najmłodszej kruszynce :-0
Co do kina dla mam...tez musze sie koniecznie do niego wybrać i szukam ew. towarzystwa w Warszawce :-)...może nxt środa??

Aaaa i co do Poznania to tez bardzo lubie to miasto i poznaniaków...moja mama pochodzi z małego miasteczka pod Poznaniem, czesto tam jeżdżę i jako dziecko gadałam jak prawdziwa poznaniaczka(śpiewałam)...co straznie wkurzało mojego starszego brata...i zawsze sie wkurzam jak ludziska mówią, że poznaniacy są skąpi etc...bzdury! Tak samo jak zapewne (wiem, bo często o tym słyszę od napływowych;-)) błedna opinia krąży na temat warszawiaków :-)

reklama
cześć laseczki, dzięki za pamięć jesteście kochane!!

niestety ostatnio cały czas coś mi wypada, ale postaram się zrehabilitować i jak tylko znajdę chwilkę to napiszę co u nas.

Do góry