reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzien Dobry Mamusie:))

Alanku sto lat:))

A ja jakos nie mam werwy do pisania ostatnio. Do misiowki moze pykne smska to sie dowiemy co sie tam z nia dzieje...poza tym to zazdroszcze Justince tego kina i chyba sama takiego tutaj poszukam. Poza tym to jutro wybieram sie po paszport z mlodym i mloda:))

I rosnie mi taka wkurzajaca oponka, pod ktora juz czuje zbiera mi sie TLUSZCZ!!!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

No dobra laski jakie macie diety i czy cwiczycie a jesli to jak ile dziennie i jak planujecie sie pozbyc sladow po ciazowych?????

Ja sie biore za porzadne opracowywanie diety!! Nie bede tlusciochem i tak jestem wielgachna bleee...

reklama
Dziendobry wszystkim :))

Alanku sto lat !!!

Ja mialam dzis strasznie ciezka nocke maly caly czas plakal, nie mogl zrobic kupki, prezyl i nad ranem zrobil taka malutka, ale o bardzo intesywnym zielonnym koleorze, a podobno kupki maluszkow maj byc zolte :szok::szok: W dodatku takie kawaleczki w niej byly a nie taka zadka jak zwykle, nie wiem czy mam isc z tym do lekarza, czy to moglo byc przez to, ze wczoraj przyszalalam z ptasim mleczkiem troche ?????????? A ja zaczelam znow dzis krwawic dosc mocno, czy to moze byc juz okres 5 tyg po porodziejakkarmie piersia???

Dzwoneczka napisz jutro jak bylo, czy faktycznie sa takie kolejki, co jest potrzebne itp ;)) :blink:

Eager bardzo polubilam ta Twoja tesciowa wiesz...?:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
No ja ją też dość lubie, choć czasem mnie wkurza(ale mnie to czasem, kazdy wkurza...)...ale bez niej byłoby mi dość ciężko, np. zajmuje sie nieodpłatnie moimi córkami(tylko jedna z nich jest jej wnuczką), odrabia ze starszą lekcje(jest nauczycielką z 40letnim doswiadczeniem)odbiera ją ze szkoły i całe dnie czyta książki mojej średniej córce(chwilowo uzależnionej od czytania;-)), przyjeżdża do nas codziennie z Warszawy(45 minut kolejką)
Dzięki temu, nie mam mega depresji i mogę wiecej czasu poswięcić mojej najmłodszej kruszynce :-0
Co do kina dla mam...tez musze sie koniecznie do niego wybrać i szukam ew. towarzystwa w Warszawce :-)...może nxt środa??

Aaaa i co do Poznania to tez bardzo lubie to miasto i poznaniaków...moja mama pochodzi z małego miasteczka pod Poznaniem, czesto tam jeżdżę i jako dziecko gadałam jak prawdziwa poznaniaczka(śpiewałam)...co straznie wkurzało mojego starszego brata...i zawsze sie wkurzam jak ludziska mówią, że poznaniacy są skąpi etc...bzdury! Tak samo jak zapewne (wiem, bo często o tym słyszę od napływowych;-)) błedna opinia krąży na temat warszawiaków :-)

reklama
cześć laseczki, dzięki za pamięć jesteście kochane!!

niestety ostatnio cały czas coś mi wypada, ale postaram się zrehabilitować i jak tylko znajdę chwilkę to napiszę co u nas.

Do góry