reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mam pytanie z innej beczki. Nie zauważyłam, czy na naszym forum pojawił się temat powrotu do normalnego współżycia. Dziewczynki jak to jest u Was? Już, czy jeszcze nie? Przyznam się, że czuję się trochę jak dziewica:baffled:chciałabym a boję się...
Czekać te "ustawowe" 6 tygodni?

U mnie we wtorek minie 5 tygodni od porodu i szczerze mówiąc ochota na sex jakby nie zabardzo:baffled:-przyznam, że miałam ochotę na zbliżenia już ze 2 tyg.po porodzie:-p a teraz jakby osłabło-ale to wynika z tego, że poprostu jestem padnięta:dry:

Moja Mała wogóle dzisiaj spania nie ma-od 5 rano nie chciała spać-teraz usnęła z 15 minut temu i drzemie obok męża-ale coś czuje, że nie na długo:baffled:

reklama
Mam pytanie z innej beczki. Nie zauważyłam, czy na naszym forum pojawił się temat powrotu do normalnego współżycia. Dziewczynki jak to jest u Was? Już, czy jeszcze nie? Przyznam się, że czuję się trochę jak dziewica:baffled:chciałabym a boję się... Czekać te "ustawowe" 6 tygodni?

my czekaliśmy aż do wizyty u gina, i mam to już za sobą i powiem ci szczerze że troszkę bolało...

Dziewczyny znalazlam smieszna stronke , mozna tam sprawdzic do kogo dziecko jest podobne czy do mamy czy do taty;-)
MamaCzyTata.pl - Kubuś.D 15.07.2007

wlasnie moja znajoma dala mi juz dawno link na ta stronke jak jeszcze w ciazy bylam i zapomnialam wogole o tym fajnie ze mamy tu hackera co lubi szukac w neciku nowosci...
wlasnie sobie utworzylam tam MamaCzyTata.pl - aleks do kogo podobny_
jak macie czas czekam na opinie do kogo moj maly jest podobny moim zdaniem to po tacie ma tylko "ptaszka":-D:-D jak to mowia znajomi ale dzieci sie zmieniaja:-):-)

wlasnie moja znajoma dala mi juz dawno link na ta stronke jak jeszcze w ciazy bylam i zapomnialam wogole o tym fajnie ze mamy tu hackera co lubi szukac w neciku nowosci...
wlasnie sobie utworzylam tam MamaCzyTata.pl - aleks do kogo podobny_
jak macie czas czekam na opinie do kogo moj maly jest podobny moim zdaniem to po tacie ma tylko "ptaszka":-D:-D jak to mowia znajomi ale dzieci sie zmieniaja:-):-)
no dobra przyznam sie ze przypadkiem weszlam na te stronke:zawstydzona/y::zawstydzona/y: musialam przez pomylke kliknac gdzies i mi sie to otworzylo:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: spalam sie ze wstydu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2:

Ja tak samo uciekam - powoli szykować kąpiel dla Małej.

Miłej nocki-a przede wszystkim przespanej,najlepiej w całości do rana:-)

Buziaki:tak:

Mam pytanie z innej beczki. Nie zauważyłam, czy na naszym forum pojawił się temat powrotu do normalnego współżycia. Dziewczynki jak to jest u Was? Już, czy jeszcze nie? Przyznam się, że czuję się trochę jak dziewica:baffled:chciałabym a boję się...
Czekać te "ustawowe" 6 tygodni?

Mój gin powiedział, żebym poczekała jeszcze 2 tygodnie, więc akurat będzie wtedy 6 tygodni po porodzie.

reklama
W ogóle to boję się nocki, wczorajsza była niezbyt ciekawa i wolałabym aby ta była chociaż trochę lepsza, bo jestem wykończona :-(

Do góry