reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

sto lat sto lat dla miesiaczniakow dzisiejszych :tak:

My jutro świetujemy 2 miesiace. Jeny ale mam starego syna... a dalej wiecznie przy cycuchu jak noworodek ;-)

reklama
hej
weszlam tylko zeby napisac ze od wczoraj mam zalamke. Pojechalismy sobie wczoraj w pare miejsc, miedzy innymi do mojej mamy i tesciowej na cmentarz...no i odjezdzamy z pod cmentarza i poszlo nam sprzeglo:wściekła/y: Ogolnie zeby sie nie rozdrabniac to poczatkowa wersja byla 800zl, skonczylo sie na 1050,- bo lepsze sprzeglo trzeba bylo wsadzic :-( normalnie zalamka. Dzis odebralismy autko, smiga ladnie, panowie sprawdzili i niby nic wiecej tam nie widac ale juz mam cykora zeby nic wiecej nie wyskoczylo.

Z lepszych spraw to zostalam dzis poproszona na chrzestna przez moja kolezanke jescze z liceum. Ma synka o 4 miesiace mlodszego od Cypriana i córcie (moja chrzesniaczke ;-)) z 16.grudnia wiec tylko niecaly miesiac mlodsza od Ksawerka.

Poza tym Cypriana męczy mega kaszel, na szczescie tylko Cypriana i tylko kaszel.

A tak poza tym to nie jest to moj najlepszy okres w tym styczniu. Za 2 dni o 18.00 bedzie rowno rok jak dowiedzialam sie ze mojej kruszynce przestalo bic serduszko :-(
cyprysiowa do bardzo smutne wspomnienie, :-:)-:)-(jesteśmy z tobą :tak::tak::tak:
marzycielko na jakim wątku są te bodki bo chciała by pooglądać a nie moge znalezc:szok::szok::szok:

Cyprysiowa wiem co czujesz. Mój aniołek w lutym skończyłby rok:-(Ale na szczęście mam swojego bączka kochanego który teraz siedzi w leżaczku i wlepia we mnie te swoje wielkie brązowe ślepka.
A z samochodem czasem tak bywa. Ja wychodzę z założenia że w 100% sprawne są tylko samochody prosto z fabryki. Ale kogo na taki stac? Reszta to tylko kwestia szczęścia bo czasem to nawet wprawne oko nie jest w stanie wszystkiego wychwycic przy kupowaniu.

Co do alkocholu na dziecięcych uroczystościach to tez nie przepadam. Ale poprzednim razem jak powiedziałam że chrzciny bezalkocholowe to zostałam prawie zlinczowana więc teraz się już nie odzywam. Mój mąż nie pił na chrzcinach na tych też nie będzie a reszta to jak sobie życzy.
Ale pierwsze urodziny Martyny udało mi się przeforsowac i były bezalkocholowe:-)

marzycielko przed chwilką oglądałam już zdjęcia na naszej klasie są super:tak::tak::tak: a do albumiku nie mam dostępu choć pisałam już w tej sprawie do cyprysiowej ale bez odezwu.:no::no::no:
kakusia witam :-D:-D:-D:-D
Wszystkie wiadomosci na ktore odpisuje od razu kasuje a te na ktore nie odpisze lub nie zdarze spelnic prosby zostawiam. W tej chwili mam 2 wiadomosci ktore czekaja na uzupelnienie listy, od Ciebie nie przypominam sobie wiadomosci, zreszta bylaby w otrzymanych a jej nie ma. Takze prosze zebys napisala jescze raz bo chyba wtedy cos nawalilo a ja jak bede miala chwilke to postaram sie o dostep.
Ps. Chyba ze pisalas zanim mialas 50postów i wtedy pewnie odpisalam ze masz napisac jak przekroczysz .(byly takie osoby ale nie pamietam kto to byl)

Pozdrawiam i lece do placzka:zawstydzona/y:

Witajcie:tak: A my dzisuaj juz po spacerku:-D:-D wstalismy wczesniej i zabralismy Filipka na jego pierwsze zakupy:-D:-D bylismy pod Manufaktura o rownej 10 kiedy ja otwieraja zeby nie bylo duzo ludziow jeszcze:tak::tak: oczywiscie tatus obkupiony i Filipek dostal takie sliczne trampeczki-buciki z Calzedoni:tak::tak: do tej pory produkowali tylko skarpinki tzn takie malutkie skarpeteczki a teraz na wiosne wypuscili takie trampeczki:tak::tak: a mamusia nic sobie nie kupila bo czeka az zrzuci te 6 kilo i dopiero zaszaleje:-D:-D Fifus byla grzeczniutki nie spal tylko sie rozgladal bo tak kolorowo i inaczej niz w domku bylo:tak::tak: a teraz je buteleche mleczka z lacidofilem i czekamy na poprawe dolegliwosci brzuszkowych:tak:

reklama
CYPRYSIOWA,wlasnie przeczytalam to co napisalas wczoraj wieczorem i serce mi sie scisnelo(oczywiscie nie chodzi o sprzeglo w aucie)...Kobietko,tam na gorze ktos czuwa nad porzadkiem(lub balaganem...)tego swiata,mysle ze Twoim chlopakom trzeba pogratulowac tak dzielnej mamy..Zreszta,te pare slow ktore masz razem z suwaczkiem,a zaczynaja sie od ZANIM mowi wszysko jaka jestes cudowna osoba i fantastyczna mamusia...

Do góry