reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny!!! jak zauważyłam - to na obydwu wątkach rozmawiamy o tym samym, kilka dni temu była mowa o chrzcie, o kasie, o kupkach tu i tu itp. Dziś to samo na tamtym wątku... Ja proponuję, żeby rozmawiać tylko na jednym wątku, bo umykają nam ważne info. Ja też nie mam czasu - tak jak Anka z resztą na dwóch wątkach siedzieć - a na obydwu prawie o tym samym... Decydujemy się na jeden z tych wątków???? CO WY NA TO??????

Popieram-ja też wpadam na chwilkę-bo na tylę zazwyczaj Mała pozwala-więc łatwiej i szybciej czytałoby się jakby był wątek jeden,bo z tego co widzę to na obydwu piszemy to samo-ale to moje zdanie:tak:

reklama
Cyprysiowa sto lat dla twojego maluszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

maluszek dziękuje:tak:

a ja sie wlasnie dowiedzialam ze mojego kolege wczoraj uderzył rozpedzony autobus (to bylo w szkocji) lezy na intensywnej terapii z niezbyt dobrymi rokowaniami:-(
W nocy dzwonila kolezanka coz nim tam jest w szkocji z tymi wiadomosiami do jego przyjaciele i on dal nam znac i musial jechac poinformowac matke o wszytskim:zawstydzona/y:
Ten kolega bedzie lecial tam z jego mama ale najblizszy lot jest jutro wieczorem a nie wiadomo czy przezyje do jutra:-( Jeny wierzyc mi sie nie chce...
Jak go uderzyl to odrzucilo go na 10 metrow, w odruchu probowal sie podniesc ale nie dal rady,zaczela mu z uszu leciec krew. ogolnie jest polamany caly i mial wylew krwi do mozgu...wiecej niewiem narazie

Cytat:Napisał ewelw
Dziewczyny!!! jak zauważyłam - to na obydwu wątkach rozmawiamy o tym samym, kilka dni temu była mowa o chrzcie, o kasie, o kupkach tu i tu itp. Dziś to samo na tamtym wątku... Ja proponuję, żeby rozmawiać tylko na jednym wątku, bo umykają nam ważne info. Ja też nie mam czasu - tak jak Anka z resztą na dwóch wątkach siedzieć - a na obydwu prawie o tym samym... Decydujemy się na jeden z tych wątków???? CO WY NA TO??????

Popieram-ja też wpadam na chwilkę-bo na tylę zazwyczaj Mała pozwala-więc łatwiej i szybciej czytałoby się jakby był wątek jeden,bo z tego co widzę to na obydwu piszemy to samo-ale to moje zdanie:tak:

Dzien Dobry:))))

Ja sie podpisuje tylko dziewczyny na ktorym watku zostajemy?????????? Ja mam sentyment do tego:zawstydzona/y:

Wszystkie wiadomosci na ktore odpisuje od razu kasuje a te na ktore nie odpisze lub nie zdarze spelnic prosby zostawiam. W tej chwili mam 2 wiadomosci ktore czekaja na uzupelnienie listy, od Ciebie nie przypominam sobie wiadomosci, zreszta bylaby w otrzymanych a jej nie ma. Takze prosze zebys napisala jescze raz bo chyba wtedy cos nawalilo a ja jak bede miala chwilke to postaram sie o dostep.
Ps. Chyba ze pisalas zanim mialas 50postów i wtedy pewnie odpisalam ze masz napisac jak przekroczysz .(byly takie osoby ale nie pamietam kto to byl)

Pozdrawiam i lece do placzka:zawstydzona/y:[/
cyprysiowa czy doszła do ciebie wiadomość bo wysłalam ci:tak::tak::tak:

Cytat:Napisał ewelw

Dzien Dobry:))))

Ja sie podpisuje tylko dziewczyny na ktorym watku zostajemy?????????? Ja mam sentyment do tego:zawstydzona/y:

Dziewczyny ja jestem przeciwna mieszac watki o kupce a glowny. Czesciej wchodze na opieke bo mam tylko chwilke i chce napisac czy poczytac ogolnie o kupach, wadze czy karmieniu a jak mam wiecej czasu to pisze na glownym.
Nie wyobrazam sobie pisac np. na watku "opieka...." ze np. moj kolega lezy w ciezkim stanie w szpitalu. ..

moniawycint zle piszesz mi wiadmosci. Pisz PW czyli prywatna wiadmosc a nie na profilu bo tam nie zagladam. Dostep juz masz

Cyprysiowa, współczuję złych przeżyć i trzymam kciuki za znajomego, moze jeszcze jakoś sie wykaraska.
Też jestem przeciwna likwidacji wątku.

Ja też dzisiaj dostałąm złą wiadomość. Młody chłopak, który uczył moich chłopaków 3 lata temu pływania, nie żyje. Co najgłupsze w tym wszystkim utonął w Norwegii, był tam na małżach, a był nauczycielem w-f, bardzo wysportowanym i kochającym pływanie, prowadził w kołobrzegu razem ze swoimi koleżankami szkółkę pływacką dla dzieci. Jaki ten los jest przewrotny, zginął robiąc to co doskonale umiał i kochał.

Witajcie dziewczyny
Ja mam dziś cieżki dzień, maluch domaga sie bez przerwy uwag i cycusia;-).

Jeśli chodzi o wątki to też jestem przeciwna przenoszeniu się na jeden. Wystarczy tylko pilnować porządku i nie będzie podobnych sytuacji.

reklama
Jeśli chodzi o wątki to też jestem przeciwna przenoszeniu się na jeden. Wystarczy tylko pilnować porządku i nie będzie podobnych sytuacji.

Jestem tego samego zdania. Nie zawsze jest czas, żeby poplotkować na głównym, a chce sie szybko uzyskać poradę w konkretnej sprawie dotyczącej opieki. Tylko trzeba pilnować, żeby nie zaśmiecac wątku o opiece innymi informacjami.

Cyprysiowa, kokusia - współczuję zeszłorocznych przeżyć. Ale najważniejsze, że macie teraz swoje maluszki ze sobą!!!

U nas dzisiaj kiepski dzień, mała od rana marudna, brzuszek męczy ją bardziej niż zwykle :sorry2:

Do góry