reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny!!! jak zauważyłam - to na obydwu wątkach rozmawiamy o tym samym, kilka dni temu była mowa o chrzcie, o kasie, o kupkach tu i tu itp. Dziś to samo na tamtym wątku... Ja proponuję, żeby rozmawiać tylko na jednym wątku, bo umykają nam ważne info. Ja też nie mam czasu - tak jak Anka z resztą na dwóch wątkach siedzieć - a na obydwu prawie o tym samym... Decydujemy się na jeden z tych wątków???? CO WY NA TO??????

Popieram-ja też wpadam na chwilkę-bo na tylę zazwyczaj Mała pozwala-więc łatwiej i szybciej czytałoby się jakby był wątek jeden,bo z tego co widzę to na obydwu piszemy to samo-ale to moje zdanie:tak:

reklama
Cyprysiowa sto lat dla twojego maluszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

maluszek dziękuje:tak:

a ja sie wlasnie dowiedzialam ze mojego kolege wczoraj uderzył rozpedzony autobus (to bylo w szkocji) lezy na intensywnej terapii z niezbyt dobrymi rokowaniami:-(
W nocy dzwonila kolezanka coz nim tam jest w szkocji z tymi wiadomosiami do jego przyjaciele i on dal nam znac i musial jechac poinformowac matke o wszytskim:zawstydzona/y:
Ten kolega bedzie lecial tam z jego mama ale najblizszy lot jest jutro wieczorem a nie wiadomo czy przezyje do jutra:-( Jeny wierzyc mi sie nie chce...
Jak go uderzyl to odrzucilo go na 10 metrow, w odruchu probowal sie podniesc ale nie dal rady,zaczela mu z uszu leciec krew. ogolnie jest polamany caly i mial wylew krwi do mozgu...wiecej niewiem narazie

Cytat:Napisał ewelw
Dziewczyny!!! jak zauważyłam - to na obydwu wątkach rozmawiamy o tym samym, kilka dni temu była mowa o chrzcie, o kasie, o kupkach tu i tu itp. Dziś to samo na tamtym wątku... Ja proponuję, żeby rozmawiać tylko na jednym wątku, bo umykają nam ważne info. Ja też nie mam czasu - tak jak Anka z resztą na dwóch wątkach siedzieć - a na obydwu prawie o tym samym... Decydujemy się na jeden z tych wątków???? CO WY NA TO??????

Popieram-ja też wpadam na chwilkę-bo na tylę zazwyczaj Mała pozwala-więc łatwiej i szybciej czytałoby się jakby był wątek jeden,bo z tego co widzę to na obydwu piszemy to samo-ale to moje zdanie:tak:

Dzien Dobry:))))

Ja sie podpisuje tylko dziewczyny na ktorym watku zostajemy?????????? Ja mam sentyment do tego:zawstydzona/y:

Wszystkie wiadomosci na ktore odpisuje od razu kasuje a te na ktore nie odpisze lub nie zdarze spelnic prosby zostawiam. W tej chwili mam 2 wiadomosci ktore czekaja na uzupelnienie listy, od Ciebie nie przypominam sobie wiadomosci, zreszta bylaby w otrzymanych a jej nie ma. Takze prosze zebys napisala jescze raz bo chyba wtedy cos nawalilo a ja jak bede miala chwilke to postaram sie o dostep.
Ps. Chyba ze pisalas zanim mialas 50postów i wtedy pewnie odpisalam ze masz napisac jak przekroczysz .(byly takie osoby ale nie pamietam kto to byl)

Pozdrawiam i lece do placzka:zawstydzona/y:[/
cyprysiowa czy doszła do ciebie wiadomość bo wysłalam ci:tak::tak::tak:

Cytat:Napisał ewelw

Dzien Dobry:))))

Ja sie podpisuje tylko dziewczyny na ktorym watku zostajemy?????????? Ja mam sentyment do tego:zawstydzona/y:

Dziewczyny ja jestem przeciwna mieszac watki o kupce a glowny. Czesciej wchodze na opieke bo mam tylko chwilke i chce napisac czy poczytac ogolnie o kupach, wadze czy karmieniu a jak mam wiecej czasu to pisze na glownym.
Nie wyobrazam sobie pisac np. na watku "opieka...." ze np. moj kolega lezy w ciezkim stanie w szpitalu. ..

moniawycint zle piszesz mi wiadmosci. Pisz PW czyli prywatna wiadmosc a nie na profilu bo tam nie zagladam. Dostep juz masz

Cyprysiowa, współczuję złych przeżyć i trzymam kciuki za znajomego, moze jeszcze jakoś sie wykaraska.
Też jestem przeciwna likwidacji wątku.

Ja też dzisiaj dostałąm złą wiadomość. Młody chłopak, który uczył moich chłopaków 3 lata temu pływania, nie żyje. Co najgłupsze w tym wszystkim utonął w Norwegii, był tam na małżach, a był nauczycielem w-f, bardzo wysportowanym i kochającym pływanie, prowadził w kołobrzegu razem ze swoimi koleżankami szkółkę pływacką dla dzieci. Jaki ten los jest przewrotny, zginął robiąc to co doskonale umiał i kochał.

Witajcie dziewczyny
Ja mam dziś cieżki dzień, maluch domaga sie bez przerwy uwag i cycusia;-).

Jeśli chodzi o wątki to też jestem przeciwna przenoszeniu się na jeden. Wystarczy tylko pilnować porządku i nie będzie podobnych sytuacji.

reklama
Jeśli chodzi o wątki to też jestem przeciwna przenoszeniu się na jeden. Wystarczy tylko pilnować porządku i nie będzie podobnych sytuacji.

Jestem tego samego zdania. Nie zawsze jest czas, żeby poplotkować na głównym, a chce sie szybko uzyskać poradę w konkretnej sprawie dotyczącej opieki. Tylko trzeba pilnować, żeby nie zaśmiecac wątku o opiece innymi informacjami.

Cyprysiowa, kokusia - współczuję zeszłorocznych przeżyć. Ale najważniejsze, że macie teraz swoje maluszki ze sobą!!!

U nas dzisiaj kiepski dzień, mała od rana marudna, brzuszek męczy ją bardziej niż zwykle :sorry2:

Do góry