reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

lekarz mi rozpisal ze 650 kosztuje wkladka a reszta to wizyta + zalozenie:-:)-(czyli razem ponad 800 zl i ja jej nie kupuje sama w aptece tylko on mi ja sam kupuje ( gdyz on moze kupic taniej niz w aptece) ja do niego tylko przychodze na gotowe:tak:

Moja ginka też mówiła, że mi zamówi, bo ma taniej :tak: Ale się zdziwił mój mąż,jak usłyszał, ile to kosztuje :-D. No ale w przeliczeniu na miesiące, to i tak taniej niż pigułki.

justine - zazdroszczę tego kina! Ech, ja to tylko o wydarzeniach kulturalnych pomarzyć mogę, no bo gdzie z takimi malcami pójdę...

reklama
Cyprysiowa, ja poszperalam troche w necie i na kilku forach dziewczyny pisaly ze pomimo wkladki zaszly w ciaze :dry:
W takim razie ja sie chyba nie zdecyduje na ten sposob antykoncepcji...

Witam sobotnio

Dzien minal nam świetnie. Dałam rade posprzatac cały dom:-), zrobic obiad pranie i wyjsc z Hania na spacer. Byla dzis bardzo łaskawa. Wystarczylo zostawic właczony odkurzacz:-) i jakby dziecka nie bylo. Bede czesciej go wykorzystywac;-).
Nasza Hania spi z nami tylko nad samym ranem, ale nie protestuje gdy jest kładziona w łózeczku wiec chyba sie nie przyzwyczaiła. Mąz tez sie bal ze zrobi jej krzywde, a potem zastanawial sie jak to mozliwe ze obudzil sie w takiej samej pozycji co zasnął:tak::sorry:. Podswiadomie ze strachu nie ruszył sie nawet na milimetr:sorry:

Justine ale Ci zazdroszcze, tez bym sie gdzies wybrała:tak:

A ja w dalszym ciagu zastanawiam sie co z Blackwizard...:eek:ciekawe czy juz urodzila w koncu bidula czy jeszcze nie...ale niemozliwe to juz chyba ze nie?co nie?nie,chyba niemozliwe..

Macie racje i biorac tabletki czy majac wkladke mozna zajsc w ciaze ale ja nie chce brac juz tabletek wiec zdecydowalam sie juz na ta wkladke i tez dla wygody gdyz nie musze codziennie myslec ze mam wziasc tabletke:-D gdyz czesto tez mi sie zapominalo:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ech...............:-p

wlasnie przegladalam wasze foteczki na nk wyobrazalam sobie was kompletnie inaczej... w zyciu bym was nie poznala
fajne babeczki jestescie i mamusie na 102... no i fajne macie rodzinki :-)

Mam pytanie do mam z UK, czy byłyscie moze u jakiegos polskiego pediatry w Londynie? Znalazlam kilku w necie i nie wiem ktory bedzie najlepszy:confused:

reklama
Dziewczyny pomocy!!! mam problem polozna przykleila na pepuszek Fifkowi plasterek aby ladniej sie wchlonal do srodka. dzis chcialam ten plasterek usunac i pociagnelam za mocno i na koncu zrobila sie taka ranka na skorze jakby troszke skorki oderwalo sie z tym plasterkie i troszke krewki tez polecialo!!!! teraz juz nic nie leci ale jest w tym miejscu czerwone co mam zrobic czym przemywac czy sama woda utleniona czy rivanol wystarcza??????? jakis opatrunek zrobic???? najgorsze jest to ze to jest w takim miejscu ze przykrywa to pieluszka:-:)-( boje sie opatrunku cholera gdyz opatrunek rowna sie drugi plasterek:-:)-( pomozcie

Do góry