reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie dziewczynki

Ja tylko tak na chwilkę zeby zyczyc wam miłej nocki :-)

Justine na pewno mąż z córeczką dojechali szczęśliwie :tak:, wpadnij do mnie bo masz blisko :-D.

Uciekam bo mały juz mi się budzi :eek:

Papapa

reklama
Dzienm dobry:-D:-D:-D:-D:-D:-D ja dzis mega wyspana:eek::eek::eek::eek: malutki szkrabik poszedl spac o 20 30 i wstal na karmienie o 2 w nocy, zjadl zaraz usnal i przebudzil sie o 6:szok::szok::szok: zjadl i znow spi:szok::szok::szok::szok: takie nocki to ja poprosze juz zawsze:-D:-D teraz siedze pije kawusie poranna i naslu****e jak za oknem grucha pierdzielony golab!!!!!!!!!!!!!!! w lodzi pelno tego paskudztwa sie wyleglo i tylko balkony ludziom dewastuja!!!!!!!!! co sie je wystraszyy odleca a za chwile nastepny przylatuje normalnie dostaje bialej goraczki na ich widok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

JUSTINE,kochana,w dzisiejszym globalnym swiecie telewizyjno-internetowo-nowoczesnym wszystko da rade zrobic;-)

Mam nadzieje ze dostalas jakies newsy od mezulka!!

My dzisiaj bierzemy Marie Zet... do kosciolka,mamy tu malutki,polski kosciolek.I uzbrajam sie juz od teraz w cierpliwosc i moze powinnam nawet w czerwona kokardke,ktorej nie mam:-D...bo to taki sped babuniek,co tu przyjechaly sto lat temu z polski i lataja do tego kosciola kultywowac polskie tradycje itp...O ironio losu,wyobrazacie sobie,na biegun z wlasnej woli i jeszcze zostac???:tak::-D

Milej niedzielki kochane mamusie!

hej

ja dzis tez nie wyspana.malego wczoraj bolal brzusze,nie mogl kupy zrobic.:zawstydzona/y: zasnelam po 1 pozniej co chwile karmienie a o 7 wstalam na gielde...
Kupilismy autko:tak: fiata brawe, jestem zadowolona:tak:

Cyprysiowa gratuluję i bezawaryjnego użytkowania życzę:tak:.

Ja miałam dziś koszmarną nockę i ledwo widzę...:-(
Marzę, żeby młodemu już się pory karmienia i snu ustabilizowały...

Czesc mamusie

U mnie tak sobie. Mały zasnął o 23:30 i obudził się na karmienie po 5 , zrobił sobie 40 min przerwe w spaniu i potem obudził sie o 8:30.

W srode bylismy na szczepieniu, mały płakał az mu łezki leciały a mi serce się kroiło. W piatek bylismy na usg bioderek, wszystko ok. Mały grzeczniutki, nawet nie pisnął. A pan doktor nim manewrował we wszystkie strony :sorry2:, chyba mu się to podobało :eek:.

Teraz spi i zobaczymy jak długo, narazie 22 min :-p.
Lece na zakupy .... na allegro :sorry2:. Miłej niedzieli.

Witajcie Kochane;-)

Jeju całe wieki mnie tu nie było:tak:Tzn.podczytuje Was cały czas,ale żeby coś napisać to sił braknie:sorry2:

Teraz moja Mała właśnie śpi..........tfu,tfu,tfu spała cholercia obudziła się po 15 minutach, a nie śpi od 6:dry:

Nom i tyle mojego pisania-buziaki i pozdrowienia;-)

Witam mamusie

Cyprysiowa, gratuluję zakupu i zycze wielu, wielu kilometrów bez żadnych awarii.

U nas nocka nawet niezła, magdusia zasnęła po 22 i o 3:50 obudziły ją bączki, nawet nie płąkała, ale wzięłąm ja na karmienie, nie za barzdo miała ochotę, trochę pocycała i znów w kimono do 7, wzięłąm ją do naszego łóżka dałam cyca i pospałyśmy jeszcze do 10, teraz te ż sie chwilę zdrezmnęła ale juz sie kręci wiec pewnie zaraz bedzie krzyk, ale ważne że zdązyłam rosołek ugotować i drugie danie podszykować.
Miłej niedzieli kochaniutkie

Witam mamuśki

Ja też zaglądam codziennie, ale kiepska wena. Tomasz właśnie zasnął,:-). Czy wasze ssaki też tak ulewają mleko?:wściekła/y::wściekła/y:. Ja muszę bahorka trzymać po jedzeniu cały czas, jak nie śpi, bo wyciska z siebie wszystko:wściekła/y:. Dzisiaj po jedzeniu o dziewiątej to śmignęłam na spacer żeby zasnął, a teraz trzymałam go dwie godziny dopuki nie padł :no:. Naszczęście w nocy śpi i tylko szama co 3h jak w zegarku.

Pozdrowionka, muszę odgruzować chatę bo mam sajgon;-);-)
70109 007.jpg

reklama
Kigna, moj Bartek tez coraz czesciej ulewa :dry:

U nas nocka nie najgorsza. Mlody zasnal o 22 i spal do 3, pozniej poltorej godziny przerwy w spanku i jak zasnal o 4:30 to spal do 8:30. Za to dzis cos nie ma ochoty na spanie.

Do góry