reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

wiecie co...kolezanka z tego samego miasta co ja jestem maial dzis wizyte w szpitalu bo jej termin wypadal....i wiecie....jej dziecko nie zyje.....i nikt nie wie dlaczego....
koszmar.....jak bede cos wiecej wiedziec to dam znac....

reklama
KOCHANE MAMUSIE GRUDNIOWE Z OKAZJI NADCHODZACYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA ZYCZE WAM WSZYSTKEGO NAJCUDOWNIEJSZEGO, ABY TE SWIETA UPLYNELY WAM W RODZINNEJ I RADOSNEJ ATMOSFERZE.

Skladam wam kochane zyczenia juz dzis bo nie wiem czy jutro wogule zdaze na kompa zajrzec gdyz ja dopiero teraz zaczelam pichcic i piec:-D:-D ale najwaziejsze ze chyba atmosfera swiateczna i mi sie udzielila:-D schabik w piekarniku sledziki zrobione tera sernica\zka zaczynam robic i tak jestem podekscytowana tymi naszymi pierwszymi swietami w trojeczke ze takiego powera dostalam:-D:-D:-D

PAOLA MOJE SERDECZNE GRATULACJE!!!!!!!!! DOCZEKALAS SIE WRESZCIE:tak::tak::tak::tak:

aGATKAS I KANKIYA I INNE MAMUSIE NIEROZPAKOWANE Wam kochane zycze zeby dzieciaczki sie teraz do kona swiat wstrzymaly z wyjsciem na swiat:tak::tak::tak::tak:

Paola, Anoli, musia, Kinga-serdeczne gratulacje :-)

aga_irlandia-aż mi ciarki po plecach przeszły... A tak przy okazji-trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twoją fasolkę :-)

A ja miałam wczoraj okropny dzień. Mały od 10:30 do północy prawie nie spał (masymalnie pół godziny) i wisiał cały czas przy cycu. Denerwował się strasznie, bo mi piersi nie nadążały z produkcją mleczka. Wieczorem dostał strasznej kolki i darł się kilka godzin. Gdyby nie mój G (cały czas go nosił na rękach i usypiał), to chyba bym zwariowała-a ta kolka była po wędlince wędzonej...Jutro chyba nic nowego nie spróbuję-no może kawałeczek szarlotki, bo to podobno można...

Ja również życzę Wam zdrowych, pogodnych i szczęsliwych świąt.

Te moje wczorajsze skurcze, co prawda ciągle są nieregularne, ale się nasilają. Mam nadzieję, że nie wyjdzie tak, że w wigilię wyląduję w szpitalu. Chciałabym wytrzymać chociaż do pierwszego dnia świąt ;-)

aga aż mnie zatkało..dosłownie szok :szok:
a u nas noc tragiczna i tak do 7rano mały nie spał,płakał :baffled: wydaje mi sie że to przez to ze wczoraj męzulek posolił odę na kasze a ja głupia czując tą sól mimo wszystko zjadłam kasze :zawstydzona/y: mam nauczke...myślałam że bedę płakac razem z małym..najgorsze co moze być placz mojego skarba a ja nie wiem co począć.ale całe szczęście już jest lepiej i słodko śpi...a dziś pierwsza kąpiel w domku :rofl2:
Blackwizard- wykorzystaj jutrzejszą wieczerzę i nawpieprzaj się ile lezie :p hihi ja bym sobie zjadła pierożka i rybke po grecku i sałatke i napiła się coli i wo gule mmmmmmm a tu dupaa :p zostaje soczek jakbłkowy dla odmiany i wszystko gotowane

Ola taki właśnie mam plan hihihi :-D Nie odmówię sobie żadnej potrawy (chyba pierwszy raz w życiu) hihi ;-). Tylko trzymajcie kciuki, żeby mnie nie chwyciło po takiej kolacji albo w trakcie niej, bo mam zamiar zaliczyć jeszcze pasterkę :-D.
A na porodówkę mogę jechać w pierwszy dzień świąt.

Dziewuszki rozpakowane - nie boicie się o Sylwestra i o te hałasy? Ja się trochę boję, że jak malutka się urodzi to najzwyczajniej w świecie będzie się bała tych strzałów.

Nio to jeszcze Kankiya, Agatkas, ja...;-) Mało już nas nierozpakowanych:tak:
a i Dorotka!
i Landryneczka:-):-) mam nadzieje, ze zalapiemy sie na grudzien:-D

ANOLI I PAOLA GRATULKI SERDECZNE:-):-):-)

ja wrocilam od Gienia i powiedzial, ze jak chce urodzic w terminie to mam brac jeszcze leki do soboty a jak nie to moge juz odstawic:baffled: no i co ja mam robic? wyjal mi ten cholerny krazek i boje sie teraz chodzic:-D a wogole po tym badaniu czuje sie jakby mnie stado koni przelecialo:-D:rofl2:chyba jeszcze przez swieta wezme leki a pozniej odstawie i niech sie dzieje co chce;-)

Dziewczynki spokojnych i wesolych swiat Wam zycze jakbym nie miala czasu zajrzec;-)

Mam pomysł abyśmy się spotkały w realu gdzies w okolicach maja, na wspólny weekendzik z bobaskami i naszymi problemikami (bez mężów bo ich zamęczymy naszymi tematami), mozna wynająć jakiś pensjonacik albo cuś, wszystko do obgadania, co myślicie?
:-):-):-) super, ja tez myslalam o takim spotkanku, ale w okolicach wakacji -nasze kluski beda juz siedzialy;-)i chyba bedzie latwiej:-) musimy pomyslec i jakos sie zgrac wszystkie:tak:

reklama
hej mamuncie:-)
Melduje sie razem z brzucholem i w lepszym nastroju:-) kupilam posciel dla Bianeczki na allegro i chyba czarna chmura na razie zniknela, oby;-)
Dzisiaj ide do gienia na zdjecie krazka:szok: no i odtsawiam fenoterol- zobaczymy jaki bedzie skutek obym w wigilie nie wyladowala na porodowce:no::szok:

Wszystkim mamuniom zycze milego dnia i usmiechu na buzkach i oby nie rozpakowane sie rozpakowaly (hmm no moze po swietach:baffled:)a te z Kruszynkami mialy same mile chwile u ich boku:tak:

KANKIYA jak sie czujesz ja dzis bylam na ktg i nic nie wykazalo malemu za dobrze jest w brzuszku...zadnych skorczykow ale ma sie bardzo dobrze... na prod sie narazie nie zapowiada u mnie wiec chyba bede ostatnia grudniowa a moze 1 styczniowa mamusia :-D... wiec swieta spedze w dwupaku... :tak:

MARZYCIELKO jak sie czujesz i nadal jestes w Starachowicach?? jak tak bardzo ci zazdroszcze ja bede tam dopiero na wakacje...caluski dla malenstwa...

TYGRYSKU ciesze sie razem z Toba co do swiat spedzonych w trojeczke... tak ci zazdroszcze tez bym tak chciala ale maly Alex niestety ma inne plany...
ja zycze wszytkim mamusiom ...
CIEPŁYCH, DOMOWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA. WIELU MIŁYCH CHWIL W RODZINNYM GRONIE. OSZCZĘDZAJCIE SIŁY NA PÓŹNIEJ.
PROSZE NIE BRAĆ PRZYKŁADU Z PREZENTÓW I SIĘ NIE ROZPAKOWYWAĆ!!!:-D

Do góry