hej mamuncie:-)
Melduje sie razem z brzucholem i w lepszym nastroju:-) kupilam posciel dla Bianeczki na allegro i chyba czarna chmura na razie zniknela, oby;-)
Dzisiaj ide do gienia na zdjecie krazka
no i odtsawiam fenoterol- zobaczymy jaki bedzie skutek obym w wigilie nie wyladowala na porodowce
Wszystkim mamuniom zycze milego dnia i usmiechu na buzkach i oby nie rozpakowane sie rozpakowaly (hmm no moze po swietach
)a te z Kruszynkami mialy same mile chwile u ich boku
KANKIYA jak sie czujesz ja dzis bylam na ktg i nic nie wykazalo malemu za dobrze jest w brzuszku...zadnych skorczykow ale ma sie bardzo dobrze... na prod sie narazie nie zapowiada u mnie wiec chyba bede ostatnia grudniowa a moze 1 styczniowa mamusia
... wiec swieta spedze w dwupaku...
MARZYCIELKO jak sie czujesz i nadal jestes w Starachowicach?? jak tak bardzo ci zazdroszcze ja bede tam dopiero na wakacje...caluski dla malenstwa...
TYGRYSKU ciesze sie razem z Toba co do swiat spedzonych w trojeczke... tak ci zazdroszcze tez bym tak chciala ale maly Alex niestety ma inne plany...
ja zycze wszytkim mamusiom ...
CIEPŁYCH, DOMOWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA. WIELU MIŁYCH CHWIL W RODZINNYM GRONIE. OSZCZĘDZAJCIE SIŁY NA PÓŹNIEJ.
PROSZE NIE BRAĆ PRZYKŁADU Z PREZENTÓW I SIĘ NIE ROZPAKOWYWAĆ!!!