reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

KIGNA, MUSIA, ANOLI, PAOLA, KLUSKAWAWA - OGROMIASTE GRATULACJE DLA WAS. CUDNIE, ŻE NA ŚWIĘTA MACIE JUŻ DZIECIACZKI PO TEJ STRONI BRZUSZKA!

Ależ się posypało :):):)

wiecie co...kolezanka z tego samego miasta co ja jestem maial dzis wizyte w szpitalu bo jej termin wypadal....i wiecie....jej dziecko nie zyje.....i nikt nie wie dlaczego....
koszmar.....jak bede cos wiecej wiedziec to dam znac....

aga - rany! To straszne po prostu!!! A ja ty się czujesz kochana? Trzymam mocno kciuki za twojego maluszka.

A Wszystkim Grudnióweczkom:

Radosnych, pogodnych, pełnych miłości, harmonii i pokoju Świąt Bożego Narodzenia. Aby te dni były magiczną chwilą wyrwaną codzienności, refleksją nad tym, co w życiu naprawdę ważne. Niech światło Betlejemskiej Gwiazdy rozświetli Wam ten czas miłością i czułością.

reklama
hejka...
pytia....no ja ogolnie dobrze sie czuje...jestem juz po 1 usg....na razie wygladalo wszystko w porzadku ale serduszka nie widzialam bo to byl 6 tydzien i jeden dzien....31 grudnia w sylwestra nastepne i mam nadzieje ze zobacze juz ten pulsujacy punkcik....biore grzecznie aspiryne i kwas foliowy i czekam....tylko tyle moge zrobic niestety...
objawy jak na razie sa....cycki bola,mdlosci tez choc nie wymiotuje zbyt czesto....ogolnie myske ze w porzadku....brzuszek mi juz odstaje hehhehe...ale ja to tak jakos zawsze mialam.....
pozdrawiam

No to i na mnie czas przyszedł by się pochwalić :-):-):-)
Dziś o 12.58 na świat przyszła Zosia, dostała 10 pkt Apgar, waży 3000gr i ma 52 cm długości :-):-):-)

Po krótce napisze co i jak: rano o 8 się zjawiliśmy na porodówce, po puszczeniu wód i podłączeniu oksotycyny Kluska miała bolesne skórcze (troszkę się dowiedziałem na swój temat podczas bolesnych skurczy;-);-):-D:-D) o godzinie 12 lekarz zbadał Kluske i się okazało że szyjka się nie skraca wiec podjął decyzje o cesarce... Wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku obie panie czują sie dobrze :-):-)

przeszczęśliwy Tata :-)

GRATULACJE OGROMNE:-):-)

Święta te na świecie całym,
niosą miłość, dużym, małym.
Niech więc cząstka tej miłości,
i u Was też zagości.
Spokojnych, zdrowych,
wypełnionych ciepłem Świąt Bożego Narodzenia
życzy Kasia i Michał z małą Oliwką:-)

Witam mamuski!
Tym razem melduje sie juz rozdwojona
GABA przyszła na świat 19.12 o godzinie 21:10 sn
57 cm 3490 wagi

no niestety pewnie nie uda mi się wszystkiego nadrobic ale bede próbowac

Ogromne gratulacje dla rozpakowanych grudnioweczek i tatusiów!!!!!!

Gdy przyjdą Święta w srebrnej bieli,
Gdy Stary Rok w Nowy się zmieni,
Przyjmijcie gorące życzenia
Niech się spełnią wszystkie marzenia.

Wesolych Swiat i szczesliwego Nowego Roku w zdrowiu i pomyslnosci !!! Oby spelnily sie nasze najskrytsze marzenia i zamierzenia.
Ciocia Ewushka :)))

Dzień dobry wigilijnie.
Kluskawawa, Darina przeogromne gratulacje.

Kochane grudniowe mamusie i tatusie
Wigilia zapach choinki,oczekiwania na prezenty i to puste miejsce,które ma na kogoś czekac-to jest prawdziwy wymiar świąt,który Wam i sobie życzę.
Stary Rok mija lecz marzenia zostają,niech ten Nowy Rok będzie pełen ciepła,radości i przyjaciół a w Waszych domach niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia.
A to mój opłatek dla Was
Opłatek - podziel się przez internet!

Anoli, Paola, Kluskawawa, Darina GRATULUJĘ!!!!!!!!

Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości, nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju.

Tego Wam życzę na te Święta:)

reklama
Z okazji świąt Bożego Narodzenia życzę Wam wszystkim spokoju,dużo miłości,szczęścia i uśmiechu,który nie będzie schodził z Waszych twarzy.
Zdrowia,pogody ducha i siły na to by rozwiązywać wszystkie przeciwności losu.
Niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia,a święta będą pełne ciepła,miłości i gości przy stole.Wszystkiego najlepszego.

Do góry