pytia
Fanka BB :)
KIGNA, MUSIA, ANOLI, PAOLA, KLUSKAWAWA - OGROMIASTE GRATULACJE DLA WAS. CUDNIE, ŻE NA ŚWIĘTA MACIE JUŻ DZIECIACZKI PO TEJ STRONI BRZUSZKA!
Ależ się posypało
aga - rany! To straszne po prostu!!! A ja ty się czujesz kochana? Trzymam mocno kciuki za twojego maluszka.
A Wszystkim Grudnióweczkom:
Radosnych, pogodnych, pełnych miłości, harmonii i pokoju Świąt Bożego Narodzenia. Aby te dni były magiczną chwilą wyrwaną codzienności, refleksją nad tym, co w życiu naprawdę ważne. Niech światło Betlejemskiej Gwiazdy rozświetli Wam ten czas miłością i czułością.
Ależ się posypało
wiecie co...kolezanka z tego samego miasta co ja jestem maial dzis wizyte w szpitalu bo jej termin wypadal....i wiecie....jej dziecko nie zyje.....i nikt nie wie dlaczego....
koszmar.....jak bede cos wiecej wiedziec to dam znac....
aga - rany! To straszne po prostu!!! A ja ty się czujesz kochana? Trzymam mocno kciuki za twojego maluszka.
A Wszystkim Grudnióweczkom:
Radosnych, pogodnych, pełnych miłości, harmonii i pokoju Świąt Bożego Narodzenia. Aby te dni były magiczną chwilą wyrwaną codzienności, refleksją nad tym, co w życiu naprawdę ważne. Niech światło Betlejemskiej Gwiazdy rozświetli Wam ten czas miłością i czułością.