reklama
M
marzycielka
Gość
Witam
Melduję iż Tomuś jest już ze mną w domku, urodzony 20.12.2008 o 16:40, waga 2900g długość 50cm. :-):-):-)
Porodu może nie będę Wam opisywać, bo nie chcę straszyć Tych w dwupaku, było minęło i dzidzia dostał 10pkt w skali Apgar.
Pozdrawiam
Gratuluję rozpakowanym w międzyczasie.
Witam wszystkie mamuśki!
Melduję się po dłuższej przerwie- i muszę się pochwalić- mam już mojego skarba:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Michałek urodził się 15 grudnia o 8,55 przez cc ( szczegóły podam w odpowiednim wątku ( o ile mi mój król pozwoli ;-)), ważył 3150g i miał 54 cm, dostał 10 punktów:-)
Pozdrawki dla wszystkich już rozpakowanych , z oczywistych powodów nie mogłam do was zaglądać ale postaram się odrobić ile się da i i obiecuję umieścić gdzieś zdjęcia w wolnej chwili.
Dwupaki trzymajcie się kochane a która się boi to zapraszam do szpitala w Raciborzu tam pracują same anioły i święte Mikołaje
Nie widziałam takiego zbioru dobrych ludzi jeszcze nigdy- duch świąt;-) cy-cuś?
I życzonka macie wszystkie najlepszych i najcieplejszych najbardziej rodzinnych i choinkowych i śnieżnych, prezentowych, karpiowatych i pierniczkowych słowem cudownych Świąt!!!!
Hejka! Zjawiam się na sekundke donieść uprzejmie, że:
ANOLI: HANIA JEST JUŻ Z NAMI. URODZIŁA SIĘ 00:33. WAŻY 3495 I 50 DŁUGA. DOSTALA 10 PUNKTOW JEST ZDROWA I ŚLICZNA.
Anoli - przeogromne gratulacje kochana!!
GRATULACJE SERDECZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)
Ale u Nas dzisiaj wieje , że na spacerek nie możemy wyjść bleeeeeeeeeee:-)
Mógłby już spaść śnieg bo Święta bez śniegu są do d...y
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
" Informuje wszem i w obec ze dzisiaj o godzinie 4.50 przyszla na świat Alicja 3500kg i 50 cm dlugosci porod szybki, o 3 odeszly mi wody a w szpitalu bylam o 3.30 nacinali mnie i boli jak cholera ale teraz juz do przodu, pozdrawiam goraco. Buziaki Paola27"
M
marzycielka
Gość
" Informuje wszem i w obec ze dzisiaj o godzinie 4.50 przyszla na świat Alicja 3500kg i 50 cm dlugosci porod szybki, o 3 odeszly mi wody a w szpitalu bylam o 3.30 nacinali mnie i boli jak cholera ale teraz juz do przodu, pozdrawiam goraco. Buziaki Paola27"
Serdeczne Gratulacje:-):-):-)
BlackWizard
Fanka BB :)
GRATULACJE DZIEWCZYNY! :-)
Ale macie prezent na święta :-)
Dziewuszki, to która teraz następna?
Ile zostało jeszcze nas "dwupaczków"?
Ale macie prezent na święta :-)
Dziewuszki, to która teraz następna?
Ile zostało jeszcze nas "dwupaczków"?
mamuśka_2008
mama Alicji
...Ale żyję i narazie nie zmieniałam plannów, jak gino pozwolą to w kwietniu robimy Kasię;-);-)
No to podziwiam... ja zawczasu mówiłam że przerwa między dzieciakami to tak 1,5roku... a teraz nie wiem czy nie troszku dłuższa...
tym bardziej jak chłop mi mówi że on nie chce już więcej dzieci skoro muszę tak cierpieć... a sama to ja na porodówkę nie pójdę więc trzeba poczekać aż oboje będziemy na to gotowi :-)
mamuśka_2008
mama Alicji
Nio to jeszcze Kankiya, Agatkas, ja...;-) Mało już nas nierozpakowanych
a i Dorotka!
Faktycznie mało... tylko jeszcze zdążyć przed Świętami to trudno... może więc przerwa między Świętami a Sylwestrem... Jak dla 4 to powinno się znaleźć miejsce na porodówce ;-)
Myszqa
Fanka BB :)
Paola, Anoli może jednak uda się spędzić święta w domu z maluszkami :-) GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!
Ja mam kryzys. Jasiek usypia tylko na rękach. Mój kręgosłup już wysiada. Teraz siedzę przed kompem i mam go na jednym ręku
Co go odłożę do łóżeczka - 5 minut śpi i w płacz. Dziś się nawet nie wykąpałam i dopiero o 13 zjadłam śniadanie. :-(
Ja mam kryzys. Jasiek usypia tylko na rękach. Mój kręgosłup już wysiada. Teraz siedzę przed kompem i mam go na jednym ręku
Co go odłożę do łóżeczka - 5 minut śpi i w płacz. Dziś się nawet nie wykąpałam i dopiero o 13 zjadłam śniadanie. :-(
reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Paola, Anoli, Musia serdecznie gratuluję prezencików.
Myszka ja ze swoją mam to samo. Ciągle tylko na rękach a wózek toleruje tylko na dworzu. Zaczynam rozważac kupno bujaczka bo jak mąż już wróci do pracy to ja nie wyrobię.
Myszka ja ze swoją mam to samo. Ciągle tylko na rękach a wózek toleruje tylko na dworzu. Zaczynam rozważac kupno bujaczka bo jak mąż już wróci do pracy to ja nie wyrobię.