reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Blizniaki - ja piję herbatę z kopru włoskiego dwa razy dziennie i mała ma wiatry takie że ulala! A jak robi kupke to się nawet nie budzi, hehehe, tak lekko jej idzie. Za to my mamy problem, bo Ineczka łyka dużo powietrza przy karmieniu i nie umie odbeknąć wszystkiego... strasznie się napłacze przy tym i nawet jej się naulewa trochę...

Madzienka - trzymam mocno kciukasy!!

Agga - Emilka jest cudowna, mam nadzieję, że ty szybko wrócisz do formy i gratuluję dzielnemu i dumnemu tatusiowi!!

Anushka - gratulacje wielkie, wracaj już do nas i nie obijaj się!! Wklejaj zdjęcia maleńkiego!!

Natalkaa - czekam w niecierpliwości!!

Ola2in1 - nie martw się, toaleta nie jest taka straszna, gorsze chyba są obawy... trzymaj się maleńka, hahaha.

Kaja, Kluskawawa - trzymam kciuki, za pozytywny obrót spraw!!

BlackWizard - trzymam kciuki, żeby wizyta była obfita w dobre wieści.

Kankiya - ty pisz kochana co ci na wątrobie leży, od tego tu jesteśmy!!

reklama
Dzieki kochanienkie za mile slowka jak ja sie ciesze, ze jestescie...:-)
Misiowka nie bede wypisywac co mi na watrobie lezy, bo ostatnio tego duuzo:zawstydzona/y:minie z czasem mam nadzieje
Justine moze to zapowiedz porodu, jutro odstawiam leki przeciwskurczowe wiec ... moze:-D
Dunia masz racje , to przepelnia szklanke, ale jeszcze troszke i na nas przyjdzie kolej
Blizniaki tez mam taka nadzieje, ze wkoncu nastroj swiateczny mnie dopadnie:tak:

Ten dziwny nastrój to może być zapowiedź porodu Kankiyko, choć z drugiej strony to troszkę czasu jeszcze masz sądząc po suwaczku. Nic się nie martw... Ja na kilka dni przed porodem byłam dla otoczenia nie do zniesienia, wszystko mnie wyprowadzało z równowagi, byłam tak spięta i poddenerwowana, nie miałam cierpliwości do niczego i wkurzaly mnie telefony z pytaniem o samopoczucie, choć wiadomo, że każdy chciał dobrze i pytał ze zwyczajnej troski.

Dzwoneczko no fajny zbieg okoliczności, a jeszcze nie tak dawno obie na tym forum kwękałysmy, ze chcemy juz urodzić :-D A Jagody to super dziewuchy są!!!

Cyprysiowa u Ciebie to niezły zamęt -święta, chrzciny, urodziny - wow!!! A jeżeli dobrze policzyłam to urodziłaś 24.11, czyli w trzecie urodziny mojego synka więc też fajny zbieg okoliczności :-)

I tak to się toczy ten krąg życia a my jesteśmy jego niezbędnym ogniwem i bądźmy z tego dumne!!!!!

Witajcie brzuchatki:tak::tak:
my dzis mielismy ciezka noc z Filipkiem od 20meczylismy sie do 3 w nocy:-:)-( misia bolal brzuszek i plakal strasznie:-:)-( dopiero jak usnal o 3 pospal az 6 godzinek :-:)-:)-( jestem taka zmeczona ta nocka tak bardziej psychicznie:-:)-(a jeszcze te swieta powiem lwam ze nie chce mi sie nic na te swieta robic:-(ech chyba jakas depresja mnie dopadla:-:)-(

Kankiya ja cala ciaze nie mialam jakis szczegolnych chumoror ale kilka dni przed porodem dostawalam takiej kurw......y z byle powodu sama ze soba nie moglam wytzymac:crazy:

Marzycielko dolaczam sie do pytania Blizniakow od ktorego tygodnia zaczelas stosowac te kropelki

Paola razem z Bianeczka trzymamy kciuki za Was:tak::tak:
Tygrysku ja sie nie wsciekam tylko rycze z byle powodu:zawstydzona/y:wstyd....mam nadzieje, ze i Tobie nastroj sie poprawi przed swietami:tak:

Misióka hihi fakt..strach ma wielkie oczy :-D
Justine- dziekuje za słowa podziwu...ale każda musiała przez to przejśc,bądź dopiero przejdzie:-p,niektórym udawało sie ekspresowo i mniej bolesnie a ja juz mam takie szczęście ze należe do tych drugich,ale ból i cierpienie zostało wynagrodzone :rofl2:

Paola razem z Bianeczka trzymamy kciuki za Was:tak::tak:
Tygrysku ja sie nie wsciekam tylko rycze z byle powodu:zawstydzona/y:wstyd....mam nadzieje, ze i Tobie nastroj sie poprawi przed swietami:tak:

kochana to jestesmy we dwie ja juz dzis zaliczylam chyba 3 ataki placzu ech szkoda gadac moze jutro bedzie lepiej . musi byc lepiej. a za ciebie trzymam kciukasy i za mala :tak:

AGGA - CUDOWNE MALEŃSTWO! WIELKIE GRATULACJE. I podziekowanie dla mężusia, ze tak pięknie nam tu od razu córcię zaprezentował :)

ANUSKA - OGROMNIASTE GRATULACJE I CZEKAMY NIECIERPLIWIE NA OPIS PORODU I ZDJĘCIA.

Hej dziewczynki !!!
Jest 4 rano, a ja od okolo 12 mam skurcze, coraz bardziej bolesne:baffled::baffled:. Sa juz co okolo 3-4 min w szpitalu powiedzialei mi, ze jak beda co 2 min to mamy przyjechac. Wiec moze to ten dzien !!!!!!!! :))))))))))))))))))) Boli strasznieee ale jestem podekscytowana :pP

Trzymamy mocno kciuki, żeby dziś był ten Wielki Dzień :tak:

Cyprysiowa - no to 26 macie wielkie rodzinne święto! Buziaki dla Was wszystkich.

reklama
Do góry