KANKIYA
Fanka BB :)
Reniu juz wyslalam meska,jak tylko odpisze dam Wam znac;-)Kankiya kochana jak dasz rade to wyslij sms-a do Zapominaki, bo się martwie o nią
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Reniu juz wyslalam meska,jak tylko odpisze dam Wam znac;-)Kankiya kochana jak dasz rade to wyslij sms-a do Zapominaki, bo się martwie o nią
Cyprysiowa, wybaczamy, ze nie masz czasu czytać. wazne ze o nas pamietasz, no i bidulko jeszcze listę uzupełniasz. Mam nadzieję, ze jak tylko goście sie wyniosą, to sytuacja sie unormuje i będziesz miałą i wiecej czasu i humorek lepszy. Buziaki.
Tygrysku, fajnie że wyrobiłąś sie z porodem przed świętami i juz jesteście w domku, na pewno Filipek niedługo sie zaaklimatyzuje w domciu i poustawia sobie odpowiednio pory snu i jedzonka, ważne aby ze zdrókeim było ok.
Madzienka witamy:-)
Ja miałam taki problem że mala nie chciała cyca, polewałam po kropelce mlekiem modyfikowanym i w końcu chwyciła cyca,