reklama
renia200
mama Victorki :)
Witam mamuśki
Justine wszystkiego najlepszego!!!!!ach zjadłabym torcika i napiłabym się szampana a tu du......
dziewczyny w dwupaku kożystajcie z jedzonka puki możecie, bo potem dietka.
Kana a ty jeszcze nie urodziłaś? a Zapominajka meldowała się dzisiaj?
Kaja ty kochana chyba pobiłaś już z przenoszeniem Anke bo ona 9 dni po terminie urodziła, dziewczyny uciekajcie na porodówke;-).
Justine wszystkiego najlepszego!!!!!ach zjadłabym torcika i napiłabym się szampana a tu du......
dziewczyny w dwupaku kożystajcie z jedzonka puki możecie, bo potem dietka.
Kana a ty jeszcze nie urodziłaś? a Zapominajka meldowała się dzisiaj?
Kaja ty kochana chyba pobiłaś już z przenoszeniem Anke bo ona 9 dni po terminie urodziła, dziewczyny uciekajcie na porodówke;-).
blizniaki2000
Fanka BB :)
Justine, ja jem i ogórki i pomidory, nawet mizerię jadłam na obiad, a przedwczoraj skusiłam się na wafelka w czekoladzie i nic małej nie było.
Aga, trzymam kciuki, zeby tym razem było ok.
Kana, mam nadzieję że nie beda cie długo trzymać w tym szpitalu i wyjdziesz juz z Mariczką.
Misiówka, obrotna babeczka z Ciebie, a ja dzisiaj do niczego, przez całą ciąże i po porodzie nie przeleżałąm ani jednego dnia, a dzisiaj przełom, cały czas poleguję i gorączka cały czas sie utrzymuje.
Z malutką juz na szczęśćie ok, chyba zaszkodziło jej mleko, dałąm jej w nocy za poradą położnej modyfikowane i chyba zaszkodziłam jej i sobie.
Mała do tej pory robiła kupki bardzo częśto, a po tym nocnym mleku była cisza z kupkami aż do godz. 17. O 17 zrobiła troszke i chciałam zmiezryć jej temperaturkę, a ona jak nie zacznie walić, w ciągu 10 minut, pobrudziła mi 5 pampersów i wydaliła chyba wszystko co miała w brzuszku, w końcu udało się zmierzyc tempertaurę i na szczęście nie ma.
a ja gorączke mam nadal, zastanawiam sie czy to nie od cyca, bo jeden mnie strasznie boli, ale Mała mi troche ściągnęła, wiec chyba powinno być lepiej.
Aga, trzymam kciuki, zeby tym razem było ok.
Kana, mam nadzieję że nie beda cie długo trzymać w tym szpitalu i wyjdziesz juz z Mariczką.
Misiówka, obrotna babeczka z Ciebie, a ja dzisiaj do niczego, przez całą ciąże i po porodzie nie przeleżałąm ani jednego dnia, a dzisiaj przełom, cały czas poleguję i gorączka cały czas sie utrzymuje.
Z malutką juz na szczęśćie ok, chyba zaszkodziło jej mleko, dałąm jej w nocy za poradą położnej modyfikowane i chyba zaszkodziłam jej i sobie.
Mała do tej pory robiła kupki bardzo częśto, a po tym nocnym mleku była cisza z kupkami aż do godz. 17. O 17 zrobiła troszke i chciałam zmiezryć jej temperaturkę, a ona jak nie zacznie walić, w ciągu 10 minut, pobrudziła mi 5 pampersów i wydaliła chyba wszystko co miała w brzuszku, w końcu udało się zmierzyc tempertaurę i na szczęście nie ma.
a ja gorączke mam nadal, zastanawiam sie czy to nie od cyca, bo jeden mnie strasznie boli, ale Mała mi troche ściągnęła, wiec chyba powinno być lepiej.
Wvitam wszystkie mamusie, poczytuje was z doskoku ale zeby napisac cos to czasu mi brak, przy malej na wszystko czasu brakuje....:-)
""""dzwoneczka jaki zastrzykja nic nie wiem dobrze ze jestes, ale czuje sie coraz bardziej zielona"""""
Anoli-84- w UK po porodzie zapytaja Cie czy chcesz dostac zastrzyk zeby lozysko szybko i w calosci odeszlo, polecam ten zastrzyk, lozysko rodzi sie w kilka minut bez parcia i bolu;-) Jak rodzilam 15 lat temu pierwsza corcie to mialam male przeboje wlasnie z lozyskiem, tak wiec polecam ten zastrzyk:-)
""""dzwoneczka jaki zastrzykja nic nie wiem dobrze ze jestes, ale czuje sie coraz bardziej zielona"""""
Anoli-84- w UK po porodzie zapytaja Cie czy chcesz dostac zastrzyk zeby lozysko szybko i w calosci odeszlo, polecam ten zastrzyk, lozysko rodzi sie w kilka minut bez parcia i bolu;-) Jak rodzilam 15 lat temu pierwsza corcie to mialam male przeboje wlasnie z lozyskiem, tak wiec polecam ten zastrzyk:-)
kana161
Mama "terrorystek" :P
Anoli no pewnie,ze najwazniejsze,ze malutkiej nic nie jest....ja tez sie strasznie ucieszyłam..... no i mam nadzieje,ze faktycznie cos zadziałaja w poniedziałek i malutka sie szybciutko urodzi))) naprawde z jednej strony sie ciesze....bo moze cos tam ze mna wymysla
blizniaki kuruj sie ile sie da, ale to moze byc rzeczywiscie od piersi. A wogole to sie zastanawiam czy jak sie ma goraczke to mozna karmic piersia? Moze to glupie pytanie i odpowiedz jest oczywista ale dla mnie nie
Misiówka macie wiec podwojne swieto dzisiaj, pępuszek szybko odpadł, a powiedz to prawda ze oni zakladaja jakas klamerke i nie kaza niczym przemywac? A ty jak robiłas?:-)
Misiówka macie wiec podwojne swieto dzisiaj, pępuszek szybko odpadł, a powiedz to prawda ze oni zakladaja jakas klamerke i nie kaza niczym przemywac? A ty jak robiłas?:-)
dzwoneczka
Fanka BB :)
Hej laseczki !!!
Jak samopoczucia? ja dzis troche lepiej, wlasnie wrocilam ze szpitala mam juz miekka szyjke macicy a jakies rozwarcie, robili mi ktg dzidzius zdrowy i duzy ) Zrobili mi jeszcze to odklejanie dolnego bieguna, wcale nie jest tak zle a tak strasznie sie balam ze plakalam w szpitalu, pani doktor byla bardzo mila i delikatna, powiedziala, ze jak na jej oko to na 100% urodze w ciagu 48 godzin:-):-):-):-). Wiec jakies nadzieje sa !! A wy jak sie czujecie ?)
Natalkaaaa jestes pewna ze to nie byl tzw sweep? Roznica jest taka, ze sweep to pewnie okrazy ok 5 razy szyjke macicy palcem i to jest masaz, a biegun dolny to biegun dolny... Mam nadzieje, ze u Ciebie pomoze, bo u mnie bez efektu, (chociaz przeprszam mialam po nim skurcze! ale sie rozeszly )a tez pani powiedziala, ze w ciagu 48h urodze... Trzymam kciuki i pyknij cos nam zanim pojedziesz na porodowke!! Ach i jaki to szpital w ktorym rodzisz??
reklama
Anoli no pewnie,ze najwazniejsze,ze malutkiej nic nie jest....ja tez sie strasznie ucieszyłam..... no i mam nadzieje,ze faktycznie cos zadziałaja w poniedziałek i malutka sie szybciutko urodzi))) naprawde z jednej strony sie ciesze....bo moze cos tam ze mna wymysla
kana bede myslami z tobą bo ja tez w poniedziałek na 11 ide do szpitala:-)i tez mam nadzieje ze wyjde juz z malutką:-)