reklama
KANKIYA
Fanka BB :)
Helo
Jeżeli chodzi o przemianę materii, to są okropne ale naprawdę działają otręby przenne, dwie małe łyżeczki popite wodą przed snem, likwiduje to zgagę i ułatwia wypróżnianie, tylko nie jedz więcej. Stosowane regularnie ustawia wydalanie systematycznie co do godziny.
dzieki kochana ,sprobuje, bo juz nie daje rady od kilku dni

Misiówka
Dziewczynki, właśnie dostalam sms od nikando:
wczoraj o 22:16 urodziła się nasza lilianna ważyła 3060 wszystko jest ok więc pewnie dzisiaj nas wypuszczą pozdrowienia dla wszystkich wirtualnych koleżanek z bb.
ogromne gratulacje!!!
wczoraj o 22:16 urodziła się nasza lilianna ważyła 3060 wszystko jest ok więc pewnie dzisiaj nas wypuszczą pozdrowienia dla wszystkich wirtualnych koleżanek z bb.
ogromne gratulacje!!!
Kluskawawa
Gratulacje serdeczne!!!!!!
justyna
hej !!!
Tygrysku gratulacje !!!!!
całusy i pozdrowienia dla Ewushki !!! oj bidulka nasza ale teraz juz tylko dobrze musi być !!!!!
oj mnie ten szał przeraża w sklepach miałam generalnie wycwanic sie i nic nie robic bo nie chciałam zwalać na Pawła całego tego kupowania prezentów i z moją rodzinką uradziliśmy ze nie kupujemy sobie w tym roku bo tez nie jade do nich na wigilie no i miało byc błogie lenistwo ale siostra Pawła z rodzinką przyjeżdza do nas i super bo bedzie wesoło i bardzo ich lubie jedyne ale to to ze teraz jestem skazana na bieganie po sklepach w poszukiwaniu prezentów no i bede musiała Lenke ciągać bo cycków domu nie da sie zostawić ! jakos to musze zorganizować zeby ją oszczędzic !!!
Tygrysku gratulacje !!!!!
całusy i pozdrowienia dla Ewushki !!! oj bidulka nasza ale teraz juz tylko dobrze musi być !!!!!
oj mnie ten szał przeraża w sklepach miałam generalnie wycwanic sie i nic nie robic bo nie chciałam zwalać na Pawła całego tego kupowania prezentów i z moją rodzinką uradziliśmy ze nie kupujemy sobie w tym roku bo tez nie jade do nich na wigilie no i miało byc błogie lenistwo ale siostra Pawła z rodzinką przyjeżdza do nas i super bo bedzie wesoło i bardzo ich lubie jedyne ale to to ze teraz jestem skazana na bieganie po sklepach w poszukiwaniu prezentów no i bede musiała Lenke ciągać bo cycków domu nie da sie zostawić ! jakos to musze zorganizować zeby ją oszczędzic !!!
KANKIYA
Dziewczynki, właśnie dostalam sms od nikando:
ogromne gratulacje!!!
NIKADO ogromniaste gratulacje:-):-):-) wracajcie szybciutko do nas;-)
Misiówka
Ja juz jestem próbuję nadrobić, ale moje dwie królewny mnie okupują jak tylko się da. Byłyśmy w szpitalu troszkę dłużej jednak, bo maleńka miała problem z odkrztuszaniem śluzu, który jej zalega w układzie pokarmowym, raz mi się przydusiła i musili jej odciągnąć go mechanicznie i podać tlen, ale miała dodatkowe badania i wszystko jest super, poprostu chciali ją poobserwować, teraz się tylko krztusi czasem i trzeba jej bardzo pilnować, ale wystarczy wziąć ją do odbicia i poczekać aż porządnie się wybeka. Poza tym jest aniołem, śpi ślicznie, praktycznie nie płacze, Robert stwierdził, że ona chyba jakaś zapsuta jest hahaha, bo za spokojna, ale mówię mu, ty się tak nie ciesz, bo ona zbiera siły, hehehe.
A tu nasza maleńka:

A tu nasza maleńka:

Ostatnia edycja:
reklama
my po krociutkiej drzemce...niestety na dłuższa nie moge sobie pozwolic bo chwila moment i drętwieje mi bok 
na szczęście to co w nocy mnie męczyło przeszło...tylko bekam jakbym sie piwa opiła

ehhh czopa juz nie widać..skurczy zero....a jak ktos sie mnie jeszcze zapyta czy urodziłam to łeb mu przetrące
a coo hihi 

no i tak sobie teraz siedze i wpieprzam nutelle łyzkami
a wczesniej zrobiłam sobie dzien dobroci..bo kto wie moze to był ostatni z takich dni..i zjadłam....hamburgera i zapiekanke 
;-)

na szczęście to co w nocy mnie męczyło przeszło...tylko bekam jakbym sie piwa opiła

ehhh czopa juz nie widać..skurczy zero....a jak ktos sie mnie jeszcze zapyta czy urodziłam to łeb mu przetrące

no i tak sobie teraz siedze i wpieprzam nutelle łyzkami