reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ola2in1,bidoku,jesli Cie to pocieszy to wszystko zmierza w dobrym kierunku:tak:A Ty sie nie przejmuj wlosami itp,bo zapracowalas sobie ciezko przez te 9 miesiecy zeby moc to teraz olac i sie lenic,albo odpoczywac raczej przed czekajacym wysilkiem!!A ja dziewczynki wrocilam z przychodni i klops,bo w pt sie konczy 42 tydzien i jesli nie stanie sie jakis cud,dzidzia nie wstawi do kanalu,bo jeszcze tego nie zrobila,nie nastapi rozwarcie,bo wszystko jest zamkniete,to w poniedzialek godz 8 stawiamy sie w szpitalu na wywolanie.troche lipton bo pewnie czeka nas wigilia w szpitalu:crazy:buuuuuuu.......

reklama
Dziendobry dziewczynki ! :-)
Ola 2in1 nie martw sie ja mialam dzis podobna nocke a do tego straszna zgage, teraz jeszcze mnie czysci :crazy: Czuje sie okropnie wlasnie dzis jest TEN dzien i nic :baffled:, tyle na to czekalam, przez 9 miesiecy wyobrazalam sobie jak bedzie wygladal 15 grudnia 2008 a ja poprostu leze z tlustymi wlosami i naprzemian wymiotuje i robie kupke :szok:, waze chyba z 200 kilo, mam rozstepy a dzidzius nie chce wyjsc :wściekła/y:. Juz chyba tak zostane do konca zycia, i nie mam zadnych objawow zblizajacego sie porodu, ktore pozwolilyby mi sadzic, ze bedzie inaczej :errr:. Landryneczka, jak mozesz to podeslij mi na maila w takim razie :-p nataliaoo@poczta.onet.pl
natalia mnie tam kapiel bardzo pomaga dodaje mi sil dzis nawet powalczylam z prostownica , wloski ladnie ulozone ...
jade dzis odebrac wozeczek ze sklepu bo wole zeby bylo wszytko gotowe bede wtedy spokojniejsza...
wyslalam ci to zdjecie na meila ktorego mi podalas robilam go we wloszech i niezle tu kosztuje ponad 100 euro

k.a.j.a to Ty juz dwa tygodnie po terminie?:szok: A ja sie tu nad soba uzalam Ty to juz jestes weteranka:-p, podziwiam Cie i zycze szybkiego i latwego rozwiazania :happy:. Dzidzia pewnie bedzie duza i zdrowa

k.a.j.a to Ty juz dwa tygodnie po terminie?:szok: A ja sie tu nad soba uzalam Ty to juz jestes weteranka:-p, podziwiam Cie i zycze szybkiego i latwego rozwiazania :happy:. Dzidzia pewnie bedzie duza i zdrowa
Niom,maaaaaasakra to jest jakas,w pt beda dwa tyg:-(Ja juz sie chyba przyzwyczailam do tego czekania....A dzisiaj polozna wyliczyla,wymierzyla ze dzidzia wazy ok 3600...Duzia,tylko e ja nie za duzia,,ktoredy ja ja wypchne:baffled:

Landryneczka zdjecie rewelacja, mozesz sobie juz wyobrazic jak bambino wyglada :-D i ma juz wloski jak na prawdziwego wlocha przystalo bedzie przystojny :-) I skubany ssie palca :-D Mysle, ze warte swojej ceny bo fajna pamiatka, zaluje ze sobie takiego nie zrobilam, ale nie wiedzialam ze tak fajnie widac:p. Co do mojego rozleniwienia dzisiejszego to chyba jakas terminowa deprecha bo takto do wczoraj bylam bardzo aktywna codziennie dbalam o siebie, prostowalam wloski, malowalam sie i duzo chodzilam a wieczorami wywolywalismy porod naturalnymi metodami :wink: Ale to nic nie dalo i dzis strcilam zapal do wsztystkiego. A co do wozeczka to mi sie juz 3 zdazyly znudzic i wymienialam a bobasa dalej nie ma :-D:-D:-D

Niom,maaaaaasakra to jest jakas,w pt beda dwa tyg:-(Ja juz sie chyba przyzwyczailam do tego czekania....A dzisiaj polozna wyliczyla,wymierzyla ze dzidzia wazy ok 3600...Duzia,tylko e ja nie za duzia,,ktoredy ja ja wypchne:baffled:

Kaja tedy, co ja wlozyliscie 9 miesiecy temu :-D. Nic sie nie martw bedzie dobrze, to tylko jeden dzien meki a pozniej cale zycie radosci :tak:

Witajcie Kochane:tak:

Tygrysku GRATULACJE - a miałaś mnie puścić w kolejkę;-)

Ja nadal w dwupaku:baffled: Normalnie patrzę na ten mój suwaczek i zbytnio nie wierzę.heh Co ze mną jest????:-( Nawet żadnych skurczy nie mam:baffled: Może ja jestem jakaś odmiana słonicy:rofl2: No i jak pomyslę, że w święta w szpitalu..........brrrrrrr......:-:)-:)-(

reklama
Do góry