reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie mamunki poniedzialkowo:-)

KANKIYA zostalysmy same jak na termin 31 grudnia jak ty sie czujesz???? ja czuje ze bede ostatnia w kolejce:szok:
.
Landryneczko jak ja sie czuje? hmmm wczoraj bylam z moim B w odwiedzinach u mojej mamunci ok 50km od Wrocka i jak wracalismy to zlapaly mnie takie potworne bole, ze musielismy stanac na chwile:baffled: nie wiem co to bylo -przeciez ja dalej biore fenoterol:szok: dzisiaj jak na razie ok, ale cos czuje , ze nie wytrzymam do terminu choc to roznie bvywa, bo po tych lekach moge przenosic do stycznia:-D wiec nie martw sie na zapas Landryneczko;-)

uciekam nadrabiac zaleglosci:-)

reklama
Witam
Dunia tabelkę postaram się sprawdzić na sobie, pierwsza część się sprawdza, teraz urodzę Tomka ( 11 dni do porodu) a około kwietnia chcemy zrobić Kasię według tabelki będzie córka .
Reszta dwupaczków ja też czekam i nie śpię po nocach, najpierw mnie straszyli że urodzę za wcześnie, a teraz mówią, że może przenoszę do Nowego Roku . AAuu:no: , a ja już mam dosyć

A mnie się właśnie wydawało, że to od tego sudokremu, że skóra nie ma czym oddychać :baffled:, czyli, nie miałam racji :confused::confused: nakładać go grubą warstwą :confused::confused:
Moja też miałą odparzenie po szpitalu i smarowałam jej sudocremem, ale jak sie okazało za cienka warstwa i nie mogłam wyleczyc, dopiero położna powiedziała, zeby nawalić tego kremu dużo i udało się, polecała mi też tormentiol, ale dziewczyny pisały zeby nie stosowac, bo ma kwas borny.

TYGRYSKU, serdecznie gratuluję urodzenia Filipka.

Ewelw, witaj spowrotem, mam nadzieję,z e szybko zapomnisz o całym trudzie i Zuzia wszystko Ci wynagrodzi.

Ewushka, bidulko strzasznie Ci współczuję tych okropnych chwil, mam nadzieję,z e teraz bedzie już tylko lepiej i wszselkie problemy beda was omijać.

Trzymam kciuki,za Ciebie:-),bo za siebie juz nie mam sily,hahah:-Dtydzien minal od terminu i po prostu brak mocy mnie dopadl:wściekła/y::-)
ja będę Kaju trzymac za Ciebie kciuki :-D tydzien po terminie to juz sporo

Kana jak zbadalas sama swoja szyjke:szok::szok: ja macam, macam i nic nie czuje oprocz krazka, gdzie ona jest:-D
Agaciu silny twoj Mati, super, ze zdrowo rosnie gratulki;-)
Ewushko wracaj szybko do zdrowka i do nas
Madzienko a Ty tez nie przeginaj z tym pobytem w szpitalu;-)wracaj predko do nas;-) ja wciaz trzymam kciuki za WAS kochane
Kanusia na weekandy niestety mam maly dostep do kompa, bo moj non stop siedzi:wściekła/y:potem nadrabiam w tygodniu:-D
Ewelw witaj spowrotem i wrzucaj predko foteczki malenstwa:-)
Dorotko super, ze szyjka zaczela sie skracac;-)cos sie ruszylo:-)
Ola2in1 i Natalko wspolczuje nocek, moze dzisiaj bedzie lepiej:tak:

a ja mam ostatnio starszne problemy z wyproznianiem sie:-:)-:)-:)baffled: moze znacie jakies zlote srodki :zawstydzona/y:

Helo
Jeżeli chodzi o przemianę materii, to są okropne ale naprawdę działają otręby przenne, dwie małe łyżeczki popite wodą przed snem, likwiduje to zgagę i ułatwia wypróżnianie, tylko nie jedz więcej. Stosowane regularnie ustawia wydalanie systematycznie co do godziny.

reklama
Helo
Jeżeli chodzi o przemianę materii, to są okropne ale naprawdę działają otręby przenne, dwie małe łyżeczki popite wodą przed snem, likwiduje to zgagę i ułatwia wypróżnianie, tylko nie jedz więcej. Stosowane regularnie ustawia wydalanie systematycznie co do godziny.

Oczywiście chodzi o pszenne, sorki ortograf;-)Komórki nerwowe mi się kurczą

Do góry