reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

TYGRYSEK, NIKANDO - WIELKIE GRATULACJE DLA WAS I WASZYCH MALUSZKÓW!!!

Ewushka - trzymaj się kochana, wycierpiałaś się, ale maluszek wszystko ci wynagrodzi. Trzymam mocno kciuki za szybki powrót do zdrowia.

Ewelw - widzę, że i ciebie matka natura nie oszczędzała, ale najważniejsze, że jesteś już z nami. A wagą malutkiej się na martw, nadrobi wszystko z nawiązką!

edee -u nas też zawsze pomagał sudocream nakładany grubą wartstwą.

reklama
Ola jak ty tak mixujesz jedzonko to pewnie stad twoje problemy z zołądkiem, a juz myslałam ze sie zaczynasz rozpakowywac:-)

Misiówka mała przesłodka i fajnie ze w szpitalu zadbali zeby sie upewnić ze wszystko wporządku zanim Was wypisali:-)

Justyna udanych swiątecznych zakupów:-)

Kigna widze ze wy tak jak my jeszcze sie jedna dzidzia nie urodziła a juz myslicie o drugiej. Ciekawe czy jak maleństwo sie pojawi to nie zmienicie planów, bo ja sie tego obawiam:zawstydzona/y:

Tygrysek nam sie wepchnal w kolejke:-D a oto wiadomosc:

dziś o 8.20 przyszedł na świat Filipek:) jest malutki i grzeczniutki.ja cierpie troszke z bólu, ale dam radę! Tygrysek82

OGROMNIASTE GRATULACJE:-D
Komitet kolejkowy chyba już nie obowiązuje;-)

Ola2in1
Może u Ciebie cos się zaczyna? Jesli nie to mam nadzieję, że przejdą ci te dolegliwości.

Dziewczynki, właśnie dostalam sms od nikando:

wczoraj o 22:16 urodziła się nasza lilianna ważyła 3060 wszystko jest ok więc pewnie dzisiaj nas wypuszczą pozdrowienia dla wszystkich wirtualnych koleżanek z bb.

ogromne gratulacje!!!

GRATULUJĘ

Dorotko super, że coś sie ruszyło, a taka fajna połozna to skarb!

Misiówka śliczną masz kruszynkę. Witaj i opowiadaj :-D

A ja mam za soba beznadziejną nockę. Podobnie jak Ola męczyły mnie nudności, ale na szczęście nie wymiotowałam.
Do tego mam dziwne uczucie...:baffled: Jak chodzę, to tak jaqkbym cos miała zgubić:dry:, sama nie wiem jak to opisać.

wczoraj o 22:16 urodziła się nasza lilianna ważyła 3060 wszystko jest ok więc pewnie dzisiaj nas wypuszczą pozdrowienia dla wszystkich wirtualnych koleżanek z bb.

ogromne gratulacje!!!
No to kolejne OGROMNE GRATULACJE dla szczęsliwej mamusi i bobaska:*
Misiówka a Ciebie serdecznie witam spowrotem no i malutka masz przepiekna:tak::tak::tak:
Poza tym witam wszystkie mamuski.....zapakowane i te rozpakowane tez :-):-):-)
My nadal w dwupacku,a jak:p w nocy spałam jak zabita tylko dwa razy obudził mnie ból kregosłupa...ale taki silny i pomyslałam sobie oooooo.czegos takiego jesce nie mialam :p hahaha,ale połaziłam troszke i przechodził...
Dunia no ja juz sie zmartwiłam,ze kolejna babeczka mnie tutaj zostawiła....
Kankiya ja tak myslałam,ze Twoj ukochany okupuje kompa....hahhaaha

A ja znów mam to co ostatnio - skurcze robią się regularne. Tylko boję się, że to znów będzie fałszywy alarm. Do tego przy skurczu czasem cholernie boli mnie kręgosłup.

Ja tez mialam falszywy alarm - bedziesz wiedziec, ze to TO na 100% jak do skurczy dojdzie ci krwawienie jak na okres - szyjka sie bedzie rozwierac:)))))))) Powodzenia!

Witajcie mamunki, wpadlam do was na chwilke z noiwnka:-):-)

Tygrysek nam sie wepchnal w kolejke:-D a oto wiadomosc:

dziś o 8.20 przyszedł na świat Filipek:) jest malutki i grzeczniutki.ja cierpie troszke z bólu, ale dam radę! Tygrysek82

GRATULUJE!!!!!!!!!!!

No i coraz mniej nas...nawet nie zauwarzylam kiedy tygrysek przestala sie pojawiac a tu juz urodziła, zaraz sie okaze ze z Dunia to samo... kana chyba zostaniemy niedługo same:-)

Pomaltretuje dziś meza i bedziemy czekac na skutki:-):rofl2::-)

...Anoli maltretuj...na jezdzca!!!:))) Dziewczynki wybaczcie perwersje:zawstydzona/y:

Witam ponownie wszystkie nowe i stare mamusie :-)
Ja znów zerknęłam do Was tylko przelotem, żeby nadrobić zaległości i pędzę dalej do mojego maluszka;-)

Dziewczyny doradzcie mi bo zauważyłam, że mojemu smerfowi zrobiły się odparzeni na pupci :-( pieluszki zmieniam mu przecietnie co 2 godzinki, czym to może być spowodowane? co mam używać :confused::confused: puder, sudokrem :confused:, jak mu tą dupcie pielęgnować, żeby to świństwo zeszło :confused::-:)confused::confused:

Sorki- chyba wątki pomyliłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: (wybaczcie):zawstydzona/y:

Sudocrem i nie zaluj:) i wietrz jak dasz rade:)

ogromne gratulacje!!!

GRATULUJE:)!!! Najwazniejsze, ze wszystko ok:)

hej !!!

Tygrysku gratulacje !!!!!

całusy i pozdrowienia dla Ewushki !!! oj bidulka nasza ale teraz juz tylko dobrze musi być !!!!!

oj mnie ten szał przeraża w sklepach miałam generalnie wycwanic sie i nic nie robic bo nie chciałam zwalać na Pawła całego tego kupowania prezentów i z moją rodzinką uradziliśmy ze nie kupujemy sobie w tym roku bo tez nie jade do nich na wigilie no i miało byc błogie lenistwo ale siostra Pawła z rodzinką przyjeżdza do nas i super bo bedzie wesoło i bardzo ich lubie jedyne ale to to ze teraz jestem skazana na bieganie po sklepach w poszukiwaniu prezentów no i bede musiała Lenke ciągać bo cycków domu nie da sie zostawić ! jakos to musze zorganizować zeby ją oszczędzic !!!

Kupuj przez internet! Byleby zdazyli dowiezc na czas!!

...eh...witajcie dziewczynki..nawet sie nie przywitalam.

A ja dzis wyslalam meza do pracy i pisze z malym na rekach...nie lubi lozeczka to moje dziecko i bardzo lubi rozrabiac w nocy. Jest kochany i sliczniutki, probowalam wstawic fotke ale za nic nie pamietam jak to sie robi i juz sama nie wiem gdzie jest ten opis Cyprysiowej jak to zrobic...pomozecie??

Jeszcze z tydzien i moze nawt uda mi sie opisac porod hahahah...laski czekajace male dzieci sa baaaaaardzo absorbujace:)

Dziubasy!

nikado gratuluję kolejnej mamusi i życzę zdrówka!!!
Dunia fajowe kołysanki- już zassałam - dzięki:-):-)

Czy ktoś słyszał o leku homeopatycznym "Arnica" - ten wynalazek zaleciła mi dzisiaj pani doktor na ograniczenie krwawienia w trakcie i po... mam brać przez tydzień przed terminem i tydzień po porodzie:dry:za każdym razem coś nowego ale jeszcze mnie nie zawiodła

nikado gratuluję kolejnej mamusi i życzę zdrówka!!!
Dunia fajowe kołysanki- już zassałam - dzięki:-):-)

Czy ktoś słyszał o leku homeopatycznym "Arnica" - ten wynalazek zaleciła mi dzisiaj pani doktor na ograniczenie krwawienia w trakcie i po... mam brać przez tydzień przed terminem i tydzień po porodzie:dry:za każdym razem coś nowego ale jeszcze mnie nie zawiodła

Hmm...Dorotka to chyba zalezne raczej od przebiegu porodu, ja juz praktycznie nie krwawie (naprawde troszeczke) z pierwszym dzieckiem goilam sie chyba ze 3 tygodnie...choc tak jak mowisz - jeszcze cie nie zawiodla a energii bedziesz potrzebowac:)

reklama
Witam wszystkie mamuśki:-)

Landryneczka smaruj brzuszek oliwką albo idź do apteki i spytaj o jakąś dobrą maść na rozstępy.

dzieki za rade tak zrobie dzis i tak bede w aptece to zapytam czy moze cos maja tylko zeby dzidzi nie zaszkodzilo...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry