reklama
xpatrysiax
mamusia Olusia :)
Tygrysku, gratulacje. Wracaj do nas szybciutko z Maleństwem :-)
witam śpiochy
u mnie noc tragiczna :-
no: nikomu takie nie życzę....aż normalnie wstyd 
zbierało mi sie na wymioty,ale tylko na odbijaniu sie kończyło,ale jak zasnęłam to mi sie cofnęło...mało brakowało a bym si ę ku&*a własnymi wymiocinami zadławiła

jeszcze jakby tego było mało to doszły gazy
nie wiem co się dzieje,mam nadzieje że dziś będzie ciut lepiej...nawet mi sie wczoraj juz rodzic odechciało...
Ewushka trzymaj się
u mnie noc tragiczna :-

zbierało mi sie na wymioty,ale tylko na odbijaniu sie kończyło,ale jak zasnęłam to mi sie cofnęło...mało brakowało a bym si ę ku&*a własnymi wymiocinami zadławiła

jeszcze jakby tego było mało to doszły gazy

nie wiem co się dzieje,mam nadzieje że dziś będzie ciut lepiej...nawet mi sie wczoraj juz rodzic odechciało...

Ewushka trzymaj się

Kluskawawa
Fanka BB :)
Witam i gratuluje wszystkim nowym mamuśkom :-)
Moja Kluska dalej w 2paku, byliśmy w sobote u gina i szyjka się niestety nie skraca, młoda bryka jak szalona, KTG w porządku a jutro jest termin.... Chyba wyjdize że na święta młoda wyjdzie, od początku uparta normalnie
Jutro idziemy do szpitala się zgłosić że dziś poród ma być

coś widze że źle suwaczek swego czasu wstawiłem
Moja Kluska dalej w 2paku, byliśmy w sobote u gina i szyjka się niestety nie skraca, młoda bryka jak szalona, KTG w porządku a jutro jest termin.... Chyba wyjdize że na święta młoda wyjdzie, od początku uparta normalnie

Jutro idziemy do szpitala się zgłosić że dziś poród ma być

coś widze że źle suwaczek swego czasu wstawiłem
edee24
Mama Alanka :-)
Witam ponownie wszystkie nowe i stare mamusie :-)
Ja znów zerknęłam do Was tylko przelotem, żeby nadrobić zaległości i pędzę dalej do mojego maluszka;-)
Dziewczyny doradzcie mi bo zauważyłam, że mojemu smerfowi zrobiły się odparzeni na pupci :-( pieluszki zmieniam mu przecietnie co 2 godzinki, czym to może być spowodowane? co mam używać
puder, sudokrem
, jak mu tą dupcie pielęgnować, żeby to świństwo zeszło
:-
confused:
Sorki- chyba wątki pomyliłam
(wybaczcie)
Ja znów zerknęłam do Was tylko przelotem, żeby nadrobić zaległości i pędzę dalej do mojego maluszka;-)
Dziewczyny doradzcie mi bo zauważyłam, że mojemu smerfowi zrobiły się odparzeni na pupci :-( pieluszki zmieniam mu przecietnie co 2 godzinki, czym to może być spowodowane? co mam używać

Sorki- chyba wątki pomyliłam

Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
Dziendobry dziewczynki ! :-)
Ola 2in1 nie martw sie ja mialam dzis podobna nocke a do tego straszna zgage, teraz jeszcze mnie czysci
Czuje sie okropnie wlasnie dzis jest TEN dzien i nic
, tyle na to czekalam, przez 9 miesiecy wyobrazalam sobie jak bedzie wygladal 15 grudnia 2008 a ja poprostu leze z tlustymi wlosami i naprzemian wymiotuje i robie kupke
, waze chyba z 200 kilo, mam rozstepy a dzidzius nie chce wyjsc
. Juz chyba tak zostane do konca zycia, i nie mam zadnych objawow zblizajacego sie porodu, ktore pozwolilyby mi sadzic, ze bedzie inaczej
. Landryneczka, jak mozesz to podeslij mi na maila w takim razie
nataliaoo@poczta.onet.pl
Ola 2in1 nie martw sie ja mialam dzis podobna nocke a do tego straszna zgage, teraz jeszcze mnie czysci

L
landryneczka_1982
Gość
DZIEN DOBEREKWitajcie mamunki, wpadlam do was na chwilke z noiwnka:-):-)
Tygrysek nam sie wepchnal w kolejkea oto wiadomosc:
dziś o 8.20 przyszedł na świat Filipekjest malutki i grzeczniutki.ja cierpie troszke z bólu, ale dam radę! Tygrysek82
ja tez tak chceeeeee TYGRYSKU OGROMNE GRATULACJE cos tak czulam ze urodzisz bo sie nie pojawialas na forum

KANKIYA zostalysmy same jak na termin 31 grudnia jak ty sie czujesz???? ja czuje ze bede ostatnia w kolejce

marzycielko slonce pozdrowilam mezulka od Ciebie juz wczoraj doszedl wieczorem do siebie nic mu nie jest juz moj kapusniak postawil go na nogi

ja juz nie moge sie doczekac kiedy malego bede miala przy sobie i wreszcie sie czyms zajme bo oszaleje...
no i wkorza mnie co 3 dni jezdzenie do szpitala na ktg jak i tak cale ktg hrabia spi ;-) i nie zamierza wychodzic z brzuszka...
jak poradzic sobie z rozstepami na brzuchu tam gdzie maly kopie pojawily mi sie jakies czerwone kreseczki mysle ze to sa rozstepy... a maly ma sile jak kopnie to az nieraz mi lzy poleca

moc z nami nierozpakowanymi ...
didi
witajcie
oczywiscie podczytuje was jak zwykle..
wiec powodzdenia ..bo dzidzia moze z tych co sa punktualni 
edee24..sudocerm ..albo bepanthen..pomoga napewno..nakladaj duzo az czerwone bedzie bialutkie jak u balwanka..
oczywiscie podczytuje was jak zwykle..

hehe wymioty i czesta kupka to tez zwiastuny porodu ;-)wygladal 15 grudnia 2008 a ja poprostu leze z tlustymi wlosami i naprzemian wymiotuje i robie kupke![]()

edee24..sudocerm ..albo bepanthen..pomoga napewno..nakladaj duzo az czerwone bedzie bialutkie jak u balwanka..
edee24
Mama Alanka :-)
edee24..sudocerm ..albo bepanthen..pomoga napewno..nakladaj duzo az czerwone bedzie bialutkie jak u balwanka..![]()
A mnie się właśnie wydawało, że to od tego sudokremu, że skóra nie ma czym oddychać

reklama
Dorotka_23
Witam kobitki bo weekendzie
Ewushka bidulko dobrze, że powoli wzystko się układa
Tygrysku gratuluję wracaj szybko !!! (jak mogłaś tak bez kolejki...)
Dzisiaj już po wizycie u pani gin szyjaka zaczyna się skracać- Szymek chyba jest punktualnym chłopcem i wiele wskazuje, że powitamy go za ok 10 dni, czyli w same Święta. Oczywiście jak zwykle przespał całe KTG. Wróciliśmy do domku i zaczęło się szaleństwo - kopanie, skakanie.
W sobotę była u mnie położna- ta kobieta działa na mnie kojąco, ma jakąś pozytywną energię i mi ję przekazała - miła rozmowa przy serniczku, posłuchała tętna, obejrzała sutki i dodała mi CIERPLIWOŚCI.
P.S. Księżyc nas oszukał, czy tylko Tygrysek wył jak trzeba??

Ewushka bidulko dobrze, że powoli wzystko się układa
Tygrysku gratuluję wracaj szybko !!! (jak mogłaś tak bez kolejki...)
Dzisiaj już po wizycie u pani gin szyjaka zaczyna się skracać- Szymek chyba jest punktualnym chłopcem i wiele wskazuje, że powitamy go za ok 10 dni, czyli w same Święta. Oczywiście jak zwykle przespał całe KTG. Wróciliśmy do domku i zaczęło się szaleństwo - kopanie, skakanie.
W sobotę była u mnie położna- ta kobieta działa na mnie kojąco, ma jakąś pozytywną energię i mi ję przekazała - miła rozmowa przy serniczku, posłuchała tętna, obejrzała sutki i dodała mi CIERPLIWOŚCI.
P.S. Księżyc nas oszukał, czy tylko Tygrysek wył jak trzeba??