reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witam śpiochy
u mnie noc tragiczna :-:)no: nikomu takie nie życzę....aż normalnie wstyd :zawstydzona/y:
zbierało mi sie na wymioty,ale tylko na odbijaniu sie kończyło,ale jak zasnęłam to mi sie cofnęło...mało brakowało a bym si ę ku&*a własnymi wymiocinami zadławiła :errr::unsure:
jeszcze jakby tego było mało to doszły gazy:zawstydzona/y::baffled:
nie wiem co się dzieje,mam nadzieje że dziś będzie ciut lepiej...nawet mi sie wczoraj juz rodzic odechciało...:hmm:
Ewushka trzymaj się :rolleyes:

Witam i gratuluje wszystkim nowym mamuśkom :-)

Moja Kluska dalej w 2paku, byliśmy w sobote u gina i szyjka się niestety nie skraca, młoda bryka jak szalona, KTG w porządku a jutro jest termin.... Chyba wyjdize że na święta młoda wyjdzie, od początku uparta normalnie :-D
Jutro idziemy do szpitala się zgłosić że dziś poród ma być :-D:-D

coś widze że źle suwaczek swego czasu wstawiłem :p

Witam ponownie wszystkie nowe i stare mamusie :-)
Ja znów zerknęłam do Was tylko przelotem, żeby nadrobić zaległości i pędzę dalej do mojego maluszka;-)

Dziewczyny doradzcie mi bo zauważyłam, że mojemu smerfowi zrobiły się odparzeni na pupci :-( pieluszki zmieniam mu przecietnie co 2 godzinki, czym to może być spowodowane? co mam używać :confused::confused: puder, sudokrem :confused:, jak mu tą dupcie pielęgnować, żeby to świństwo zeszło :confused::-:)confused::confused:

Sorki- chyba wątki pomyliłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: (wybaczcie):zawstydzona/y:

Dziendobry dziewczynki ! :-)
Ola 2in1 nie martw sie ja mialam dzis podobna nocke a do tego straszna zgage, teraz jeszcze mnie czysci :crazy: Czuje sie okropnie wlasnie dzis jest TEN dzien i nic :baffled:, tyle na to czekalam, przez 9 miesiecy wyobrazalam sobie jak bedzie wygladal 15 grudnia 2008 a ja poprostu leze z tlustymi wlosami i naprzemian wymiotuje i robie kupke :szok:, waze chyba z 200 kilo, mam rozstepy a dzidzius nie chce wyjsc :wściekła/y:. Juz chyba tak zostane do konca zycia, i nie mam zadnych objawow zblizajacego sie porodu, ktore pozwolilyby mi sadzic, ze bedzie inaczej :errr:. Landryneczka, jak mozesz to podeslij mi na maila w takim razie :-p nataliaoo@poczta.onet.pl

Witajcie mamunki, wpadlam do was na chwilke z noiwnka:-):-)

Tygrysek nam sie wepchnal w kolejke:-D a oto wiadomosc:

dziś o 8.20 przyszedł na świat Filipek:) jest malutki i grzeczniutki.ja cierpie troszke z bólu, ale dam radę! Tygrysek82
DZIEN DOBEREK
ja tez tak chceeeeee TYGRYSKU OGROMNE GRATULACJE cos tak czulam ze urodzisz bo sie nie pojawialas na forum :-D
KANKIYA zostalysmy same jak na termin 31 grudnia jak ty sie czujesz???? ja czuje ze bede ostatnia w kolejce:szok:
marzycielko slonce pozdrowilam mezulka od Ciebie juz wczoraj doszedl wieczorem do siebie nic mu nie jest juz moj kapusniak postawil go na nogi:-D
ja juz nie moge sie doczekac kiedy malego bede miala przy sobie i wreszcie sie czyms zajme bo oszaleje...
no i wkorza mnie co 3 dni jezdzenie do szpitala na ktg jak i tak cale ktg hrabia spi ;-) i nie zamierza wychodzic z brzuszka...
jak poradzic sobie z rozstepami na brzuchu tam gdzie maly kopie pojawily mi sie jakies czerwone kreseczki mysle ze to sa rozstepy... a maly ma sile jak kopnie to az nieraz mi lzy poleca :szok:
moc z nami nierozpakowanymi ...

witajcie
oczywiscie podczytuje was jak zwykle..

:-D
wygladal 15 grudnia 2008 a ja poprostu leze z tlustymi wlosami i naprzemian wymiotuje i robie kupke :szok:
hehe wymioty i czesta kupka to tez zwiastuny porodu ;-):-D wiec powodzdenia ..bo dzidzia moze z tych co sa punktualni :tak:

edee24..sudocerm ..albo bepanthen..pomoga napewno..nakladaj duzo az czerwone bedzie bialutkie jak u balwanka..:)

reklama
Witam kobitki bo weekendzie:)
Ewushka bidulko dobrze, że powoli wzystko się układa
Tygrysku gratuluję wracaj szybko !!! (jak mogłaś tak bez kolejki...)

Dzisiaj już po wizycie u pani gin szyjaka zaczyna się skracać- Szymek chyba jest punktualnym chłopcem i wiele wskazuje, że powitamy go za ok 10 dni, czyli w same Święta. Oczywiście jak zwykle przespał całe KTG. Wróciliśmy do domku i zaczęło się szaleństwo - kopanie, skakanie.

W sobotę była u mnie położna- ta kobieta działa na mnie kojąco, ma jakąś pozytywną energię i mi ję przekazała - miła rozmowa przy serniczku, posłuchała tętna, obejrzała sutki i dodała mi CIERPLIWOŚCI.

P.S. Księżyc nas oszukał, czy tylko Tygrysek wył jak trzeba??:-D:-D

Do góry