reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ewelw jeszcze raz wielkie gratulacje i witaj spowrotem, czekamy na zdjecia kruszynki:-)

Tygrysek gratulacje- nie spodziewałam sie ze bedziesz przede mną:-)A juz myslałam ze ta niedziela bedzie bezowocna:tak:

Ewusha strasznie Ci współczuje ze nie mogłas od początku tulić i cieszyc sie swoim skarbem ale teraz juz bedzie dobrze, całuski dla dzidzi:-)

No i coraz mniej nas...nawet nie zauwarzylam kiedy tygrysek przestala sie pojawiac a tu juz urodziła, zaraz sie okaze ze z Dunia to samo... kana chyba zostaniemy niedługo same:-)

Pomaltretuje dziś meza i bedziemy czekac na skutki:-):rofl2::-)

To jak dostaniesz już jakąś konkretną radę to daj znać.....bo moja Oli ciągle się pręży...jak śpi i kiedy nie śpi robi to samo....i nie wiem o co chodzi.....:-(

O kurcze a jak kupa??
Bo moja Mała robi taką rzadką a pręży się masakrycznie hmmm o co tu chodzi??
Jutro jedziemy do pediatry może coś doradzi.

marzycielko no ja wlasnie wstalam nie spalam do samego rana a jak puzniej padlam to wogole jestem dzis nie do zycia takaaaa nocka mezus do 5 nad ranem wymiotowal jak kot :szok: no i jeszcze rano mial poprawke... niestety moj mezulek strul sie owocami morza, moj maz nie pije wogole alkoholu, do teraz lezy w lozku bo w glowie mu sie kreci... ale przynajmniej zaczol juz jesc...
tak to jest jak sie wychodzi bez zonki do restauracji:tak:
nie umiem zalaczyc tego zdjecia co prosila natalia
jak cos moge ci podleslac na meila

Szkoda mi twojego mężulka .
Pozdrów go ode mnie;-)

Ewushka ma zakażenie jamy brzusznej

O Boże nawet nie wiedziałam :szok: Trzymaj sie Kochana!!!

Witajcie, witjcie!!!
Tak się cieszę, że znów mogę do Was napisać, przepraszam, że się długo nie odzywałam, ale miałam ciężkie chwile w czasie i bezpośrednio po porodzie - nie chciało wyjść łożysko, pękła mi szyjka macicy, nacinali mi krocze, mała kruszynka (jak pamiętacie), na dodatek problemy z laktacją.... A dziś dopiero mogę usiąść - po tym szyciu - i to nachwilkę - bo wszystko - cała rana rwie. Ból niemiłosierny.

Ale obiecuję, że będę zaglądać już często. Jutro lecę na zdjęcie szwów - choć tak boli - że nie wiem po co ja tam idę - mam wrażenie, że się jeszcze nie zarosło...
Kruszynka prześliczna!!!! Postaram się wrzucić fotkę w albumik...Ale taka malusieńka - jak jej najmniejszy pajacyk na r 56 założyłam - to dwie nóżki do jednej nogawki wkłada... Łożysko też było malutkie... Ponoć mogło źle pracować - choć USG 2700 miesiąc temu wykazało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam to na piśmie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: - choć mój brat też 2400 miał jak się urodził a ja 2700 -więc waga przyblizona...

Witam wszystkie nowe grudniówki.....

Życzę Wam miłego porodu w terminie...

Miłego wieczorku i nocy

No hey :-) wreszcie witaj spowrotem :-)

Witajcie mamunki, wpadlam do was na chwilke z noiwnka:-):-)

Tygrysek nam sie wepchnal w kolejke:-D a oto wiadomosc:

dziś o 8.20 przyszedł na świat Filipek:) jest malutki i grzeczniutki.ja cierpie troszke z bólu, ale dam radę! Tygrysek82

GRATULACJE!!!

A my zaraz szykujemy sie do kąpieli a potem karmienia:-)

reklama
Do góry