reklama
renia200
mama Victorki :)
Tygrysku gratulujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ewelw jeszcze raz wielkie gratulacje i witaj spowrotem, czekamy na zdjecia kruszynki:-)
Tygrysek gratulacje- nie spodziewałam sie ze bedziesz przede mną:-)A juz myslałam ze ta niedziela bedzie bezowocna
Ewusha strasznie Ci współczuje ze nie mogłas od początku tulić i cieszyc sie swoim skarbem ale teraz juz bedzie dobrze, całuski dla dzidzi:-)
Tygrysek gratulacje- nie spodziewałam sie ze bedziesz przede mną:-)A juz myslałam ze ta niedziela bedzie bezowocna

Ewusha strasznie Ci współczuje ze nie mogłas od początku tulić i cieszyc sie swoim skarbem ale teraz juz bedzie dobrze, całuski dla dzidzi:-)
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Tygrysku cholernico jedna GRATULUJĘ!!!!!
Kurcze a miała termin jeszcze 2 dni po mnie!!!!!
Chyba faktycznie spakuję do końca tą torbę
Ewushka bidulinko dobrze że już jest dobrze!
Kurcze a miała termin jeszcze 2 dni po mnie!!!!!

Ewushka bidulinko dobrze że już jest dobrze!
kana161
Mama "terrorystek" :P
Sluchajcie Duni tez cos nie widac..... no ona nas chyba nie zostawiła co???
No i coraz mniej nas...nawet nie zauwarzylam kiedy tygrysek przestala sie pojawiac a tu juz urodziła, zaraz sie okaze ze z Dunia to samo... kana chyba zostaniemy niedługo same:-)
Pomaltretuje dziś meza i bedziemy czekac na skutki:-)
:-)
Pomaltretuje dziś meza i bedziemy czekac na skutki:-)

kana161
Anoli bez kitu....zostaniemy tutaj SAME JAK PALEC....
Maltretuj maltretuj a nóz coś da......tylko napisz chociaz smsmka
hahaah
Maltretuj maltretuj a nóz coś da......tylko napisz chociaz smsmka
kana161
Dobra mamuśki uciekam chasku.....poprzytulać się troszkę do mojego misiaczka kochanego:*:*
Słodkich snów.....albo porodówkowych przeżyć....jak kto woli

Słodkich snów.....albo porodówkowych przeżyć....jak kto woli

M
marzycielka
Gość
To jak dostaniesz już jakąś konkretną radę to daj znać.....bo moja Oli ciągle się pręży...jak śpi i kiedy nie śpi robi to samo....i nie wiem o co chodzi.....:-(
O kurcze a jak kupa??
Bo moja Mała robi taką rzadką a pręży się masakrycznie hmmm o co tu chodzi??
Jutro jedziemy do pediatry może coś doradzi.
marzycielko no ja wlasnie wstalam nie spalam do samego rana a jak puzniej padlam to wogole jestem dzis nie do zycia takaaaa nocka mezus do 5 nad ranem wymiotowal jak kotno i jeszcze rano mial poprawke... niestety moj mezulek strul sie owocami morza, moj maz nie pije wogole alkoholu, do teraz lezy w lozku bo w glowie mu sie kreci... ale przynajmniej zaczol juz jesc...
tak to jest jak sie wychodzi bez zonki do restauracji
nie umiem zalaczyc tego zdjecia co prosila natalia
jak cos moge ci podleslac na meila
Szkoda mi twojego mężulka .
Pozdrów go ode mnie;-)
Ewushka ma zakażenie jamy brzusznej
O Boże nawet nie wiedziałam

Witajcie, witjcie!!!
Tak się cieszę, że znów mogę do Was napisać, przepraszam, że się długo nie odzywałam, ale miałam ciężkie chwile w czasie i bezpośrednio po porodzie - nie chciało wyjść łożysko, pękła mi szyjka macicy, nacinali mi krocze, mała kruszynka (jak pamiętacie), na dodatek problemy z laktacją.... A dziś dopiero mogę usiąść - po tym szyciu - i to nachwilkę - bo wszystko - cała rana rwie. Ból niemiłosierny.
Ale obiecuję, że będę zaglądać już często. Jutro lecę na zdjęcie szwów - choć tak boli - że nie wiem po co ja tam idę - mam wrażenie, że się jeszcze nie zarosło...
Kruszynka prześliczna!!!! Postaram się wrzucić fotkę w albumik...Ale taka malusieńka - jak jej najmniejszy pajacyk na r 56 założyłam - to dwie nóżki do jednej nogawki wkłada... Łożysko też było malutkie... Ponoć mogło źle pracować - choć USG 2700 miesiąc temu wykazałomam to na piśmie
- choć mój brat też 2400 miał jak się urodził a ja 2700 -więc waga przyblizona...
Witam wszystkie nowe grudniówki.....
Życzę Wam miłego porodu w terminie...
Miłego wieczorku i nocy
No hey :-) wreszcie witaj spowrotem :-)
Witajcie mamunki, wpadlam do was na chwilke z noiwnka:-):-)
Tygrysek nam sie wepchnal w kolejkea oto wiadomosc:
dziś o 8.20 przyszedł na świat Filipekjest malutki i grzeczniutki.ja cierpie troszke z bólu, ale dam radę! Tygrysek82
GRATULACJE!!!
A my zaraz szykujemy sie do kąpieli a potem karmienia:-)
reklama
BlackWizard
Fanka BB :)
Tygrysku OGROMNE GRATULACJE!
Mnie coraz bardziej boli podbrzusze, skurcze znów się pojawiły
Mnie coraz bardziej boli podbrzusze, skurcze znów się pojawiły