reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

:-):-):-):-):-):-)

Dunia a Ty grzecznie kochana czekaj na swoja kolej, jeszcze masz tydzien:))) A badanie do przyjemnych nie nalezy, uwierz mi na slowo:)

Faktycznie miłe to to nie było, ale lekarz mi powiedział że albo to alo seksik-oczywiście krzyczałam, że wolę to drugie :-D:-D:-D I jak mi to robił, to położna, która trzymała mnie za rękę, powtarzała mi do ucha: "Myśl o seksie, myśl o seksie". I pomogło!!!:-D:-D:-D

A my wczoraj mieliśmy ciężki wieczór. Oli płakał ponad cztery godziny, w tym przez dwie godziny bez przerwy:-:)-( Bolał go bardzo brzuszek i strasznie się prężył, a ja nic takiego nie zjadłam-tylko ugotowałam sobie trochę jabłuszek. Jak tak dalej pójdzie to skończę na chlebie i wodzie.

reklama
super szybki poród też taki bym chciała :-)
GRATULACJE !!!

coś czuję że zaczyna mnie boleć jedna pierś! :-( nie wiem czy coś działać zawczasu czy co z tym zrobić? jest twardsza i jednak jak ja dotykam to czuję lekki ból...

Ide z informacją
"Uprzejmie donosze iz o 17.30 urodził sie Jaś. Ma 56cm i 3200g dostał 10 punktow porod mialam ekspresowy przyjęta zostalam o 15 a o 17.30 urodzilam Myszqa"

Gratulacje!!
Jejku jejku Myszqa moje ogromniaste gratulacje:*:*:*

Witam wszystkie mamusie.....
ja pewnie to nikogo nie zdziwi nadal w dwupacku:baffled:
Co do pełni to na mnie chyba działa w zupełnie druga strone....cała noc mialam taka cudowna,ze w ogole zapomniałam,ze w ciazy jestem..... to jest chyba jakies nieporozuemienie:szok::szok::szok: Mala śpi spokojnie od wieczorka do teraz....cos tak sie lekko kula tylko ,bo sie przestarszyłam i postukałam w brzuszek....
Ja sie cofam....ewidentnie sie cofam.....

Witam!!!
myszqaogromniaste gratulacje
mój mały teraz śpi a cycuchy bolą jak cholera mam nadzieję że nie przypląta się jakieś zapalenie u nas nocka nawet spoko do trzesiej młody spał z jedną przerwą na mleczko potem już budził się co godzinę ale zjadł i spał dalej więc nie było tak źle pozdrawiam wszystkie mamuśki spakowane i rozpakowane

A my już w Starachowicach:-)
Mała śpi a ja próbowałam Was nadgonić ale mi nie wyszło do końca:baffled: hihi taka produkcja , ze ho ho..

Marzycielko ale ci zazdroszcze tez chcialabym byc w Starachowicach moim rodzinnym miescie :-) zmienilo sie tam cos bo ostatnio bylam w czerwcu tak mi sie teskni za miasteczkiem:))
ja melduje ze moje ktg bez zadnych zmian maly przespal cale ktg az pielegniarka kazala mi wstac z lozka i prubowac obudzic malego... mialam tez wizyte u doktorka i przepisal mi ostatnie badania przed porodem nastepne badania i katg we wtorek... i wszytko w jak najlepszym pozadku... strasznie sie ciesze...
moj mezulek dzis wziol wolne zalatwilam mu zaswiadczenie od doktorka i mamy dzis caly dzien dla siebie wlasnie idziemy na ostatnie zakupki przed porodem no i na dluzszy spacerek nad morze... poddychac swierzym powietrzem.... dzis piekna pogode mamy swieci sloneczko i jest cieplutko... jak cos zamelduje sie wieczorkiem...
Tygrysku jak sie czujesz ????? co tam u ciebie slychac
GRATULACJE DLA WSZYTKICH ROZPAKOWANYCH MAMUS :-) a dla nierozpakowanych MOC Z NAMI

Jak Was czytam, to coraz bardziej zazdroszczę, że macie już przy sobie maluszki :-)
Moja mała od rana ciągle daje mi ładnie popalić: kopie, wierci się i kręci. No i końca nie widać. Niby ma się wyciszać przed porodem :baffled:

Witam,
jakoś też mam mało czasu i nie sposób czytać wszystko co napisane...
No ale gratuluję porodów... Dzieciątka na pewno super a Wy zadowolone że w końcu możecie je przytulić :)

Ja mam termin na dziś a brzucho jak było tak jest... jakieś drobne pobolewania i to wszystko :(
A małej to się chyba w ogóle to pomyliły kierunki, bo jak na 2 tygodnie przed porodem (szczególnie pierwszym) brzuch powinien się obniżyć, a tu u mnie idzie od do góry... jakby dzidzia stawała na rękach i się broniła na wszelkie możliwe sposoby przed wyjściem na zewnątrz... a ja się śmieję że powinnam mimo wszystko zamontować w sobie świecące światełko z napisem "wyjście ewakuacyjne" i wskazaniem kierunku :)

Ide z informacją
"Uprzejmie donosze iz o 17.30 urodził sie Jaś. Ma 56cm i 3200g dostał 10 punktow porod mialam ekspresowy przyjęta zostalam o 15 a o 17.30 urodzilam Myszqa"

Gratulacje!!

Hohohoho Myszqa moje WIELKIE GRATULACJE:-)

Ale zazdroszczę, no ale nic - Misiówka urodziła, Myszqa urodziła czyli teraz kolej na mnie:-)

Dziewczyny JA CHCĘ JUŻ URODZIĆ:-(

reklama
Do góry