reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

czesc misie malinowe!z tego co widze nasze wycie do ksiezyca na wiele sie nie zdalo...A ja chyba z tej pelni nie mialam zadnego koszmarzyska,tylko ze w szwecji ekolodzy wprowadzili hipopotamy zamiast lokomotyw...i tak te hipki pociagi ciagaly:tak:Cos mnie brzuch pobolewa od rana,jakbym miala okres dostac,szczegolnie jak chodze,siade i ustaje..Z mala pakt,ultimatum raczej,minal tydzien od magicznej daty i niech wylazi,hahah....:-D

reklama
DUNIA NO NAJWIDOCZNIEJ NA TO WYCHODZI.....

tylko niestety znajac moje szczęście to spędzę wigilie na porodówce......NIEZAPOMNIANE ŚWIĘTA :confused::confused::confused: kurcze ide sie troszku ogarnac i na jakies zakupki chyba się przejde.....poki jesce moge sie poruszac w miare swobodnie....:p

Wyjście na zakupy dobra sprawa.
Nawet jak termin tuż tuż... ale byleby nie z własnym chłopem ;)
W sumie nie mam jeszcze kupionych wszystkich prezentów Świątecznych i w czwartek kazałam się wieść do Rybnika... aż trudno uwierzyć, ale bardziej zmęczony ode mnie tym chodzeniem był mój mąż... maruda twierdził że mu nogi do du...py włażą... a co ja mam powiedzieć jak mi wszystko wszędzie włazi??
No ale co począć... samej już się nie powinno nigdzie pałętać... a co gorsza okazało się że i tak nic nie kupiłam... mogłam tylko zamówić w Empiku książkę która będzie do odbioru za 4 dni (na pewno robocze)... ciekawe jak po nią pojadę :p

Nio ja właśnie wychodze....jak wróce to sie zamelduje.....:-)

Co do zakupków to ja uwielbiam robic własnie z moim miskiem....a teraz jak jest jesce obciązenie to juz wogole....czasem narzeka jak sa za duze kolejki,bo nienawidzi w nich stac...ale poza tym jest całkiem wytrwały.....:tak::tak::tak:
Prezenty tez ju mam wszystkie pokuwoane.... na szczescie...OKI UCIEKAM, BO mi wszystko zamkną:)

hej mamunie wpadlam sie tylko przywitac i oznajmic, ze ja nadal z brzucholem;-)
dzis sobota i moj ma warte przed kompem:wściekła/y: jak mi sie uda, to pozniej zajrze i nadrobie zaleglosci;-)

Myszqo gratulacje, ale nas zaskoczylas :-D:-D duzo zdrowka dla Ciebie i malenstwa

a Wy co sie obijacie laseczki?? nie bylo wycia do ksiezyca??
buzki:-)

Cześć dziewczyny:-)
Widzę,że nie które bidulki jeszcze męczą się z brzuszkami...A ja czasem chciałabym znowu mieć brzuszek...On przynajmniej nie płakał w nocy:-p Ajj to nasze maleństwo to prawie wcale nie śpi...Za wczasu pochwaliłam się,że z niego Aniołek:zawstydzona/y: Przy komputerze to jestem tylko przelotem także nawet nie mam kiedy nadrobić...Trzymajcie się mamusie,a te zapakowane nie niecierpliwić się-na każdą i tak przyjdzie czas:tak: Trzymam kciuki żeby stało się to jak najszybciej:tak:

reklama
12.12 o 23.36 przyszla na swiat nasza Zosienka. Oj dala mamusi niezle popalic :) Wazy 3610 i ma 56cm. Buziaki i pozdrowienia dla wszystkich mam z forum i caluski dla dzieciaczkow. Semiko"

Gratulujemy :tak:

Do góry