reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

czesc misie malinowe!z tego co widze nasze wycie do ksiezyca na wiele sie nie zdalo...A ja chyba z tej pelni nie mialam zadnego koszmarzyska,tylko ze w szwecji ekolodzy wprowadzili hipopotamy zamiast lokomotyw...i tak te hipki pociagi ciagaly:tak:Cos mnie brzuch pobolewa od rana,jakbym miala okres dostac,szczegolnie jak chodze,siade i ustaje..Z mala pakt,ultimatum raczej,minal tydzien od magicznej daty i niech wylazi,hahah....:-D

reklama
DUNIA NO NAJWIDOCZNIEJ NA TO WYCHODZI.....

tylko niestety znajac moje szczęście to spędzę wigilie na porodówce......NIEZAPOMNIANE ŚWIĘTA :confused::confused::confused: kurcze ide sie troszku ogarnac i na jakies zakupki chyba się przejde.....poki jesce moge sie poruszac w miare swobodnie....:p

Wyjście na zakupy dobra sprawa.
Nawet jak termin tuż tuż... ale byleby nie z własnym chłopem ;)
W sumie nie mam jeszcze kupionych wszystkich prezentów Świątecznych i w czwartek kazałam się wieść do Rybnika... aż trudno uwierzyć, ale bardziej zmęczony ode mnie tym chodzeniem był mój mąż... maruda twierdził że mu nogi do du...py włażą... a co ja mam powiedzieć jak mi wszystko wszędzie włazi??
No ale co począć... samej już się nie powinno nigdzie pałętać... a co gorsza okazało się że i tak nic nie kupiłam... mogłam tylko zamówić w Empiku książkę która będzie do odbioru za 4 dni (na pewno robocze)... ciekawe jak po nią pojadę :p

Nio ja właśnie wychodze....jak wróce to sie zamelduje.....:-)

Co do zakupków to ja uwielbiam robic własnie z moim miskiem....a teraz jak jest jesce obciązenie to juz wogole....czasem narzeka jak sa za duze kolejki,bo nienawidzi w nich stac...ale poza tym jest całkiem wytrwały.....:tak::tak::tak:
Prezenty tez ju mam wszystkie pokuwoane.... na szczescie...OKI UCIEKAM, BO mi wszystko zamkną:)

hej mamunie wpadlam sie tylko przywitac i oznajmic, ze ja nadal z brzucholem;-)
dzis sobota i moj ma warte przed kompem:wściekła/y: jak mi sie uda, to pozniej zajrze i nadrobie zaleglosci;-)

Myszqo gratulacje, ale nas zaskoczylas :-D:-D duzo zdrowka dla Ciebie i malenstwa

a Wy co sie obijacie laseczki?? nie bylo wycia do ksiezyca??
buzki:-)

Cześć dziewczyny:-)
Widzę,że nie które bidulki jeszcze męczą się z brzuszkami...A ja czasem chciałabym znowu mieć brzuszek...On przynajmniej nie płakał w nocy:-p Ajj to nasze maleństwo to prawie wcale nie śpi...Za wczasu pochwaliłam się,że z niego Aniołek:zawstydzona/y: Przy komputerze to jestem tylko przelotem także nawet nie mam kiedy nadrobić...Trzymajcie się mamusie,a te zapakowane nie niecierpliwić się-na każdą i tak przyjdzie czas:tak: Trzymam kciuki żeby stało się to jak najszybciej:tak:

reklama
12.12 o 23.36 przyszla na swiat nasza Zosienka. Oj dala mamusi niezle popalic :) Wazy 3610 i ma 56cm. Buziaki i pozdrowienia dla wszystkich mam z forum i caluski dla dzieciaczkow. Semiko"

Gratulujemy :tak:

Do góry