reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie dziewuszki:-)
Misiowka gratulacje ogromniaste, duzo zdroweczka dla Was:-):-)
niom kolejka ruszyla dalej:-D:-D a tak wogole to dzisiaj byla pelnia czy dopiero bedzie w nocy z czwartku na piatek? ktoras wie moze;-)
Myszko moze spelni sie babci wrozba i urodzisz w ten weekand :-)
Marzycielko daj znac jak poszlo mezusiowi na rozmowie, trzymma kciuki o dobra posadke;-)
Agatkas ja tez juz bym chciala rodzic,no moze lepiej pod koniec 38, czytam kolejne nowinki o urodzinkach i az lezka sie kreci w oku..

U mnie nic nowego nie slychac Lasencje moje:-) dalej wcinam leki choc brzusio zaczyna pobolewac nocami, wiec jakby cos troszke dawalo o sobie znac. Milego dnia kobitki:-)

reklama
Dzindybry!

i znowu mam do was tyły!! nie daje rady przed kompem tyle czasu co wy:zawstydzona/y:, ale pozdrawki dla wszystkich !
Mój mi dziś wysłał sms-a z pracy żebym już rodziła, bo ma już dość tej roboty ( on jeden i 7 koleżanek , a szef mu się rozchorował i został sam na placu boju) . Wiadomo koniec roku to zawsze wariactwo, a jak znam te ( poniekąd fajne ) kobitki to tylko trajkotają o karpiu, uszkach, zupach grzybowych i kieckach na sylwestra ,a wiadomo jak faceci to znoszą-:baffled: i jeszcze kupa roboty .
Niech porozmawia z synkiem poważnie to może z męskiej solidarności się zlituje nad tatusiem;-).

Coś czytam o okładach z kawy:confused:- eeeee, a ja wewętrznie stosuję( znaczy się piję sobie właśnie -taką niemocną jak mi ciśnienie spada)
i co ja mam zrobić z tym mlekiem czy siarą ??? mam wrażenie że zaraz eksploduję:crazy: zwariuję chyba. Wyślijcie mi jakieś fluidy czy co, może czary jakieś - uroki...
już mówiłam małemu że takie dziewczyny śliczne się porodziły i że jak będzie się oglądał to mu wszystkie podrosną i jaki będzie miał start - smarkacz.

Dzień dobry:tak:

MISIÓWKA PRZEOGROMNE GRATULACJE:-)

Ja melduję się nadal w dwupaku:confused: Widzę, że Misiówka urodziła, Myszqa zamierza a jaaaaaaaa.......nic:-( Normalnie już nie mogę ja chcę urodzić-jedynie co mi dolega to takie kłucia w pochwie i więcej nic:baffled:

Ojojoj a tu święta tuż,tuż....:szok:

3mam mocno kciuki Marzycielko za rozmowe :-)

U nas nadal po staremu tylko Kluska zaczyna narzekać że ją dół podbrzusza pobolewa - to i dobry znak, jutro do gina jedziemy na KTG zobaczymy jak tam postępy wyglądają....

Witajcie mamuski z rana:tak:
MISIOWKA OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a u mnie znow noc do du.........y:-:)-:)-:)-( caly wczorajszy wieczor i nocke bolal mnie znow brzusio:-:)-:)-:)-( wszystko mnie wkur........lo:-:)-( nawet glosny oddech meza:crazy::crazy::crazy::crazy: a o 5 jak mnie chwycily skorczyki to oddechu zlapac nie moglam:szok::szok: :-:)-:)-(ale powoli stawaly sie slabsze i zadsze teraz tylko boli brzusio:-:)-:)-( tylko ja jeszcze nie chce rodzic:-:)-:)-( chce wytrzymac do 19 grudnia:-:)-:)-:)-(ech.............

a u mnie znow noc do du.........y:-:)-:)-:)-( caly wczorajszy wieczor i nocke bolal mnie znow brzusio:-:)-:)-:)-( wszystko mnie wkur........lo:-:)-( nawet glosny oddech meza:crazy::crazy::crazy::crazy: a o 5 jak mnie chwycily skorczyki to oddechu zlapac nie moglam:szok::szok: :-:)-:)-(ale powoli stawaly sie slabsze i zadsze teraz tylko boli brzusio:-:)-:)-( tylko ja jeszcze nie chce rodzic:-:)-:)-( chce wytrzymac do 19 grudnia:-:)-:)-:)-(ech.............

Tygrysku to ja się z Tobą mogę zamienić-bo ja modlę się, aby urodzić do 19 grudnia-a tu ni widu, ni słychu, więc jak zamieniamy się:rofl2:

Misiówka GRATUULACJEEEEEE!!!!!!!!!!

Myszqa to jak to z tymi skurczami-bo ja się boje, że nie rozpoznam, więc jak te nowe skurcze u Ciebie wyglądają?:happy2:

No więc tak :-) w mundrych książkach jest napisane, że bóle podbrzusza bla bla i że na początku to takie jak na okres. Tylko, ze ja miałam łagodne miesiączki i nie specjalnie zauważałam, ze mnie cokolwiek kiedykolwiek boli. I jak miałam takie bóle podbrzusza jak na "mój" okres to myślałam, ze to jest właśnie to. I, ze wogóle to lajcik :-D A te bóle co mam teraz to aż chce mi się zgiąc w pół, skulic sie i modlic zeby szybko przeszło :-D na szczescie póki co szybko przechodzi. A i doo tego jeszcze dochodzi ból pleców :-)
Więc Kochana, mimo najszczerszych chęci nie da się tego bólu nie zauważyc :rofl2:

reklama
Achaaaa....to myśle, że zauważe-no nic Myszqa to się szybciutko streszczaj z porodem-bo blokujesz naszą kolejkę - bo terminy miałyśmy z Misiówką te same:-p

Do góry