reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Misiówka no mogłaby juz sie zagoic bo ładna byłą a teraz taki obcy mi z niej wychodzi :baffled: bleee ale po maści juz lepiej !

lece bo moja tam sadzi w pieluche równo chyba strzępy polecą zaraz !

reklama
No i dziewczynki nynac poszly...a mnie jak ostatnio codzien meczy ta moja zmora bezsennosc..Moja nunka w brzuchu troche podskakiwala,ale juz chyba tez spac poszla..I nie dociera fakt,ze umowa najmu przeterminowala sie w niedziele,wiec dalej czekamy..Nic sie nie dzieje,zadnego,nawet najmniejszego skurczypaputka nie ma,zadnych znakow z nieba czy ziemii ze to juz.Wiec jutro bedziemy sie znow krzatac i czekac:tak:

Justyna to nie ciekawie masz ale mi też coś się dzieje ze szwami tyle , że tymi wewnątrz:baffled:

Ja tez już uciekam lulu:

Miłej Nocki Kochane

czesc dziewczyny
A ja miałam dzisiaj okropny dzien. Bylismy z małym w szpitalu na usg brzuszka z podejrzeniem przerostowego zwęzenia odźwiernika :-(. Ale całe szczescie badanie to wykluczyło. Achhh nie mam juz siły. Jak znajde czas to wam napisze jutro wiecej.
Ide spac, bo mały chyba nareszcie usnął.

Dziewczyny! Nikodem urodzil sie o 19:30 wazy 3900 i ma 47 cm wzrostu! Dostal 10 punktow w skali Apgar.

Porod ekspresowy! Juz jestesmy w domku!!!:-):-):-)

Nie moge zmienic ani powiekszyc czcionki:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

W kazdym razie, jestesmy baaaaaaardzo szczesliwi:)):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

DZWONECZKA OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE
fajnie że już jesteście w domku, naprawdę ekspresowo ale podobno u was to norma że jak jest wszystko ok to już 2 godzinki po można wyjść do domu.
Szalona z ciebie kobietka.:-D życzę wam wszystkiego dobrego.

Cześć dziewczynki :-)
Wczoraj miałam problem z zalogogowaniem się i nic nie mogłam napisać. Ale już zdążyłam nadrobić, oczywiście z Małym Ssakiem u piersi :-)

zozakoza, madzienka, dzwoneczka- gratulacje ode mnie i od Olka :-)

A u nas wczoraj była pani doktor, Oli ma zapalenie spojówki i dwa dni temu odpadł mu kikutek pępowiny :-) Wczoraj Mały zrobił Mamusi niespodziankę i wystrzelił w nią kupką :-D:-D:-D
A ja niestety chyba złapałam jakiegoś wiruska, bo zaczyna mnie boleć gardło. Doradzcie mi proszę, co mogę brać.

reklama
witajcie z rana :-)u nas noc taka sobie..budziłam sie co jakis czas z bólem podbrzusza,i sie wkurzałam że boli jakby chciało a nie mogło i że za mało boli :-D:-D
wo gule jakaś chodzę poddenerwowana ....chwila moment i wybucham :crazy: to chyba przez to ze mały nie chce wychodzić...ale dziś wizyta u gin..zobaczymy co powie...mam nadzieje tylko ze nie usłysze "noo do świąt Pani raczej nie urodzi"
dzwoneczka ale o co chodzi?co tak szybko?poród i papa do domku? :confused:
ale ogólnie to wielkie gratulacje :-D no i witaj spowrotem hihi

Do góry