kana161
Mama "terrorystek" :P
Kankiya ja myslami bede z Toba i malutka:*:*:* bedzie dobrze.....:* a w szpitalu na pewno sie wszystko wyjasni i to pozytywnie....jestem tego pewna:*:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to powiem tak, zaczelo sie na bank!
Dziewczyny wspomóżcie ;-) Mam dziure w liscie miedzy ewelw a zozakoza. Moze mi podac ktos kto jest na bierzaco kto rodzil w miedzyczasie i jak pamieta(odnajdzie) to dane dzieciaczka . Bede wdzieczna bo sie nie wyrabiam ostatnio ;-)
Marzycielko ,ale masz piekna ta swoja córeczke.....
Tylko pozazdroscic... ja juz czasem nie wierze,ze zobacze swoją,jakby to był jakis nierealny sen...tak się to wszystko ociąga
hej kochane babeczki
nie wtryniam sie w kolejke jakzebym smiala:-)
bylam u gienia i cos serduszka nie mogl dzisiaj dobrze zbadac. i jakies pecharzyki w pepowinie raz sa dwa a raz trzy.. nie wiem o co chodzi. jutro jade na kardiologie na badania :--( mam dolka.. sorki, ze nie dalam znaku zycia ... ale mysle caly czas o tym no i leki mam brac jeszce dwa tyg ja juz nic nie rozumiem ..
dziekuje, ze o mnie pamietacie kochanienkie..
Wiem wiem. DziękujeCyprysiowa przeciez Ci odpisałam.....
Oki ja uciekam ziuziu:* buziaczki i do jutra;*
Cieszę sie ze to tylko błąd sprzętu i ze wszystko jest ok i trzymam kciuki, zeby na świeta Klusiunia byłą już na zewnątrz brzuszka.Witam serdecznie,Na początek grtuluje wszystkim nowym mamusiom Melduje że Kluska nadal w 2-paku, na badaniach byliśmy dodatkowych wczoraj i się okazało że to powiększenie żołądka to był albo błąd USG albo chwilowe powiększenie, czyli póki co wszystko ok, tylko młoda nie chce wyjść na drugą stronę, oby tylko do świąt jej się nie chciało siedzieć w Klusce
Mam wiadomosci od Madzienki:
"Czesc ciotki juz po wszystkim nie bardzo wiem co sie dzieje, ale jakos daje rade. Julcia juz jest z nami... waży 3200g i mierzy 56 cm Dzisiaj jest obserwowana przez kardiologa wiec trzymajcie kciuki,zeby wszystko było dobrze... buziaczki dla Was:* "
OGROMNIASTE GRATUCLACJE:*:*:*
Bardzo ise cieszę i zycze żeby szybko i w miarę bezboleśnie poszło.No to powiem tak, zaczelo sie na bank!
Kankiya nie martw sie na zapas, na pewno okaze sie że wszystko jest ok. Buziakihej kochane babeczki
nie wtryniam sie w kolejke jakzebym smiala:-)
bylam u gienia i cos serduszka nie mogl dzisiaj dobrze zbadac. i jakies pecharzyki w pepowinie raz sa dwa a raz trzy.. nie wiem o co chodzi. jutro jade na kardiologie na badania :--( mam dolka.. sorki, ze nie dalam znaku zycia ... ale mysle caly czas o tym no i leki mam brac jeszce dwa tyg ja juz nic nie rozumiem ..
dziekuje, ze o mnie pamietacie kochanienkie..