blizniaki2000
Fanka BB :)
Dzwoneczka, moje przeogromniaste gratulacje!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj kochana!!!
Lepiej pozno niz wcale!! Zagladaj do nas, i szybko pisz na kiedy masz termin skad piszesz i czy znasz plec dzidzi))
A no ja to mam termin na sobotę... czyli zostało mi 1, 2, 3 dni... oby nie dłużej bo mam dość... ale już mi lekarka powiedziała że jakbym nie urodziła to mam przyjść w poniedziałek... choć nie wiem czy coś będzie chciała z moją dzidzią dojść do porozumienia, że pannica (bo to ma być dziewczyna) powinna się pospieszyć... jedno jest pewne - nie chcę rodzić w poniedziałek, bo 2 osoby z 15-tego z jakimi miałam do czynienia nie były za ciekawe... trudne haraktery.
A co do mojej lokalizacji, to jest to śląsk a dokładniej wioska w okolicy Wodzisławia Śląskiego.
hej kochane babeczki
nie wtryniam sie w kolejke jakzebym smiala:-)
bylam u gienia i cos serduszka nie mogl dzisiaj dobrze zbadac. i jakies pecharzyki w pepowinie raz sa dwa a raz trzy.. nie wiem o co chodzi. jutro jade na kardiologie na badania :--( mam dolka.. sorki, ze nie dalam znaku zycia ... ale mysle caly czas o tym no i leki mam brac jeszce dwa tyg ja juz nic nie rozumiem ..
dziekuje, ze o mnie pamietacie kochanienkie..
Dziewczyny! Nikodem urodzil sie o 19:30 wazy 3900 i ma 47 cm wzrostu! Dostal 10 punktow w skali Apgar.
Porod ekspresowy! Juz jestesmy w domku!!!:-):-):-)
pytia z jednej strony dobry pomysl ale z drugiej to jak dostane 20 takich samych wiadomosci... ;-) Ale w sumie wole kasowac wiadomosci niz wertowac 20 stron .
Ostatnio nie mam chwili zeby poczytac :-( jest mi przykro bo nie jestem na bierzaco przez co nie odpisuje nikomu az w koncu mi nikt tez nie odpisze :-(Nie wiem jak sie zorganizowac przy takiej dwojce, zwlaszcza ze jeden jest wiecznie do mnie przyssany
czesc dziewczyny
A ja miałam dzisiaj okropny dzien. Bylismy z małym w szpitalu na usg brzuszka z podejrzeniem przerostowego zwęzenia odźwiernika :-(. Ale całe szczescie badanie to wykluczyło. Achhh nie mam juz siły. Jak znajde czas to wam napisze jutro wiecej.
Ide spac, bo mały chyba nareszcie usnął.
Cześć dziewczynki :-)
A ja niestety chyba złapałam jakiegoś wiruska, bo zaczyna mnie boleć gardło. Doradzcie mi proszę, co mogę brać.