Kana - przekaż wielkie gratulacje dla Madzienki, mam nadzieję, że serduszko maleńkiej będzie super pracować i już niedługo będą z nami!!
dzwoneczka - i jak tam? można gratulować??
Agatkas - ty się nie ciesz tylko skup na wizji mojego porodu, bo mam niby jutro termin, hahaha!!
darina - oj chyba za dużo wymagasz od dziecka, taki napięty grafik, hahaha!!
Kankiya - ty się kobitko nie stresuj!! Wszystko będzie dobrze, badanka wyjdą wzorcowe - zobaczysz, a jak tu nie zajrzysz znowu tak długo to będziesz miała na koncie kilka rozwiązanych następnym razem!!! Trzym się maleńka!! No i nie myśl tyle, bo myśliwym zostaniesz, a z tą głupawką to faktycznie ... strach pomyśleć co ja będę gadać w święta jak się mała zaweźmie!!!
Cyprysiowa - jak ja urodzę to dam ci znać chyba miesiąc po fakcie, bo zapomnę na czym świat stoi, hahaha, ale nastawiam się na świąteczne szaleństwo na porodówce, hihihi. Bedę kolędy zawodzić między skurczami!
blizniaki - ty się ciesz, że ci do wanny nie strzeliła - Misia nam co rusz robiłą takie numery! Hahaha, a ja nawet nie wiem co jutro robię jestem taka zakręcona.... normalnie jak domek ślimaka!
Cyprysiowa, blizniaki - laski w końcu przestanie tak kłuć, luzik!
A wy tak lepicie tu te pierogi, a ja w szczerym polu z przygotowaniami! Jeszcze do tego jutro mam znowu inspekcję z agencji, a nie chce mi się jak cholera, mogę sobie wytatuować : nie robie, tak będe siedzieć!!