Agatkas
Mamusia Zuzolka
Dokładnie Kankiya od wczoraj od południa w ogóle nie pisała!! Jakby co to nie dość Kana że Tobie to jeszcze mi by się wpieprzyła w kolejkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam wiadomosci od Madzienki:
"Czesc ciotki juz po wszystkim nie bardzo wiem co sie dzieje, ale jakos daje rade. Julcia juz jest z nami... waży 3200g i mierzy 56 cm Dzisiaj jest obserwowana przez kardiologa wiec trzymajcie kciuki,zeby wszystko było dobrze... buziaczki dla Was:* "
...ja tu nie chce siac paniki, ale juz mnie przeczyszcilo, cos mi tak pyk! peklo w srodku i pozniej wyplynelo - ale za malo jak na wody i mam skrcze, jeszcze nieregularne ale troche bolesne....sie zobaczy...i straaaasznie swedzi mnie skora z wrazenia wysmarowalam sie maslem kakaowym)))
Marzycielka to juz 3 tygodnie??? Fiu Fiu ucaluj mala)) Niech zdrowo rosnie!
oj Kochana głowka do góry:*:*:* nie martw się na zapas bedzie wszystko dobrze:*:*:*hej kochane babeczki
nie wtryniam sie w kolejke jakzebym smiala:-)
bylam u gienia i cos serduszka nie mogl dzisiaj dobrze zbadac. i jakies pecharzyki w pepowinie raz sa dwa a raz trzy.. nie wiem o co chodzi. jutro jade na kardiologie na badania :--( mam dolka.. sorki, ze nie dalam znaku zycia ... ale mysle caly czas o tym no i leki mam brac jeszce dwa tyg ja juz nic nie rozumiem ..
dziekuje, ze o mnie pamietacie kochanienkie..
oj Kochana głowka do góry:*:*:* nie martw się na zapas bedzie wszystko dobrze:*:*:*