reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Darina Kochana musisz poczekać chwilkę, bo na razie muszę przepowiedzieć Anoli, że do piątku się rozpakuje, Justine już przepowiedziałam piątek/sobota. Z Tobą jeszcze nie mam dokładnej WIZJI !!!:-D:-D:-D

już nawet o te święta tak bardzo mi nie chodzi, tylko ja mam tak napiety plan na studiach że do 10.01 muszę być na chodzie bo mi się kolokwia zaczynają i to 5 w jeden weekend ale żeby było zabawniej to 20.12 mam pierwsze egzamin ale to na szczęście przed termin ale miałam taką skromną nadzieję ze może mi się uda go napisać później mogę od razu rodzić:-D, i na święta do domku a później na te kolokwia w styczniu.

Mam wiadomosci od Madzienki:

"Czesc ciotki:) juz po wszystkim :) nie bardzo wiem co sie dzieje, ale jakos daje rade. Julcia juz jest z nami... waży 3200g i mierzy 56 cm :) Dzisiaj jest obserwowana przez kardiologa wiec trzymajcie kciuki,zeby wszystko było dobrze... buziaczki dla Was:* "

GRATULACJE I NADAL TRZYMAM KCIUKI!!!

...ja tu nie chce siac paniki, ale juz mnie przeczyszcilo, cos mi tak pyk! peklo w srodku i pozniej wyplynelo - ale za malo jak na wody i mam skrcze, jeszcze nieregularne ale troche bolesne....sie zobaczy...i straaaasznie swedzi mnie skora z wrazenia wysmarowalam sie maslem kakaowym:))))

SUPER , że sie zaczęło. POWODZENIA!!!

Marzycielka to juz 3 tygodnie??? Fiu Fiu ucaluj mala:))) Niech zdrowo rosnie:)!

Ale szybko prawda??
Dzięki cioteczki za buziaki.

A my juz po rosołku i spaghetti a zaraz filmik jakis obejrzymy bo Oli sobie śpi po jedzonku:-)

P.S
W galerii świeże foteczki 3 tyg pannicy:-)​

hej kochane babeczki:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
nie wtryniam sie w kolejke jakzebym smiala:-)
bylam u gienia i cos serduszka nie mogl dzisiaj dobrze zbadac. i jakies pecharzyki w pepowinie raz sa dwa a raz trzy.. nie wiem o co chodzi. jutro jade na kardiologie na badania :-:)-( mam dolka.. sorki, ze nie dalam znaku zycia ... ale mysle caly czas o tym no i leki mam brac jeszce dwa tyg:szok: ja juz nic nie rozumiem ..
dziekuje, ze o mnie pamietacie kochanienkie..

hej kochane babeczki:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
nie wtryniam sie w kolejke jakzebym smiala:-)
bylam u gienia i cos serduszka nie mogl dzisiaj dobrze zbadac. i jakies pecharzyki w pepowinie raz sa dwa a raz trzy.. nie wiem o co chodzi. jutro jade na kardiologie na badania :-:)-( mam dolka.. sorki, ze nie dalam znaku zycia ... ale mysle caly czas o tym no i leki mam brac jeszce dwa tyg:szok: ja juz nic nie rozumiem ..
dziekuje, ze o mnie pamietacie kochanienkie..
oj Kochana głowka do góry:*:*:* nie martw się na zapas bedzie wszystko dobrze:*:*:*

Marzycielko ,ale masz piekna ta swoja córeczke.....:tak::tak::tak:
Tylko pozazdroscic... ja juz czasem nie wierze,ze zobacze swoją,jakby to był jakis nierealny sen...tak się to wszystko ociąga :zawstydzona/y:

reklama
oj Kochana głowka do góry:*:*:* nie martw się na zapas bedzie wszystko dobrze:*:*:*

dzieki kochana staram sie nie dopuszczac zadnych zlych mysli, ale wiesz jak to jest.... najbardziej dziwi mnie fakt,ze mam brac fenoterol jeszcze 2 tyg skoro Tygryskowi lekarz kazal odstawic w 36 tyg:baffled: a jutro w szpitalu mam nadzieje ze zostana rozwiane wszystkie moje watpliwosci, ide sie polozyc, bo z tego wszystkiego tak mnie boli glowa, ze masakra
buzki kochane

fajnie, ze macie dobre humorki :-) im blizej rozwiazania tym wieksza glupawka;-)

Do góry