reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ola2in1 zapłaciłam za ta koszule 32zł.... wcale nie byla taka tania,ale niech juz jest.... szkoda mi troszke kasy było,bo ja nie spie w koszulach wiec to tylko do szpitala......jak zrobie zdjatko to wrzuce na zakupkach:}

asiulkaa i ewuska wielkie gratulacje:-)

A ja ciagle w dwupaku. Termin jutro a tu cisza...juz nawet mi sie nie chce zagladac na bb bo sie tylko dołuje:-(

dzwoneczka wiem co czujesz, jak na dniach nie urodze to zamartwie sie na smierć:-(

Marzycielka milego odpoczynku:-)

Cyprysiowa tez przerabialam niedawno zepsuta pralke wiec rozumie twoja złość, spróbuj mniej sie tym przejmowac niech twoj sie pomartwi:tak:

Zapominajko dziękuje Ci za przekazane wieści i kilka słów odnośnie szpitala. Dostać się tam to chyba tera łud szczęscia. Obecnie remontują oddział połozniczy więc wszystkie kobietki po porodzie leżą na patologi i czasem jeszcze jak jest miejsce na ginekologii, gdzie jest totalna masakra, bo n ie może dzieciaczek byc na sali i trzeba chodzić do karmienia do innego pokoju i siedzieć na krześle....kosmos.... Moja mała urodziła się o 9:45 i juz o tej godzinie pediatra mówił na sali operacyjnej że maja jeszcze miejsce do mojego maluszka i jeszcze jednego.....więc chyba największy problem mają z miejscami dla noworodków. Życzę Ci powodzenia i szybkiego bezbolesnego rozwiązania.

Kana..jak to mawia moja położna... wojny i porodu i nie przewidzisz:) specjalnie się wpychać nie będę, ale jak się coś zdarzy wcześniej to nie będzie mi wcale przykro:)

A kolejkę blokuje Dzwoneczka i Anoli aktualnie wg mnie:)

Kana..jak to mawia moja położna... wojny i porodu i nie przewidzisz:) specjalnie się wpychać nie będę, ale jak się coś zdarzy wcześniej to nie będzie mi wcale przykro:)

A kolejkę blokuje Dzwoneczka i Anoli aktualnie wg mnie:)
Agatkas kochana ja wiem przeciez....smieje sie tylko....bo tu wiesz kazy swojego miejsca pilnuje:p hahahaaha

haha ja to samo...3razy dziennie mężuś przeciera małemu szlaki,chodze,prasuje no dosłownie wszystko i duupa...
my tu sobie nawet na głowach stawać mozemy a maluchy i tak wyjdą jak im się zachce :p

reklama
Do góry