KANKIYA
Fanka BB :)
Witam:-)
Ollcia82 zycze ci aby Bartus posluchal i wyszedl wtedy kiedy tatus bedzie na przepustce:-)
Yoka mam nadzieje, ze tan noc byla lepsza od ostatniej i ze mezus was nie zarazi -wygon go spac do innego pokoju
dzwoneczko nie czytaj tego co pisza o przenoszonych ciazach -prosze , masz byc pozytywnie nastawiona i nie myslec o zlych rzeczach, moze w ta pelnie urodzisz? czyli 12,12 bo ponoc wtedy wszystkie ciezarne sie rozdwajaja:-) tego zycze Ci i innym mamciom ktore juz w terminie
Cyprysiowa mam nadzieje, ze zla passa szybko minie i wrocisz do nas a poza tym potrzebujesz sil i cierpliwosci dla synka , trzymam kciuki
Ewushka gratulacje !!!!!!!!!! wracaj do nasz szybko
Reniu witaj kochana spowrotem, szybko Was wypuscili:-)
Zapominajko To nie ulomnosc tylko desperacja tak bardzo chcesz juz urodzic, ze nie odrozniasz kopniaczkow od skurczy bidulo Ty moja..
Marzycielko tak jak piszesz nie ma tego zlego na pewno mezus znajdzie lepsza prace zobaczysz, trzymamy kciuki z Bianeczka:-)A u Nas zaczyna się chrzanić bo dzisiaj z zespołu mojego M poleciało 3 osoby.. i jemu raczej umowy nie przedłużą dlatego biedak od poniedziałku do końca miesiąca się rozchoruje ;-) aby mieć czas na wysyłanie CV bo musi znaleźć szybko nową pracę!!!!
W piątek ma już jedną rozmowę i potem jedziemy już do Starachowic i tam dalej będzie wysyłał CV a ja sobie odpocznę i nacieszę się bliskim oraz zapoznam córcię z rodzinką!!;-)
Wrócimy do Wawy na Sylwestra;-)
Jak to się mówi nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:-) teraz tylko trzeba znaleźć pracę wierzę w to mocno więc musi sie udać!
Ollcia82 zycze ci aby Bartus posluchal i wyszedl wtedy kiedy tatus bedzie na przepustce:-)
Yoka mam nadzieje, ze tan noc byla lepsza od ostatniej i ze mezus was nie zarazi -wygon go spac do innego pokoju
dzwoneczko nie czytaj tego co pisza o przenoszonych ciazach -prosze , masz byc pozytywnie nastawiona i nie myslec o zlych rzeczach, moze w ta pelnie urodzisz? czyli 12,12 bo ponoc wtedy wszystkie ciezarne sie rozdwajaja:-) tego zycze Ci i innym mamciom ktore juz w terminie
Cyprysiowa mam nadzieje, ze zla passa szybko minie i wrocisz do nas a poza tym potrzebujesz sil i cierpliwosci dla synka , trzymam kciuki
Ewushka gratulacje !!!!!!!!!! wracaj do nasz szybko
Reniu witaj kochana spowrotem, szybko Was wypuscili:-)
Zapominajko To nie ulomnosc tylko desperacja tak bardzo chcesz juz urodzic, ze nie odrozniasz kopniaczkow od skurczy bidulo Ty moja..