kana161
Mama "terrorystek" :P
Dziewczyny jesteście szalone...bez kitu hahahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie no jasne:-):-):-) ja bym chciala urodzic w swoje urodzinki 28.12 :-):-)Kankiya ty pamietaj,ze nadal obowiazuje kolejka ;-)
hmm a może landryneczka w trakcie rozpakowywania się
Marzycielko- główka do góry,na pewno ktos sie odezwie,mojego męża siostry "chłopak" szuka roboty,tez pełno cv poroznosił i cisza..chyba jakis zastój
tygrysek- z początku az sie wystarszyłam..czytam posta ze ty załamana myslę co się dzieje...a tu nutelli zbrakło u mnie tez niestety brak dzis muszę sie bujnać,a zamiast nutelli jem dżemik
kana- każdy ma czasem zły dzien,ja wczoraj od tak zaczęłam się czepiać,bo juz mnie zaczęła rodzinka wkurzac swoim gadaniem ze mam mało na taklerzu,ze sie oprzejem ze wróbelek je więej....hormony buzują
Kankiya- zobaczymy w sobote jaki to z niego czarodziej,ale kiedys miał przeczucie ze wygra w totka..zagrał i WYGRAŁ......10zł
a ja po wyprawienia męża do pracy jeszcze przydusiłam komara,mały od kilku dni sokojny..troszke sie poprzebudzałam bo brzuszek mnie bolał,czop dalej odchodzi,no i wciąż prowadzę negocjacje z małym na temat jego wyjścia-pies sie patrzy na mnie jak na potłuczona że gadam do brzuszka no ale trudno hihi :-)
Nie wiem jak tam reszta ja moge nawet teraz hahahahaKana a jak kształtuje się ta kolejka? I czy są jakieś zapisy;-)?