reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agaciu a jak twoje dzisiejsze samopoczucie, mam nadzieje, ze bedzie coraz lepiej ,usmiechniesz sie do nas?;-)
jezeli chodzi o mojego B, to juz sie boi co to bedzie jak bede mogla:-D:-D
Kana mam nadprogramowe 14kg:-D na razie waga stanela w miejscu oby tak dalej:tak:

reklama
Agatka ja nic tez tak jakos okolo 6... wiec moj misiek tez juz wyglodzony...ale ja poki co tak srednio....jak juz za bardzo sie rozkrecimy to mała zaczyna szalec jakby mwóiła " pamiętajcie,ze tutaj jestem" masakra:p hahahhaha

Jejku tak patrze ile te Wasze maluszki juz maja....a moja łobuzica siedzi twardo w bruszku i ani mysli sie ruszyc......

Agaciu a jak twoje dzisiejsze samopoczucie, mam nadzieje, ze bedzie coraz lepiej ,usmiechniesz sie do nas?;-)
Kana mam nadprogramowe 14kg:-D na razie waga stanela w miejscu oby tak dalej:tak:
Aj ja tak samo 14 kg i staneło....i dziekuje Bogu....mialam taka cicha nadzieje,ze w szalonej 15 sie zmieszcze i chyba dam rade:}}}
Ja mu sie wcale nie dziwie,ze sie boi...hahaah

Kankiya dzisiaj jest lepiej. Moze dlatego ze wiem ze zaraz z pracy przyjedzie ten mój i troche ze mną pobedzie, a jutro niedziela i bedziemy cały czas razem i mi troszkę pomoze. Mam takie momenty ze nie wyrabiam, niczym się nie ciesze, jedyne co mnie cieszy ze mały spi i mam chwilę oddechu. Ale jestem wyrodna matka, ale czasami mam dość.

Agaciu nie pisz tak o sobie~!!!! bo kopniaki z Wroclawia poleca do Ciebie:-D
jestes przemeczona i marzysz o odpoczynku - to normalne:tak: dobrze, ze chociaz w weekandy mezus Cie troszke odciazy od obowiazkow abys mogla zebrac sily na kolejny tydzien a powiedz mi czy Twoj mezczyzna nie moglby wziac urlopu na jakis czas dopoki nie minie Ci dolek i bedziesz sie pewniej czula sama z dzidzia? a tescie gdzie sie podziali??

Agatka głowka do góry...wiem ,ze łatwo sie pisze,i ze pewnie sama za jakis czas tez bede miala takiego dołka... ale wyobraz sobie teraz nas z tymi brzucholami wielkimi,cięzkimi i bez bobasków obok......:zawstydzona/y:tez smutko....

Agaciu nie pisz tak o sobie~!!!! bo kopniaki z Wroclawia poleca do Ciebie:-D
jestes przemeczona i marzysz o odpoczynku - to normalne:tak: dobrze, ze chociaz w weekandy mezus Cie troszke odciazy od obowiazkow abys mogla zebrac sily na kolejny tydzien a powiedz mi czy Twoj mezczyzna nie moglby wziac urlopu na jakis czas dopoki nie minie Ci dolek i bedziesz sie pewniej czula sama z dzidzia? a tescie gdzie sie podziali??
No włąsnie nie moze wziąc urlopu bo nie ma kto go zastapic w pracy :baffled:. A bardzo bym chciała zeby troszke pobył w domu, ale musze dac rade.

No włąsnie nie moze wziąc urlopu bo nie ma kto go zastapic w pracy :baffled:. A bardzo bym chciała zeby troszke pobył w domu, ale musze dac rade.
:baffled::baffled::baffled: uu to kiepsko.. ale mam nadzieje, ze przezwyciezysz to wszystko i staniesz sie silna mamcia:tak:

ps. za jakis czas Ty bedziesz do mnie tak pisac:-D bo ja to wogole pod wzgledem czyjegos zdrowia to panikara jestem jak chol..:zawstydzona/y:ahh tez boje sie poczatkow i swoich slabych nerwow:baffled:

reklama
Do góry