reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie grudnióweczki
Agaciu nie poddawaj się, będzie ok, dobrze ze chociaz wieczrkiem masz męża przy sobie, a mój pojechał wczoraj rano i będzie chyba dopiero w czwartek.:crazy:

Kankiya nawet nie chce myslec co tam sie bedzie dzialo jak juz dostaniesz te zielone światełko.

Kana Ty tez za bardzo nie szalej z tymi bokserkami, przyjdzie jeszcze czas na Ciebie, naciesz się kopniaczkami póki możesz.
Ja właśnie sobie uświadomiłam że juz raczej w ciazy nie bede i siedze i rycze bo to takie super uczucie jak dzidzia w brzusiu.

Misiówka fajnie że teściowa jednak dojechała, pomoc na pewno się przyda.

A moja królewna zrobiła dziś mmie mikołajki i noc nie była nawet najgorsza, wstawała tylko 4 razy. Teraz sobie ciągnie cycusia a ja pisze jedną reką na laptopie.
Wogle dzisiaj dosc fajny dzien, zdążyłam wysprzatac w chałupce, poprac i nawet pierwsze werandowanie nam się udało, a jutro jeśli dobrze pójdzie to pierwszy spacerek.

reklama
WITAM!!!
JA NADAL SPAKOWANA BUUU!
ARLETS MOJE GRATULACJE!!!
AGA_IRLANDIA TRZYMAM KCIUKASY TERAZ SIĘ NAPEWNO UDA!
SEMIKO TY CHYBA PYTAŁAŚ O ZOSIE TAK SĄ BARDZO UPARTE(SAMA TAKA JESTEM)I ROBIĄ WSZYSTKO NA PRZEKÓR ALE ZA TO SĄ BARDZO UCZYNNE HA HA HA
JA MAM DZIŚ MAŁĄ IMPREZKĘ I CHYBA NAPIJĘ SIĘ CZERWONEGO WINKA TO PODOBNO TEŻ PRZYSPIESZA OCZYWIŚCIE W MAŁYCH ILOŚCIACH!!!
A JA DOSTAŁAM NA MIKOŁAJA OD MĘŻĄ LATEKSOWY!!!!!:szok::szok::szok: KOMPLECIK I MÓWI MI JESZCZE"NO WRACAJ JUŻ DO SWOJEGO ROZMIARU BO TRZEBA WYPRÓBOWAĆ":tak::-D:tak:

dzień dobry....łoo matko dobrze ze to juz ostatnia noc w szpitalu bo chyba bym zwariowała....położyli nam kobietke ok...podłączyli ktg swiatło włączyli..godz. 23 30 odłączyli..ale ta hrabina ni łaska zgasić swiatła a w ręcz przeciwnie zaczęłą sie rozpakowywać napieprzając o ta metalowa szafke,rozsuwając i zasuwając zamki tak głośno jakby specjalnie...juz myslałam ze ja zaraz czymś pieprzne :wściekła/y:
no i skutkiem tego zasnęłąm po północy..w nocy się przebudziłam i słysze jakby smok :confused:
a raczej smoczyca :-p sie kobita nasapała,nachrapała w nocy..wo gule az strach się bac myślałam że zaraz mnie poożre :rofl2:
haha
a ja glupia pinda znowu mam te powalone myśli...ojj głupia ja glupia..wczoraj jak zasnąć nie mogłam to non stop...ja chyba jakaś pierdyknięta jestem,albo przewrazliwiona i ciagle o tym zespole downa...bo mnie kuźwa mądra mamusia nastraszyła że w rodzinie u ojca kiedys był..a ja głupia sie martwie :crazy:
a noo i czekam na obchód bo az dziwne jeszcze nie było :]
aaaaa wo gule to dzis mijają 2 lata jak nieformalnie jestem ze swoim Johnym :D a 25grudnia pierwsza rocznica slubu...jejuu oby mały był juz z nami :]

Ja przez ciąże i to cholerne zatrucie tak chrapałam 3 tygodnie przed końcem ciaży , że aż się dusiłam i dziewczyny w szpitalu spać nie mogły a mi było strasznie głupio i prawie wogóle nie spałam bo się wstydziłam jak one mnie budziły.
Teraz mąż mówi , że już nie chcrapię a lekarez stwierdził , że to przez ciąże było.
Rozumiem takie kobitki bo to nic miłego jak dokuczasz innym nie ze swojej winy.:zawstydzona/y:

Nam minie 2 rocznica odkąd jesteśmy razem w 2 dzień Świąt i pierwsza rocznica zaręczyn wtedy będzie :-)
A w czerwcu rocznica ślubu :-)

Czesc dziewczyny ! Ja mam termin na 15 grudnia i juz nie moge sie doczekac :tak: Znalazlam sobie Wasze forum, fajnie, ze mozna sie podzielic spostrzezeniami i czegos dowiedziec z pierwszej reki :)) Ja sie panicznie boje porodu,:szok: widze, ze niektore z Was maja to juz za soba ,napiszcie jak bylo, czy ktoras miala zzo albo rodzila w wodzie?? Bo ja rozwazam te dwie opcje. A te, ktore wciaz w dwupaku na kiedy macie terminy? Macie juz jakies objawy?? Bo ja nic :baffled: Pozdrawiam wszystkie mamusie i zycze udanych mikolajkow :tak:

Witam Cię Serdecznie.

Kankiya dzisiaj jest lepiej. Moze dlatego ze wiem ze zaraz z pracy przyjedzie ten mój i troche ze mną pobedzie, a jutro niedziela i bedziemy cały czas razem i mi troszkę pomoze. Mam takie momenty ze nie wyrabiam, niczym się nie ciesze, jedyne co mnie cieszy ze mały spi i mam chwilę oddechu. Ale jestem wyrodna matka, ale czasami mam dość.

Ja tez takie mam momenty np. dzisiaj się popłakałm bo w nocy prawie nie spałam bo Mała się wierciła i coś jej nie pasowało.

Zaraz ubieramy Oli i jedziemy do Gabi i Boryska więc humorek mi się poprawi :-)

Pozdrawiam Was:-)

A JA DOSTAŁAM NA MIKOŁAJA OD MĘŻĄ LATEKSOWY!!!!!:szok::szok::szok: KOMPLECIK I MÓWI MI JESZCZE"NO WRACAJ JUŻ DO SWOJEGO ROZMIARU BO TRZEBA WYPRÓBOWAĆ":tak::-D:tak:
Zozakoza poprosze o foteczki:rofl::rofl::rofl::rofl::-) kompleciku - widze, za znalazlam bratnia dusze z upodobaniami:-D:-D tylko,ze u mnie to juz choroba jak to moj okreslil:baffled::rofl2:

Blizniaki, niom Martusia chyba rzeczywiscie zrobila Ci dzisiaj prezencik- oby wiecej takich spokojnych nocek;-)
Marzycielko udanych odwiedzinek i zycze Ci aby dziesiejsza nocka nalezala do tych lepszych:tak:

niom cos pustawo tu dzisiaj:szok: chyba dziewczynki bawia sie rózgami Mikołajow,aby przyspieszyc porod:-D:-D:-D:rofl2::rofl2:

Marzycielko współczuje chrapania :) ale troszke to jej chrapanie śmiesznie brzmiało..jak...hmm jak nie chrapanie :] ale szpital to nie hotel 5gwiazdkowy...i jej pewnie było głupio-o ile ma swiadomość ;] ze chrapie a mi że w nocy wstaje z nosem :[
no ale juz jestesmy w domku i w czwartek do lekarza

No i jestem w domku :)
nadal 2in 1 :-) zapis KTG niby dobry chociaz sie na tym nie znam raz bilo glosno nawet do 160 a potem malao do 130.... i nic z tego nie rozumiem nie wiem keidy maialm skurczy itd ;] moja pani gin nawet mnie nie zbadala tylko podlaczyla ktg.... i kazala przyjechac na 14strgo ....lol jak zdaze pfffff wiec ogolnie mowiac nic nowego sie nie dowiedzialam :baffled:

reklama
Do góry