blizniaki2000
Fanka BB :)
Witajcie grudnióweczki
Agaciu nie poddawaj się, będzie ok, dobrze ze chociaz wieczrkiem masz męża przy sobie, a mój pojechał wczoraj rano i będzie chyba dopiero w czwartek.![Crazy :crazy: :crazy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/mad.gif)
Kankiya nawet nie chce myslec co tam sie bedzie dzialo jak juz dostaniesz te zielone światełko.
Kana Ty tez za bardzo nie szalej z tymi bokserkami, przyjdzie jeszcze czas na Ciebie, naciesz się kopniaczkami póki możesz.
Ja właśnie sobie uświadomiłam że juz raczej w ciazy nie bede i siedze i rycze bo to takie super uczucie jak dzidzia w brzusiu.
Misiówka fajnie że teściowa jednak dojechała, pomoc na pewno się przyda.
A moja królewna zrobiła dziś mmie mikołajki i noc nie była nawet najgorsza, wstawała tylko 4 razy. Teraz sobie ciągnie cycusia a ja pisze jedną reką na laptopie.
Wogle dzisiaj dosc fajny dzien, zdążyłam wysprzatac w chałupce, poprac i nawet pierwsze werandowanie nam się udało, a jutro jeśli dobrze pójdzie to pierwszy spacerek.
Agaciu nie poddawaj się, będzie ok, dobrze ze chociaz wieczrkiem masz męża przy sobie, a mój pojechał wczoraj rano i będzie chyba dopiero w czwartek.
![Crazy :crazy: :crazy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/mad.gif)
Kankiya nawet nie chce myslec co tam sie bedzie dzialo jak juz dostaniesz te zielone światełko.
Kana Ty tez za bardzo nie szalej z tymi bokserkami, przyjdzie jeszcze czas na Ciebie, naciesz się kopniaczkami póki możesz.
Ja właśnie sobie uświadomiłam że juz raczej w ciazy nie bede i siedze i rycze bo to takie super uczucie jak dzidzia w brzusiu.
Misiówka fajnie że teściowa jednak dojechała, pomoc na pewno się przyda.
A moja królewna zrobiła dziś mmie mikołajki i noc nie była nawet najgorsza, wstawała tylko 4 razy. Teraz sobie ciągnie cycusia a ja pisze jedną reką na laptopie.
Wogle dzisiaj dosc fajny dzien, zdążyłam wysprzatac w chałupce, poprac i nawet pierwsze werandowanie nam się udało, a jutro jeśli dobrze pójdzie to pierwszy spacerek.