reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzien Dobry Mikolajkowo:)))

Dzien niespodzianek i prezentow, jestem przeszczesliwa bo moja mloda naprawde jest zadowolona z prezentow a co najwazniejsze odpicowala taaaaki list do swietego mikolaja, tak sie napracowala ze dostala az 4:))) Drobnostki:)

I jeszcze ma zajecie od 8 rano:))

Aga_Irlandia trzymam kciuki napewno bedzie dobrze, musi byc dobrze!!

Agatkas - dla mnie to czop na bank!! Mi odchodzi juz 4 dzien:-( I tez sie ucieszylam, zaczal ochodzic po kurczach, teraz proponuje 3xs:)

Wszystkie pozdrawiam i milego dzionka zycze zajrze jeszcze pozniej:))

Ach!! I dzis jedziemy kupic choinke!!:-):-):-)

Dzeń dobry wszystkim :-)

Dziewczyny dzięki za wsparcie. U nas noc minęłam prawie bezproblemowo-poza godzinnym płaczem Małego. Z łapaniem cysia nadal ma problemy, ale ma tyle pokarmu, ze sam wypływa-ledwo zasnęłam przez ten ból piersi. A tak w ogóle to ma złote dziecko-cały czas śpi, więc jestem wyspana jak nigdy dotąd, oby nie zapeszyć....

Agatkas mój czop śluzowy wyglądał identycznie jak Twój, tak więc gratuluję :-)

Ja nadal w dwupaku. :-)

Musze się mężowym nacieszyc bo tydzien go nie widziałam. :-)

Wbrew temu co mówił mój gin nie urodziłam w tym tygodniu :-)
chociaz prawdę mówiąc.......tydzień się nie skończył :dry::happy2:

Jakby co to dam znac. :rofl2:

Patrysia o takim dziecku to chyba kazda marzy:))):-):-)
Ja sie najbardziej boje nocy, bo co jak co to w nocy musze spac...choc powiem przygotowanie do nocnego czuwania niespania to my wszystkie mamy pod koniec ciazy;-)

Patrysia a ile przed porodem wypadl Ci ten czop??

U mnie 4 dzien po terminie:crazy:

niestresuj sie kochana:tak::tak: w srode dowiesz sie wszystkiego :tak::tak: co lekarz to inna praktya i inne prowadzenie ciazy:baffled::baffled: widzisz ja np juz 4 dzien bez fenoterolu a ty jeszcze lykasz wiec pozostaje nam im zaufac i wierzyc ze jes dobrze;-):zawstydzona/y: ale spytac sie faktycznie warto;-);-) a moze robil ci te przeplywy tylko o tym nie wiesz????? gdyz ja dopiero teraz zobaczylam ze mialam z 4 razy robione a nie wiedzialam dopiero na ostatnim razie zapytalam co on mi robi:-D:-D:-D i dowiedzialam sie co:-D:-D:-D
zamierzam sie nie stresowac i grzecznie poczekac do srody, choc to wieki:szok: dzieki dziewuszki:-)
Blizniaki twardzielka z Ciebie i na pewno dasz rade:tak:a ja trzymam kciuki za lepsze humorki corci
Misiowka duzo zdrowka dla corci a Ty uwazaj na siebie, aby sie nie zarazic przeziebieniem
Grudniowy tata witaj wsrod nas, chetnie Cie przygarniemy:-D
Anoli zadroszcze twojego przygotowania nawet z prezentami i ze wszystkim - ja wciaz jeszcze w polu:zawstydzona/y:
Dorotkoj a podobnie jak Ty w ciazy przymykalam na wiele spraw oczy i wiem, ze po porodzie moj bedzie biedny jak wroca mi hustawki nastrojow :-D
Aga irladnia powodzonka kochana, wszystkie trzymamy za was kciuki, wiec musi byc dobrze;-)
Agaciu trzymaj sie kochana, domyslam sie jak jest Ci ciezko- tez to niedlugo bede przechodzic , bo mam podobne podejscie, ale musimy to jakos przetrwac, pozniej juz bedzie z gorki
Ewelw zycze pwoodzenia z masazami i bardzo szybkimi ich efektami
Xpatrysia mam nadzieje, ze dzisiaj synus ma juz lepszy humorek i nie denerwuje mamusi:tak:
Paola zdrowiej nam szybciutko
ARLETS gratulki i duzo zdrowczeka!!!!!!!!!
Arlets gratulacje i duzo zdroweczka!!!

reklama
Witam Wszystkie mamusie na poczatek
Wielkie Gratulacje dla wszystkich już rozpakowanych i trzymamy kciuki za te jeszcze w dwupaku!
No ta ja uciekam nadrabiac bo mnie kilka dni nie było a produkcje macie wielką. buziaki

Do góry