reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzien Dobry Mikolajkowo:)))

Dzien niespodzianek i prezentow, jestem przeszczesliwa bo moja mloda naprawde jest zadowolona z prezentow a co najwazniejsze odpicowala taaaaki list do swietego mikolaja, tak sie napracowala ze dostala az 4:))) Drobnostki:)

I jeszcze ma zajecie od 8 rano:))

Aga_Irlandia trzymam kciuki napewno bedzie dobrze, musi byc dobrze!!

Agatkas - dla mnie to czop na bank!! Mi odchodzi juz 4 dzien:-( I tez sie ucieszylam, zaczal ochodzic po kurczach, teraz proponuje 3xs:)

Wszystkie pozdrawiam i milego dzionka zycze zajrze jeszcze pozniej:))

Ach!! I dzis jedziemy kupic choinke!!:-):-):-)

Dzeń dobry wszystkim :-)

Dziewczyny dzięki za wsparcie. U nas noc minęłam prawie bezproblemowo-poza godzinnym płaczem Małego. Z łapaniem cysia nadal ma problemy, ale ma tyle pokarmu, ze sam wypływa-ledwo zasnęłam przez ten ból piersi. A tak w ogóle to ma złote dziecko-cały czas śpi, więc jestem wyspana jak nigdy dotąd, oby nie zapeszyć....

Agatkas mój czop śluzowy wyglądał identycznie jak Twój, tak więc gratuluję :-)

Ja nadal w dwupaku. :-)

Musze się mężowym nacieszyc bo tydzien go nie widziałam. :-)

Wbrew temu co mówił mój gin nie urodziłam w tym tygodniu :-)
chociaz prawdę mówiąc.......tydzień się nie skończył :dry::happy2:

Jakby co to dam znac. :rofl2:

Patrysia o takim dziecku to chyba kazda marzy:))):-):-)
Ja sie najbardziej boje nocy, bo co jak co to w nocy musze spac...choc powiem przygotowanie do nocnego czuwania niespania to my wszystkie mamy pod koniec ciazy;-)

Patrysia a ile przed porodem wypadl Ci ten czop??

U mnie 4 dzien po terminie:crazy:

niestresuj sie kochana:tak::tak: w srode dowiesz sie wszystkiego :tak::tak: co lekarz to inna praktya i inne prowadzenie ciazy:baffled::baffled: widzisz ja np juz 4 dzien bez fenoterolu a ty jeszcze lykasz wiec pozostaje nam im zaufac i wierzyc ze jes dobrze;-):zawstydzona/y: ale spytac sie faktycznie warto;-);-) a moze robil ci te przeplywy tylko o tym nie wiesz????? gdyz ja dopiero teraz zobaczylam ze mialam z 4 razy robione a nie wiedzialam dopiero na ostatnim razie zapytalam co on mi robi:-D:-D:-D i dowiedzialam sie co:-D:-D:-D
zamierzam sie nie stresowac i grzecznie poczekac do srody, choc to wieki:szok: dzieki dziewuszki:-)
Blizniaki twardzielka z Ciebie i na pewno dasz rade:tak:a ja trzymam kciuki za lepsze humorki corci
Misiowka duzo zdrowka dla corci a Ty uwazaj na siebie, aby sie nie zarazic przeziebieniem
Grudniowy tata witaj wsrod nas, chetnie Cie przygarniemy:-D
Anoli zadroszcze twojego przygotowania nawet z prezentami i ze wszystkim - ja wciaz jeszcze w polu:zawstydzona/y:
Dorotkoj a podobnie jak Ty w ciazy przymykalam na wiele spraw oczy i wiem, ze po porodzie moj bedzie biedny jak wroca mi hustawki nastrojow :-D
Aga irladnia powodzonka kochana, wszystkie trzymamy za was kciuki, wiec musi byc dobrze;-)
Agaciu trzymaj sie kochana, domyslam sie jak jest Ci ciezko- tez to niedlugo bede przechodzic , bo mam podobne podejscie, ale musimy to jakos przetrwac, pozniej juz bedzie z gorki
Ewelw zycze pwoodzenia z masazami i bardzo szybkimi ich efektami
Xpatrysia mam nadzieje, ze dzisiaj synus ma juz lepszy humorek i nie denerwuje mamusi:tak:
Paola zdrowiej nam szybciutko
ARLETS gratulki i duzo zdrowczeka!!!!!!!!!
Arlets gratulacje i duzo zdroweczka!!!

reklama
Witam Wszystkie mamusie na poczatek
Wielkie Gratulacje dla wszystkich już rozpakowanych i trzymamy kciuki za te jeszcze w dwupaku!
No ta ja uciekam nadrabiac bo mnie kilka dni nie było a produkcje macie wielką. buziaki

Do góry