reklama
dzwoneczka
Fanka BB :)
Dzien Dobry Mikolajkowo))
Dzien niespodzianek i prezentow, jestem przeszczesliwa bo moja mloda naprawde jest zadowolona z prezentow a co najwazniejsze odpicowala taaaaki list do swietego mikolaja, tak sie napracowala ze dostala az 4)) Drobnostki
I jeszcze ma zajecie od 8 rano)
Aga_Irlandia trzymam kciuki napewno bedzie dobrze, musi byc dobrze!!
Agatkas - dla mnie to czop na bank!! Mi odchodzi juz 4 dzien:-( I tez sie ucieszylam, zaczal ochodzic po kurczach, teraz proponuje 3xs
Wszystkie pozdrawiam i milego dzionka zycze zajrze jeszcze pozniej)
Ach!! I dzis jedziemy kupic choinke!!:-):-):-)
Dzien niespodzianek i prezentow, jestem przeszczesliwa bo moja mloda naprawde jest zadowolona z prezentow a co najwazniejsze odpicowala taaaaki list do swietego mikolaja, tak sie napracowala ze dostala az 4)) Drobnostki
I jeszcze ma zajecie od 8 rano)
Aga_Irlandia trzymam kciuki napewno bedzie dobrze, musi byc dobrze!!
Agatkas - dla mnie to czop na bank!! Mi odchodzi juz 4 dzien:-( I tez sie ucieszylam, zaczal ochodzic po kurczach, teraz proponuje 3xs
Wszystkie pozdrawiam i milego dzionka zycze zajrze jeszcze pozniej)
Ach!! I dzis jedziemy kupic choinke!!:-):-):-)
dzwoneczka
Natalkaa witaj kochana)
Cyprysiu dziekuje Ci kochana, ze dodals mnie do listy "oczekujacych" teraz to sie czuje jak 100% BB mamusia
Cyprysiu dziekuje Ci kochana, ze dodals mnie do listy "oczekujacych" teraz to sie czuje jak 100% BB mamusia
dzwoneczka
A Landryneczki cos dawno nie widzialam....Landryneczko wracaj do nas, nie czas na klotnie i smutki!!
xpatrysiax
mamusia Olusia :)
Dzeń dobry wszystkim :-)
Dziewczyny dzięki za wsparcie. U nas noc minęłam prawie bezproblemowo-poza godzinnym płaczem Małego. Z łapaniem cysia nadal ma problemy, ale ma tyle pokarmu, ze sam wypływa-ledwo zasnęłam przez ten ból piersi. A tak w ogóle to ma złote dziecko-cały czas śpi, więc jestem wyspana jak nigdy dotąd, oby nie zapeszyć....
Agatkas mój czop śluzowy wyglądał identycznie jak Twój, tak więc gratuluję :-)
Dziewczyny dzięki za wsparcie. U nas noc minęłam prawie bezproblemowo-poza godzinnym płaczem Małego. Z łapaniem cysia nadal ma problemy, ale ma tyle pokarmu, ze sam wypływa-ledwo zasnęłam przez ten ból piersi. A tak w ogóle to ma złote dziecko-cały czas śpi, więc jestem wyspana jak nigdy dotąd, oby nie zapeszyć....
Agatkas mój czop śluzowy wyglądał identycznie jak Twój, tak więc gratuluję :-)
Myszqa
Ja nadal w dwupaku. :-)
Musze się mężowym nacieszyc bo tydzien go nie widziałam. :-)
Wbrew temu co mówił mój gin nie urodziłam w tym tygodniu :-)
chociaz prawdę mówiąc.......tydzień się nie skończył
Jakby co to dam znac.
Musze się mężowym nacieszyc bo tydzien go nie widziałam. :-)
Wbrew temu co mówił mój gin nie urodziłam w tym tygodniu :-)
chociaz prawdę mówiąc.......tydzień się nie skończył
Jakby co to dam znac.
dzwoneczka
Patrysia o takim dziecku to chyba kazda marzy)):-):-)
Ja sie najbardziej boje nocy, bo co jak co to w nocy musze spac...choc powiem przygotowanie do nocnego czuwania niespania to my wszystkie mamy pod koniec ciazy;-)
Patrysia a ile przed porodem wypadl Ci ten czop??
U mnie 4 dzien po terminie
Ja sie najbardziej boje nocy, bo co jak co to w nocy musze spac...choc powiem przygotowanie do nocnego czuwania niespania to my wszystkie mamy pod koniec ciazy;-)
Patrysia a ile przed porodem wypadl Ci ten czop??
U mnie 4 dzien po terminie
KANKIYA
zamierzam sie nie stresowac i grzecznie poczekac do srody, choc to wieki dzieki dziewuszki:-)niestresuj sie kochana w srode dowiesz sie wszystkiego co lekarz to inna praktya i inne prowadzenie ciazy widzisz ja np juz 4 dzien bez fenoterolu a ty jeszcze lykasz wiec pozostaje nam im zaufac i wierzyc ze jes dobrze;-) ale spytac sie faktycznie warto;-);-) a moze robil ci te przeplywy tylko o tym nie wiesz????? gdyz ja dopiero teraz zobaczylam ze mialam z 4 razy robione a nie wiedzialam dopiero na ostatnim razie zapytalam co on mi robi i dowiedzialam sie co
Blizniaki twardzielka z Ciebie i na pewno dasz radea ja trzymam kciuki za lepsze humorki corci
Misiowka duzo zdrowka dla corci a Ty uwazaj na siebie, aby sie nie zarazic przeziebieniem
Grudniowy tata witaj wsrod nas, chetnie Cie przygarniemy
Anoli zadroszcze twojego przygotowania nawet z prezentami i ze wszystkim - ja wciaz jeszcze w polu
Dorotkoj a podobnie jak Ty w ciazy przymykalam na wiele spraw oczy i wiem, ze po porodzie moj bedzie biedny jak wroca mi hustawki nastrojow
Aga irladnia powodzonka kochana, wszystkie trzymamy za was kciuki, wiec musi byc dobrze;-)
Agaciu trzymaj sie kochana, domyslam sie jak jest Ci ciezko- tez to niedlugo bede przechodzic , bo mam podobne podejscie, ale musimy to jakos przetrwac, pozniej juz bedzie z gorki
Ewelw zycze pwoodzenia z masazami i bardzo szybkimi ich efektami
Xpatrysia mam nadzieje, ze dzisiaj synus ma juz lepszy humorek i nie denerwuje mamusi
Paola zdrowiej nam szybciutko
ARLETS gratulki i duzo zdrowczeka!!!!!!!!!
Arlets gratulacje i duzo zdroweczka!!!
reklama