reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam spowrotem.... ja juz po Mikołajkowych zakupach... kupiłam sobie zajefajne rekawiczki takie dwa w jednym..z długimi i krótkimi paluszkami.....zielono-oliwkowe.....śliczne:}}}

No a tak poza tym to objadłam sie sobotnim sniadankiem i ledwo oddycham.... w ogole pozwolilma osbie na słaba kawusie z mleczkiem...
MALUTKA W BRUSZKU SZALEJE JAKBY domagała sie jakiegos prezentu:p hahaha

Natalkaaa witaj wsród nas:} Ja mam termin na 21 chociaz według USG miedzy 16-19..zobaczymy co i jak z tego wyjdzie:p co do jakis objawów to twardnieje mi brzuszek, ten cały czopek sluzowy tez juz chyba wypływa.....do tego co jakis czas boli mnie brzuszek jak na miesiaczke,ale połapie pare razy i przechodzi....to by było chyba na tyle.....a co do strachu to tez sie panicznie boje.....:rofl2:

reklama
...My chyba wszystkie fiksujemy na mysl o porodzie...ja sie jednak zdecydowalam na zewnatrzoponowe, bo nie wyobrazam sobie bez zadnego naciecia i kroplowy czy pozadnego badanka urodzic ponad 4kg bobasa!!

Zobaczymy jak bedzie, zawsze moga powiedziec ze juz za pozno, bo tu jak wszyscy juz wiedza do szpitala biora na ostatnia chwile!!

I chcialabym sie pochwalic moim nowym zakupem na ebayu:))

Oczywiscie tyyyyle to ja za niego nie zaplacilam!
Fisher Price Rainforest cradle swing : mothercare

...a teraz po waszych namowach rozgladam sie za nosidelkiem, tyle ze tego wszystkiego tyle jest na rynku, ze nie wiem co z czym sie je:zawstydzona/y: ...i chyba bede musiala rozejrzec sie po sklepach...:-p

a ja dzis wreszcie spakowalam torbe do szpitala ufffffffffff z glowy:-D:-D:-D
no wkoncu:-D:-D:-D a dla dzidiz tez juz masz gotowa? bo ja jeszcze sie motywuje do tego i dalej nie wiem co mam zabrac:baffled:

krasek i Reniu trzymam kciukasy u rak i u nog:-D:-D
Vilemo witaj spowrotem
Agatkas ja tez mam takie male wycieki:-D:-D i nie wiem co to jest:baffled: moze to ten slynny czopek nas opuszcza:-D

Kana
cos czuje, ze po dzisiejszym mikolajkowym sciaganiu bokserek jutro bedziesz nastepna:-D
Natalkaa, Darinaa witajcie wsrod nas:-)

reklama
Hej
U nas nocka taka sobie ... mały obudził sie o 1:00 i do 3:00 po prostu spac mu się nie chciało :baffled:. Nie płakał tylko się wiercił, czasami zakwilił .
Teraz spi a ja sprzatam i piore bo codziennie mam tyle prania ze szok. Oczywiscie jak sie obudził o 10:00 to zasnął o 12:00 :dry:.

Agatkas gratuluje pozbycia sie czopa :tak:.
kana no działaj działaj kochana :-)
kankiyna no ty biedulko, ale wyglodzona jestes :-D, jeszcze troche :-D i juz mezusia nie wypuscisz z objęć. A ja nic od początku 7 miesiaca :happy:, i nie spieszy mi się ;-).

Do góry