reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam spowrotem.... ja juz po Mikołajkowych zakupach... kupiłam sobie zajefajne rekawiczki takie dwa w jednym..z długimi i krótkimi paluszkami.....zielono-oliwkowe.....śliczne:}}}

No a tak poza tym to objadłam sie sobotnim sniadankiem i ledwo oddycham.... w ogole pozwolilma osbie na słaba kawusie z mleczkiem...
MALUTKA W BRUSZKU SZALEJE JAKBY domagała sie jakiegos prezentu:p hahaha

Natalkaaa witaj wsród nas:} Ja mam termin na 21 chociaz według USG miedzy 16-19..zobaczymy co i jak z tego wyjdzie:p co do jakis objawów to twardnieje mi brzuszek, ten cały czopek sluzowy tez juz chyba wypływa.....do tego co jakis czas boli mnie brzuszek jak na miesiaczke,ale połapie pare razy i przechodzi....to by było chyba na tyle.....a co do strachu to tez sie panicznie boje.....:rofl2:

reklama
...My chyba wszystkie fiksujemy na mysl o porodzie...ja sie jednak zdecydowalam na zewnatrzoponowe, bo nie wyobrazam sobie bez zadnego naciecia i kroplowy czy pozadnego badanka urodzic ponad 4kg bobasa!!

Zobaczymy jak bedzie, zawsze moga powiedziec ze juz za pozno, bo tu jak wszyscy juz wiedza do szpitala biora na ostatnia chwile!!

I chcialabym sie pochwalic moim nowym zakupem na ebayu:))

Oczywiscie tyyyyle to ja za niego nie zaplacilam!
Fisher Price Rainforest cradle swing : mothercare

...a teraz po waszych namowach rozgladam sie za nosidelkiem, tyle ze tego wszystkiego tyle jest na rynku, ze nie wiem co z czym sie je:zawstydzona/y: ...i chyba bede musiala rozejrzec sie po sklepach...:-p

a ja dzis wreszcie spakowalam torbe do szpitala ufffffffffff z glowy:-D:-D:-D
no wkoncu:-D:-D:-D a dla dzidiz tez juz masz gotowa? bo ja jeszcze sie motywuje do tego i dalej nie wiem co mam zabrac:baffled:

krasek i Reniu trzymam kciukasy u rak i u nog:-D:-D
Vilemo witaj spowrotem
Agatkas ja tez mam takie male wycieki:-D:-D i nie wiem co to jest:baffled: moze to ten slynny czopek nas opuszcza:-D

Kana
cos czuje, ze po dzisiejszym mikolajkowym sciaganiu bokserek jutro bedziesz nastepna:-D
Natalkaa, Darinaa witajcie wsrod nas:-)

reklama
Hej
U nas nocka taka sobie ... mały obudził sie o 1:00 i do 3:00 po prostu spac mu się nie chciało :baffled:. Nie płakał tylko się wiercił, czasami zakwilił .
Teraz spi a ja sprzatam i piore bo codziennie mam tyle prania ze szok. Oczywiscie jak sie obudził o 10:00 to zasnął o 12:00 :dry:.

Agatkas gratuluje pozbycia sie czopa :tak:.
kana no działaj działaj kochana :-)
kankiyna no ty biedulko, ale wyglodzona jestes :-D, jeszcze troche :-D i juz mezusia nie wypuscisz z objęć. A ja nic od początku 7 miesiaca :happy:, i nie spieszy mi się ;-).

Do góry