reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

no wkoncu:-D:-D:-D a dla dzidiz tez juz masz gotowa? bo ja jeszcze sie motywuje do tego i dalej nie wiem co mam zabrac:baffled:

tak:tak:dla siebie osobna i dla FILIPKA osobbna:-D maz juz mnie tak molestowal zebym ta torbe spakowala wiec zrobilam to dla jego spokojnosci:-D:-D:-D:-D

A ja dzis znow bylam u lekarza:tak: wszystko w porzadku KTG piekne, zadnych skorczy, szyjka zamknieta iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Filip nadal glowa w gorze:baffled::baffled::baffled: kolejna wizyta w ta srode:szok::szok::szok::szok: i tak czesto bede chodzia juz do porodu:szok::szok::szok::szok: lek:szok:arz sie mnie pyta kiedy bym chciala urodzic no to ja ze przed swietami wiec moze juz na nastepnej wizycie ustalimy termin:confused::confused:tylko on mi jak powiedzial dzis jak ma dyzury w szpitalu to mi sie smutno zrobilo gdyz mowil cos o 22 grudnia:-:)-:)-( gdyz wczesniej wyjezdza na tydzien nurkowac i nie bedzie go:-:)-:)-( a to by sie wiazalo z tym ze swieta musialabym spedzic w szpitalu:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)szok::szok::szok::szok: a i jak bedzie mnie brzuch bolal to nawet nospy mam zakaz spozywania:-(a jak nie 22 to 27 zaraz po swietach:-:)-:)-( ech trafilam ......

reklama
Cześć dziewczyny

U mnie dziś mega dół.....Oli w dzień spała pięknie....ale na obiadku zapomniałam się i zjadłam sałatkę szwedzką a to z octem.....i teraz mała ma ataki bólu....tak mi jej żal...:-(...zasypia na 10 minut i budzi się z krzykiem z bólu....myślę że to przez ten ocet...:-(Ona płacze a ja razem z nią....do tego jestem sama bo mój Z pojechał odwieźć dzieci do Tczewa....tak bardzo bym chciała wziąć ten ból na siebie a nie mogę....źle mi z tym że jestem taka bezradna i to wszystko z mojej winy...:-:)-:)-(

Cześć dziewczyny

U mnie dziś mega dół.....Oli w dzień spała pięknie....ale na obiadku zapomniałam się i zjadłam sałatkę szwedzką a to z octem.....i teraz mała ma ataki bólu....tak mi jej żal...:-(...zasypia na 10 minut i budzi się z krzykiem z bólu....myślę że to przez ten ocet...:-(Ona płacze a ja razem z nią....do tego jestem sama bo mój Z pojechał odwieźć dzieci do Tczewa....tak bardzo bym chciała wziąć ten ból na siebie a nie mogę....źle mi z tym że jestem taka bezradna i to wszystko z mojej winy...:-:)-:)-(
Yoka a robiłas jej masazyk ?

Robiłam.....nie pomogło....nawet jej ciepłą pieluszke na brzuszek kładłam....:-( teraz przysnęła....taka biedna wymęczona.....nie wiem teraz co z karmieniem???czy nadal ją przystawiać czy dziś podawać sztuczne....jestem załamana....:-(

Robiłam.....nie pomogło....nawet jej ciepłą pieluszke na brzuszek kładłam....:-( teraz przysnęła....taka biedna wymęczona.....nie wiem teraz co z karmieniem???czy nadal ją przystawiać czy dziś podawać sztuczne....jestem załamana....:-(
Moze lepiej mleczko sztuczne dzisiaj, od razu nie pozbedziesz sie tego odctu z organizmu :baffled:

Patrysia o takim dziecku to chyba kazda marzy:))):-):-)
Ja sie najbardziej boje nocy, bo co jak co to w nocy musze spac...choc powiem przygotowanie do nocnego czuwania niespania to my wszystkie mamy pod koniec ciazy;-)

Patrysia a ile przed porodem wypadl Ci ten czop??

U mnie 4 dzien po terminie:crazy:

Kochana z tego co pamiętam to ok. 10 dni przed porodem i wypadał mi po kawałku przez 3 dni :-)

wiadomosc od renii!!!!!!:-D

"Victoria urodzila sie o 10 rano. Wazy ponad 4 kilo i ma 58 cm wzrostu. Wychodzimy w poniedzialek"

serdeczne gratulacje renia :-D

reklama
No to sie Renia doczekała:}}

Reniu ogromne gratulacje dla Ciebie i córci:*:*
:-):tak::-):tak::-)

YOKA ja si moze nie znam,ale tez bym odczekała z tym swoim pokarmem....a córeczki Twojego Z mieszkają w Tczewie???

Do góry