reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

no wkoncu:-D:-D:-D a dla dzidiz tez juz masz gotowa? bo ja jeszcze sie motywuje do tego i dalej nie wiem co mam zabrac:baffled:

tak:tak:dla siebie osobna i dla FILIPKA osobbna:-D maz juz mnie tak molestowal zebym ta torbe spakowala wiec zrobilam to dla jego spokojnosci:-D:-D:-D:-D

A ja dzis znow bylam u lekarza:tak: wszystko w porzadku KTG piekne, zadnych skorczy, szyjka zamknieta iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Filip nadal glowa w gorze:baffled::baffled::baffled: kolejna wizyta w ta srode:szok::szok::szok::szok: i tak czesto bede chodzia juz do porodu:szok::szok::szok::szok: lek:szok:arz sie mnie pyta kiedy bym chciala urodzic no to ja ze przed swietami wiec moze juz na nastepnej wizycie ustalimy termin:confused::confused:tylko on mi jak powiedzial dzis jak ma dyzury w szpitalu to mi sie smutno zrobilo gdyz mowil cos o 22 grudnia:-:)-:)-( gdyz wczesniej wyjezdza na tydzien nurkowac i nie bedzie go:-:)-:)-( a to by sie wiazalo z tym ze swieta musialabym spedzic w szpitalu:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)szok::szok::szok::szok: a i jak bedzie mnie brzuch bolal to nawet nospy mam zakaz spozywania:-(a jak nie 22 to 27 zaraz po swietach:-:)-:)-( ech trafilam ......

reklama
Cześć dziewczyny

U mnie dziś mega dół.....Oli w dzień spała pięknie....ale na obiadku zapomniałam się i zjadłam sałatkę szwedzką a to z octem.....i teraz mała ma ataki bólu....tak mi jej żal...:-(...zasypia na 10 minut i budzi się z krzykiem z bólu....myślę że to przez ten ocet...:-(Ona płacze a ja razem z nią....do tego jestem sama bo mój Z pojechał odwieźć dzieci do Tczewa....tak bardzo bym chciała wziąć ten ból na siebie a nie mogę....źle mi z tym że jestem taka bezradna i to wszystko z mojej winy...:-:)-:)-(

Cześć dziewczyny

U mnie dziś mega dół.....Oli w dzień spała pięknie....ale na obiadku zapomniałam się i zjadłam sałatkę szwedzką a to z octem.....i teraz mała ma ataki bólu....tak mi jej żal...:-(...zasypia na 10 minut i budzi się z krzykiem z bólu....myślę że to przez ten ocet...:-(Ona płacze a ja razem z nią....do tego jestem sama bo mój Z pojechał odwieźć dzieci do Tczewa....tak bardzo bym chciała wziąć ten ból na siebie a nie mogę....źle mi z tym że jestem taka bezradna i to wszystko z mojej winy...:-:)-:)-(
Yoka a robiłas jej masazyk ?

Robiłam.....nie pomogło....nawet jej ciepłą pieluszke na brzuszek kładłam....:-( teraz przysnęła....taka biedna wymęczona.....nie wiem teraz co z karmieniem???czy nadal ją przystawiać czy dziś podawać sztuczne....jestem załamana....:-(

Robiłam.....nie pomogło....nawet jej ciepłą pieluszke na brzuszek kładłam....:-( teraz przysnęła....taka biedna wymęczona.....nie wiem teraz co z karmieniem???czy nadal ją przystawiać czy dziś podawać sztuczne....jestem załamana....:-(
Moze lepiej mleczko sztuczne dzisiaj, od razu nie pozbedziesz sie tego odctu z organizmu :baffled:

Patrysia o takim dziecku to chyba kazda marzy:))):-):-)
Ja sie najbardziej boje nocy, bo co jak co to w nocy musze spac...choc powiem przygotowanie do nocnego czuwania niespania to my wszystkie mamy pod koniec ciazy;-)

Patrysia a ile przed porodem wypadl Ci ten czop??

U mnie 4 dzien po terminie:crazy:

Kochana z tego co pamiętam to ok. 10 dni przed porodem i wypadał mi po kawałku przez 3 dni :-)

wiadomosc od renii!!!!!!:-D

"Victoria urodzila sie o 10 rano. Wazy ponad 4 kilo i ma 58 cm wzrostu. Wychodzimy w poniedzialek"

serdeczne gratulacje renia :-D

reklama
No to sie Renia doczekała:}}

Reniu ogromne gratulacje dla Ciebie i córci:*:*
:-):tak::-):tak::-)

YOKA ja si moze nie znam,ale tez bym odczekała z tym swoim pokarmem....a córeczki Twojego Z mieszkają w Tczewie???

Do góry