reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agatkas - może czop być!! on może być w ratach, mi sie wysuwał jakieś 1,5 tygodnia!! Nie musi być podbarwiony krwią, a konsystencja - takie gęstrze jajo kurze, albo taki stary ciągnący budyń, coś w ten deseń.

reklama
dzień dobry....łoo matko dobrze ze to juz ostatnia noc w szpitalu bo chyba bym zwariowała....położyli nam kobietke ok...podłączyli ktg swiatło włączyli..godz. 23 30 odłączyli..ale ta hrabina ni łaska zgasić swiatła a w ręcz przeciwnie zaczęłą sie rozpakowywać napieprzając o ta metalowa szafke,rozsuwając i zasuwając zamki tak głośno jakby specjalnie...juz myslałam ze ja zaraz czymś pieprzne :wściekła/y:
no i skutkiem tego zasnęłąm po północy..w nocy się przebudziłam i słysze jakby smok :confused:
a raczej smoczyca :-p sie kobita nasapała,nachrapała w nocy..wo gule az strach się bac myślałam że zaraz mnie poożre :rofl2:
haha
a ja glupia pinda znowu mam te powalone myśli...ojj głupia ja glupia..wczoraj jak zasnąć nie mogłam to non stop...ja chyba jakaś pierdyknięta jestem,albo przewrazliwiona i ciagle o tym zespole downa...bo mnie kuźwa mądra mamusia nastraszyła że w rodzinie u ojca kiedys był..a ja głupia sie martwie :crazy:
a noo i czekam na obchód bo az dziwne jeszcze nie było :]
aaaaa wo gule to dzis mijają 2 lata jak nieformalnie jestem ze swoim Johnym :D a 25grudnia pierwsza rocznica slubu...jejuu oby mały był juz z nami :]

Ostatnia edycja:
Dzien dobry z rana ;-)
Widzialysie Mikolaja ?? bo u mnie normalnie na lozku sobie usiadl a ja udawalam ze spie <cwaniak> heheh :-)
Zaraz mykam do szpitala mam nadzieje ze wszystko jak nalezy ...:baffled: ale i tak sie stresuje jak glupia heh ;-)
Dobra spadam jak wroce <o ile wroce. to do was zajrze powiedziec co i jak z emna sie dzieje :-)

MILEGO DNIA ;-)

No i się doczekałam na pokój NARESZCIE:-D:-D:-D:-D:-D:-D, wyśle sms-a do Ewushki po wszystkim papa.

Trzymam kciuki kochana!!!

xpatrysiax bądź dzielna, mam nadzieję, że szybko sobie poradzisz.

villemo witaj :-), super, że malutką masz taką grzeczną.

Agatkasto może być czop, u mnie był podobny, i odchodzi na raty. W ilości niewielkiej...;-)

Miłego dnia kochane

Arlets słońce ogromne gratki!!! wszystkiego dobrego i dużo zdrówka dla Ciebie synka i reszty rodzinki!!!
blizniaki dasz radę kochana :-)

renia kobito....no nareszcie...czekam na wieści :-)

villemo witaj;-)ja też mam kupki co chwilka.....że już nie wspomnę ile razy niespodzianka wylądowała na przewijaku zanim zdążyłam pieluche świerzą założyć...hehe :-)

Aga irlandia przesyłam moc uścisków!;-)

Witam w MIKOŁAJKOWY poranek.....my nadal w dwupacku :tak::tak::tak:

Nio ja tez rano wstałam i po omacku zawiesiłam na klamce od drzwi balkonowych buta z słodkościami, owocami i tymi bokserkami,które bede potem wieczorem tak czynnie sciagała:p hahaaha

Zycze wszystkim mamuskom miłego dnia,.ja zaraz mykam na zakupki.....do pozniej:*:*:*

Dunia
ciesze sie,ze skorzystałas z pomysłu:}}}}}}

Agacia kochanie......musisz jeść....bo inaczej twoje maleństwo nie będzie się nigdy najadać...bo czym jak mamusia nic nie je...ja wczoraj też miałam mega doła...wyłam jak bóbr bo Oliwka zasypiała przy cycu a jak ją odkładałam do łóżeczka to ryk....a ja od kilku dni prawie nie zmrużyłam oka....:-(ale głowa do góry....damy sobie radę....:-) Kochana musisz uwierzyć w siebie....przytulaski:-)

xpartysiax ja sobie w szpitalu leczyłam sutki bepantenem.....naprawdę pomaga i bardzo dobrze jest po karmieniu smarować sutka własnym mlekiem...robię tak do tej pory...;-)

reklama
Czesc dziewczyny ! Ja mam termin na 15 grudnia i juz nie moge sie doczekac :tak: Znalazlam sobie Wasze forum, fajnie, ze mozna sie podzielic spostrzezeniami i czegos dowiedziec z pierwszej reki :)) Ja sie panicznie boje porodu,:szok: widze, ze niektore z Was maja to juz za soba ,napiszcie jak bylo, czy ktoras miala zzo albo rodzila w wodzie?? Bo ja rozwazam te dwie opcje. A te, ktore wciaz w dwupaku na kiedy macie terminy? Macie juz jakies objawy?? Bo ja nic :baffled: Pozdrawiam wszystkie mamusie i zycze udanych mikolajkow :tak:

Załączniki

• glitteryourway2329437aex1.gif
    glitteryourway2329437aex1.gif
    13,5 KB · Wyświetleń: 24
Do góry