M
marzycielka
Gość
Marzycielko i jednak to chicco kupiliscie???/I z tego co czytam to faktycznie dobre tak???? No to nie mam tym bardziej teraz watpliwosci..... jejku jak ja bym chciała juz moją Mariczkę miec tak bliziutko obok siebie jak ty :}
Marzycielko to nosidelko to chyba swietne rozwiazanie - corcie masz caly czas obok siebie i mozesz wiecej zrobic;-)
To nosidełko to fajna sprawa szczególnie jak ma się psy i trzeba na chwilkę wyskoczyć pod klatkę z Małą i sukami :-)
Witam dziewczyny
Ja już jetsem gotowa choć niewyspana, nerwy mnie jedzą, czekam na telefon ze szpitala na którą mam się zgłosić, z nerwów mnie czyści.
O no to dzisiaj kolejny dzieciaczek będzie z Nami :-)
Trzymaj się Żabko:-)
Marzycielka - dobrze, że humorek ci wraca Mój Jasio idzie dzisiaj z moimi rodzicami na Mikołaja do mojej pracy i coś tam pewnie też małej Hanii Mikołaj przyniesie ;-)
Możesz wrzucić przy okazji na Zakupach to nosidełko?
To jest to nosidełko:
Nosidełko GO kolor 80, Chicco | W podróży, na spacerze | Nosidełka i chusty | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne | Zabawki Fisher Price | Akcesoria dla niemowląt