reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam!!
Ja już po KTG i badaniu gina. Mała się nie szykuje - skurczów brak :no:. Rozwarcie na "opuszek palca". Gin mi zrobił masaż szyjki.. Włożył 2 palce i ponaciskał trochę (tak ok 30 sekund do 1 min. ) - w sumie krótko:-(.
Miała któraś z Was?? Możecie to opisać? Bo mi się wydaje - że za krotko i za mało boleśnie - i że w ogóle tak jak nie masaż...
Bo jak Cypkowa opowiadała - to bolesny miała...
Pytaliśmy co na przyspieszenie - gin powiedział - 3 x dziennie masaż sutków + współżycie.
Jestem przerażona jednak tym, że tak szybko nie urodzę... Rozpisał mi jeszcze ze 4 - 5 wizyt (KTG) co 2 - 3 dni aż do 22.12.2008 :szok::szok::szok::szok::szok:. Ja wiem, że on już musi mnie pilnować i mojej dzidzi - czy łozysko pracuje w porządku...
ALE JAAA CCCHHHCCCCĘĘĘĘĘ JJJJUUUUŻŻŻŻŻ RRROOOODDDDZZZZIIIIĆĆĆĆ!!!!!
Dlatego postanowiliśmy z moim misiem coś z tym zrobić... i od jutra zabieramy się do roboty........ kawka - okłady cherbatka z malin (która i tak nic nie daje):angry:
spacer - intensywny, sexik, masaż sutków.... i inne
A tak w ogóle - to nie chciałabym Was dziewczynki korkować... Jak to nas Renia ostatnio...:tak::tak::tak:
Skiknę jeszcze na inne wątki....
Miłego wieczorka!!!

dzieki dziewczynki....bede do was zagladac:) i zdawac relacje co i jak:):):)
na razie uciekam....zajrze znowu za jakis czas i zobacze jak sie rozkecacie do porodu:):)
pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie i do nastepnego poklikania

Witam!!
Ja już po KTG i badaniu gina. Mała się nie szykuje - skurczów brak :no:. Rozwarcie na "opuszek palca". Gin mi zrobił masaż szyjki.. Włożył 2 palce i ponaciskał trochę (tak ok 30 sekund do 1 min. ) - w sumie krótko:-(.
Miała któraś z Was?? Możecie to opisać? Bo mi się wydaje - że za krotko i za mało boleśnie - i że w ogóle tak jak nie masaż...
Bo jak Cypkowa opowiadała - to bolesny miała...
Pytaliśmy co na przyspieszenie - gin powiedział - 3 x dziennie masaż sutków + współżycie.
Jestem przerażona jednak tym, że tak szybko nie urodzę... Rozpisał mi jeszcze ze 4 - 5 wizyt (KTG) co 2 - 3 dni aż do 22.12.2008 :szok::szok::szok::szok::szok:. Ja wiem, że on już musi mnie pilnować i mojej dzidzi - czy łozysko pracuje w porządku...
ALE JAAA CCCHHHCCCCĘĘĘĘĘ JJJJUUUUŻŻŻŻŻ RRROOOODDDDZZZZIIIIĆĆĆĆ!!!!!
Dlatego postanowiliśmy z moim misiem coś z tym zrobić... i od jutra zabieramy się do roboty........ kawka - okłady cherbatka z malin (która i tak nic nie daje):angry:
spacer - intensywny, sexik, masaż sutków.... i inne
A tak w ogóle - to nie chciałabym Was dziewczynki korkować... Jak to nas Renia ostatnio...:tak::tak::tak:
Skiknę jeszcze na inne wątki....
Miłego wieczorka!!!

kocana masaz sutkow jest zajefajny na skorcze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: kolezamka kiedys mi powiedziala ze jak chce karmic piersia zebym sobie sutki hartowala w wannie gabka wiec ja kiedys tak zrobilam z kilka minutek to takie bolesne skorcze mnie zlapaly w nocy ze myslalam ze rodze:szok::szok::szok:ale ja jakas delikatna jestem chyba nie wiem czy na cibie to podziala ale sprobuj:tak::tak:

reklama
Czesc dziewczyny

U mnie cały czas to samo, najchetniej zamknęłabym się w pudełku, popłakła troche, zasneła i obudziła za rok :-(. Jestem zmeczona, czuje sie samotna i wszystko mnie przeraza. Nawet jedzenia mi sie nie chce do siebie szykowac. :no: ale nie bede juz wam tutaj narzekac.

Ciekawe co u Paoli i Reni.

agatko trzymam kciuki zeby humorek sie poprawil i ten choler............ babyblues odszedl w zapomnienie:tak::tak:

Do góry