reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Marzycielko i jednak to chicco kupiliscie???/I z tego co czytam to faktycznie dobre tak???? No to nie mam tym bardziej teraz watpliwosci..... jejku jak ja bym chciała juz moją Mariczkę miec tak bliziutko obok siebie jak ty :}

reklama
Witam mamuśki Piątkowo....

Ja juz po wizycie i wszystko jest dobrze...szyjka mięciutka,"wyraźnie" skrócona cokolwiek to oznacza....ale rozwarcia na razie nie ma...serduszko ładnie pracuje...moja waga stoi w miejscu....a jak się zacznie to mam pędzić do Gdanska na porodówke :-)

Od dzisiaj zabieram sie za mojego misia i popedzamy malutka....hahha kolejna wizyte mam na 19 grudnia,ale to juz moge byc po wszystkim- mam tka nadzieje..... wczoraj padł mi net i juz nie mogła wejsc....zaraz mykam nadrobic zaległosci:}}}}}
Kana super, ze wszystko ok po wizycie , rozumiem, ze wyniki tez ok:-)
Ajj to widze, ze gatki swiateczne pojda w ruch:-D:-D a co mialas na mysli piszac wczoraj, ze je swiatecznie zdejmiesz?:-D:-D
Ps.ale mi zrobilas smaka na gulasz po chinsku....:zawstydzona/y:

Marzycielko to nosidelko to chyba swietne rozwiazanie - corcie masz caly czas obok siebie i mozesz wiecej zrobic;-)

Co do przeplywow nie wiem o co chodzi , bo jeszcze nie mialam robionych:baffled: i zaczynam sie martwic.. a tak wogole moj gieniu nie ma kolorowego usg a to chyba na takim tylko mozna sprawdzic:-(

a humorek mam dzisiaj taki sobie i tysiace mysli na minute zwiazanych z dzidzia , porodem i tym czy dam sobie rade jako mamuska...:zawstydzona/y:

Tygrysku albumik zarabisty!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny

Ja już jetsem gotowa choć niewyspana:-D:-D, nerwy mnie jedzą, czekam na telefon ze szpitala na którą mam się zgłosić:tak:, z nerwów mnie czyści:-D.

a juz myslalam, ze znowu Cie wygonili ze szpitala:-D:-D:szok:
hmm czysci Cie?? to moze nie beda musieli wywolywac porodu, bo to jeden z objawow:-):-) trzymaj sie kochana moooooooocnoo:tak:

Kana super, ze wszystko ok po wizycie , rozumiem, ze wyniki tez ok:-)
Ajj to widze, ze gatki swiateczne pojda w ruch:-D:-D a co mialas na mysli piszac wczoraj, ze je swiatecznie zdejmiesz?:-D:-D
Ps.ale mi zrobilas smaka na gulasz po chinsku....:zawstydzona/y:

Marzycielko to nosidelko to chyba swietne rozwiazanie - corcie masz caly czas obok siebie i mozesz wiecej zrobic;-)

Co do przeplywow nie wiem o co chodzi , bo jeszcze nie mialam robionych:baffled: i zaczynam sie martwic.. a tak wogole moj gieniu nie ma kolorowego usg a to chyba na takim tylko mozna sprawdzic:-(

a humorek mam dzisiaj taki sobie i tysiace mysli na minute zwiazanych z dzidzia , porodem i tym czy dam sobie rade jako mamuska...:zawstydzona/y:

Tygrysku albumik zarabisty!!!!!!!!!!!!!!!

ciesze sie ze podoba sie tobie:tak:

a co do usg to powiem ci ze nie wiem czy on sprawdzal na 2d czy przelazal na 3d , ale pamietAM ZE te przeplywy jakos na kolorowo sie wyswietlaly gdyz strasznie mnie zainteresowalo to akurat :tak:wiec spytalam sie co to jest a on ze przeplywy i ze jedna to krewka dochodzaca a druga odchodzaca:tak:

a co do usg to powiem ci ze nie wiem czy on sprawdzal na 2d czy przelazal na 3d , ale pamietAM ZE te przeplywy jakos na kolorowo sie wyswietlaly gdyz strasznie mnie zainteresowalo to akurat :tak:wiec spytalam sie co to jest a on ze przeplywy i ze jedna to krewka dochodzaca a druga odchodzaca:tak:
:-:)-:)-( wg mnie to wazne a ja tego nie mialam robionego, bede w srode to sie o wszystko zapytam, bo ostatnio byl temat szyjki i tak byl wystraszony , ze nawet dzidzi nie zbadal ani lozyska ani nic:-(a ja tez bylam w szoku i zapomnialam sie upomniec:-D

Paola - trzymamy zatem kciukasy, żeby to było TO :-)Wracaj z dzidzią.

Agatkas - super, że wszystko w porządku po wizycie. A tymi zapisami to się nie przejmuj. Ja też na każdym zdjęciu z usg mam pełno jakiś cyferek i nie mam zielonego pojęcia, co one znaczą. Ale ufam mojej gin. i jak mówila, że wszystko ok. to nie dociekałam więcej.

Marzycielka - dobrze, że humorek ci wraca :) Mój Jasio idzie dzisiaj z moimi rodzicami na Mikołaja do mojej pracy i coś tam pewnie też małej Hanii Mikołaj przyniesie ;-)
Możesz wrzucić przy okazji na Zakupach to nosidełko?

reklama
:-:)-:)-( wg mnie to wazne a ja tego nie mialam robionego, bede w srode to sie o wszystko zapytam, bo ostatnio byl temat szyjki i tak byl wystraszony , ze nawet dzidzi nie zbadal ani lozyska ani nic:-(a ja tez bylam w szoku i zapomnialam sie upomniec:-D

niestresuj sie kochana:tak::tak: w srode dowiesz sie wszystkiego :tak::tak: co lekarz to inna praktya i inne prowadzenie ciazy:baffled::baffled: widzisz ja np juz 4 dzien bez fenoterolu a ty jeszcze lykasz wiec pozostaje nam im zaufac i wierzyc ze jes dobrze;-):zawstydzona/y: ale spytac sie faktycznie warto;-);-) a moze robil ci te przeplywy tylko o tym nie wiesz????? gdyz ja dopiero teraz zobaczylam ze mialam z 4 razy robione a nie wiedzialam dopiero na ostatnim razie zapytalam co on mi robi:-D:-D:-D i dowiedzialam sie co:-D:-D:-D

Do góry