reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Marzycielko i jednak to chicco kupiliscie???/I z tego co czytam to faktycznie dobre tak???? No to nie mam tym bardziej teraz watpliwosci..... jejku jak ja bym chciała juz moją Mariczkę miec tak bliziutko obok siebie jak ty :}

reklama
Witam mamuśki Piątkowo....

Ja juz po wizycie i wszystko jest dobrze...szyjka mięciutka,"wyraźnie" skrócona cokolwiek to oznacza....ale rozwarcia na razie nie ma...serduszko ładnie pracuje...moja waga stoi w miejscu....a jak się zacznie to mam pędzić do Gdanska na porodówke :-)

Od dzisiaj zabieram sie za mojego misia i popedzamy malutka....hahha kolejna wizyte mam na 19 grudnia,ale to juz moge byc po wszystkim- mam tka nadzieje..... wczoraj padł mi net i juz nie mogła wejsc....zaraz mykam nadrobic zaległosci:}}}}}
Kana super, ze wszystko ok po wizycie , rozumiem, ze wyniki tez ok:-)
Ajj to widze, ze gatki swiateczne pojda w ruch:-D:-D a co mialas na mysli piszac wczoraj, ze je swiatecznie zdejmiesz?:-D:-D
Ps.ale mi zrobilas smaka na gulasz po chinsku....:zawstydzona/y:

Marzycielko to nosidelko to chyba swietne rozwiazanie - corcie masz caly czas obok siebie i mozesz wiecej zrobic;-)

Co do przeplywow nie wiem o co chodzi , bo jeszcze nie mialam robionych:baffled: i zaczynam sie martwic.. a tak wogole moj gieniu nie ma kolorowego usg a to chyba na takim tylko mozna sprawdzic:-(

a humorek mam dzisiaj taki sobie i tysiace mysli na minute zwiazanych z dzidzia , porodem i tym czy dam sobie rade jako mamuska...:zawstydzona/y:

Tygrysku albumik zarabisty!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny

Ja już jetsem gotowa choć niewyspana:-D:-D, nerwy mnie jedzą, czekam na telefon ze szpitala na którą mam się zgłosić:tak:, z nerwów mnie czyści:-D.

a juz myslalam, ze znowu Cie wygonili ze szpitala:-D:-D:szok:
hmm czysci Cie?? to moze nie beda musieli wywolywac porodu, bo to jeden z objawow:-):-) trzymaj sie kochana moooooooocnoo:tak:

Kana super, ze wszystko ok po wizycie , rozumiem, ze wyniki tez ok:-)
Ajj to widze, ze gatki swiateczne pojda w ruch:-D:-D a co mialas na mysli piszac wczoraj, ze je swiatecznie zdejmiesz?:-D:-D
Ps.ale mi zrobilas smaka na gulasz po chinsku....:zawstydzona/y:

Marzycielko to nosidelko to chyba swietne rozwiazanie - corcie masz caly czas obok siebie i mozesz wiecej zrobic;-)

Co do przeplywow nie wiem o co chodzi , bo jeszcze nie mialam robionych:baffled: i zaczynam sie martwic.. a tak wogole moj gieniu nie ma kolorowego usg a to chyba na takim tylko mozna sprawdzic:-(

a humorek mam dzisiaj taki sobie i tysiace mysli na minute zwiazanych z dzidzia , porodem i tym czy dam sobie rade jako mamuska...:zawstydzona/y:

Tygrysku albumik zarabisty!!!!!!!!!!!!!!!

ciesze sie ze podoba sie tobie:tak:

a co do usg to powiem ci ze nie wiem czy on sprawdzal na 2d czy przelazal na 3d , ale pamietAM ZE te przeplywy jakos na kolorowo sie wyswietlaly gdyz strasznie mnie zainteresowalo to akurat :tak:wiec spytalam sie co to jest a on ze przeplywy i ze jedna to krewka dochodzaca a druga odchodzaca:tak:

a co do usg to powiem ci ze nie wiem czy on sprawdzal na 2d czy przelazal na 3d , ale pamietAM ZE te przeplywy jakos na kolorowo sie wyswietlaly gdyz strasznie mnie zainteresowalo to akurat :tak:wiec spytalam sie co to jest a on ze przeplywy i ze jedna to krewka dochodzaca a druga odchodzaca:tak:
:-:)-:)-( wg mnie to wazne a ja tego nie mialam robionego, bede w srode to sie o wszystko zapytam, bo ostatnio byl temat szyjki i tak byl wystraszony , ze nawet dzidzi nie zbadal ani lozyska ani nic:-(a ja tez bylam w szoku i zapomnialam sie upomniec:-D

Paola - trzymamy zatem kciukasy, żeby to było TO :-)Wracaj z dzidzią.

Agatkas - super, że wszystko w porządku po wizycie. A tymi zapisami to się nie przejmuj. Ja też na każdym zdjęciu z usg mam pełno jakiś cyferek i nie mam zielonego pojęcia, co one znaczą. Ale ufam mojej gin. i jak mówila, że wszystko ok. to nie dociekałam więcej.

Marzycielka - dobrze, że humorek ci wraca :) Mój Jasio idzie dzisiaj z moimi rodzicami na Mikołaja do mojej pracy i coś tam pewnie też małej Hanii Mikołaj przyniesie ;-)
Możesz wrzucić przy okazji na Zakupach to nosidełko?

reklama
:-:)-:)-( wg mnie to wazne a ja tego nie mialam robionego, bede w srode to sie o wszystko zapytam, bo ostatnio byl temat szyjki i tak byl wystraszony , ze nawet dzidzi nie zbadal ani lozyska ani nic:-(a ja tez bylam w szoku i zapomnialam sie upomniec:-D

niestresuj sie kochana:tak::tak: w srode dowiesz sie wszystkiego :tak::tak: co lekarz to inna praktya i inne prowadzenie ciazy:baffled::baffled: widzisz ja np juz 4 dzien bez fenoterolu a ty jeszcze lykasz wiec pozostaje nam im zaufac i wierzyc ze jes dobrze;-):zawstydzona/y: ale spytac sie faktycznie warto;-);-) a moze robil ci te przeplywy tylko o tym nie wiesz????? gdyz ja dopiero teraz zobaczylam ze mialam z 4 razy robione a nie wiedzialam dopiero na ostatnim razie zapytalam co on mi robi:-D:-D:-D i dowiedzialam sie co:-D:-D:-D

Do góry