kana161
Mama "terrorystek" :P
Dunia no właśnie widzę,ze bardzo ładnie sie prezentuje:}}}}}}
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mnie z tym czopem.....zszokowałas37tydzień zakończony..leci sobie 38
rozwarcie na jeden palec..o szyjce nic nie wspomniał...Maluszek waży ok 2900 i wszystko z nim ok :-)
gorzej ze mna i w związku z tym jutro o 12 mam sie stawic w szpitalu...mojego gin bardzo martwi moja astma i dusznosci,które mam czasami po kilka dziennie..no a zdałoby sie urodzic i jakos ten poród przeżyć i chce sie skonsultowac z lekarzem z jego szpitala i wtedy podejma decyzje czy cesarka czy może jakies leki...póki jest jeszcze troszke czasu aby je wprowadzić ;-)
aaaaaaaaa co do tej galaretki..powiedział ze to odchodzący czop i ze sygnalizuje on gotowość do porodui ze poród mógłby sie na dobra sprawę już rozpocząć,no ale teraz to wole zeby maluszek poczekał ze 2 dni aż lekarze podejma decyzje
no i to chyba na tyle